Bych měl strach, že s tím Lupem do té jámy spadnu
Ne, prostor suprový

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nové středočeské RZ nemá a v pátek jsem v Mostě nebylm.artty píše:T-O-M: Nemá ten baworák nové středočeské SPZ? Snad v pátek ráno. mě něco takového předjíždělo v Mostě
Tak asi nějakej kolega....T-O-M píše:nové středočeské RZ nemá a v pátek jsem v Mostě nebyl
Mě se růžová líbí a hlavně firemní růžová barva funguje na lidi a o to jdemathias22 píše:kola ven a zmenit barvu nalepky!na ruzovou sem uz alergicky!
+1Butcher píše:![]()
![]()
Tyhle kola muzu!
Trošku tramwaj, jiný kola a bude to pecka, tyhle to fakt zabíjíChosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
Ano 7 a 8x14 a at to leze ven a mirne natahly gumy.Starlet píše:Trošku tramwaj, jiný kola a bude to pecka, tyhle to fakt zabíjíChosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
Trhyy píše:+1Butcher píše:![]()
![]()
Tyhle kola muzu!
tydle chci na třícu
Z jedne fotky co sem daval Tommy si ho pamatuju, ale nebyl nahodou vinovej?Takeshi píše:toho gola měl někdo z vw sceny co jezdil na adžipku jsem ho tam viděl,tomy to auto asi bude znát,nebo nevim ale je mi povědomí..
Po zime budou nova kola, uz me to taky stve, uvidime co penezenka vymysli, napadu je dost.Chosse píše:Markusi to je jak škodovka užovka... Chtělo by to ty kola ven
Nalepka musi zustat, je to firemni logo a odkaz na WWW, to potrebujemmathias22 píše:kola ven a zmenit barvu nalepky!na ruzovou sem uz alergicky!
Neboj, je zpatky to puvodni, tohle bylo jen na zkousku, pro prdel...m.artty píše:Markus: To je dobře, že to vydrželo jen 300 metrů... protože tomu vůbec nesluší.
Pekná zahradkaKroci píše:fanousek
tak to je jina!Trhyy píše:Mě se růžová líbí a hlavně firemní růžová barva funguje na lidi a o to jdemathias22 píše:kola ven a zmenit barvu nalepky!na ruzovou sem uz alergicky!
videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
Za me je takovato trojka nej VW, ktere kdy pred R8,vyjelo z tovarny.....![]()
![]()
![]()
jinak tuhle GIII znam z VWSceny je to pekny základzvooky píše:videl si ješte malo VWpavelini píše:SVOBY jen dotazek , v jake cennove relaci se da takove auto poridit? At to nemusim hledat.
Za me je takovato trojka nej VW, ktere kdy pred R8,vyjelo z tovarny.....![]()
![]()
![]()
počkej na jaře až vyjedu