Pomsta řidiči LADY

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

MiTMaN
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomsta řidiči LADY

Příspěvek od MiTMaN »

Beaver píše: My Toyotaci jsme proste obcas svine :lol: Jinak vyslovene alergickej jsem presne na tenhle typ lidi, co MUSI predjet za jakoukoliv cenu a jeste se vztekaji, ze odmitas jet rychle a nebo udelat cestu jejich velicenstvu, pripadne zrychlujou pri predjizdeni tam, kde to ostatni vyslovene ohrozuje. Az mne jednou nasere nejakej takovej a budu ve spatne nalade, udelam mu naprosto presne to samy co ty a nebudu mit sebemensi vycitky svedomi. Pokud pojedu RAVkou, budou navic skody minimalni (vzadu je rezerva a tazny napevno) spek
8) 8) Jo jo... presne tak :lol:
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

tak včera jsem cestou dom na tohle tema zavzpominal
předemnou jel nějakej asi tomi makinen po obrně,libovou okresku projel strachy celou kolem prumeru 50kmh,na rovince jsem se ho pokusil předjet ale on tomu naložil ,fiesta vs 81kw tdickova octa,takže jsem se musel zařadit za něj,dement pak zvolnil,tak jsem na něj blikal at jede teda,tak nasadil rejsink tempo,ale do zatáček bzdil skoro na 70 ,tak jsem měl nervy,já to tam lítám kolem 100 tak jsem mu vysel na kufru jak ocas. No napadlo mě jediná věc nechat ho poodjet a zatáčku proletět a získat tak rychlost na předjedí po rovině,tak jsem to zkusil a hned to kámoš dobře předpověděl,pojede prostředkem a nepustí tě,tak se taky stalo.No ubožák , tak jsem jel volnějc a za pár kilometru jsem věděl že je táhlá zatáčka a za ní dlouhá rovinka,naštěstí to vyšlo a ze zatáčky jsem vylít a prolít kolem něj tak rozdílem já 130 on 100. To jsem ale neměl dělat,měl z toho nervy :lol: tak jsem zkušeně projel celou obec přesně 50 a za značkou jsem tomu naložil a on mě začal předjíždět,no jeli jsme vedle sebe jak idioti ale mě to nebaví,tak jsem ho pustil po chvíli,on mě málem smetl ze silnice a hned to zadup,řikam no jo octako mindrak a nechal jsem ho jet,za několik kilometru stejně někam z hlavni odbocil,asik došla nafeta :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Takeshi: Nevím, ale normální človek by se na něj vysral, buď jel tou jeho rychlostí, nebo by zastavil a dal si cigárko. Takhle se honit s nějakým ubožákem je přistoupit na jeho hru a úroveň.. sorry.. :roll: :roll:
" www.autowerks.cz "

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

njn,zajímalo mě jak zareaguje když se dostanu před něj,a nezklamal,tak už to nikdy dělat nebudu :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tholis píše:Takeshi: Nevím, ale normální človek by se na něj vysral, buď jel tou jeho rychlostí, nebo by zastavil a dal si cigárko. Takhle se honit s nějakým ubožákem je přistoupit na jeho hru a úroveň.. sorry.. :roll: :roll:
tak tak... ale i přesto,ten člověk,co ho nepustil musel být asi dement..stejně blbě mi je ale z řidičů,kteří na mě tlačí..určitě to zná většina normálně jezdících řidičů..jedu v 90tce 80-90 a mám světla auta,které jede zamnou v kufru. Člověk si občas říká,co by se stalo,kdyby opravdu šlápnul pořádně na brzdu a tu brzdu držel.. Jestli by se tomu pitomci v zádu rozvítilo v hlavě po úderu do jeho airbagu.. nesnáším to a jsem na to alergickej..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Nikdy nevíte proč ten před váma jede pomalu.. Tenhle byl debil o tom žádná..Ale i já jedu jak posranej.. přítelkyni není dobře, potřebuje klidnou jízdu, mám něco s autem co nejde vidět..sem na mol ožralej, nebo sfetovanej tak nestíhám (není můj případ), jsem moc starej a nestíhám, jsem policista na obhlídce, jsem drogovej dealer na obhlídce, jsem zloděj na obhlídce, jsem pasák na stráži atd.
" www.autowerks.cz "

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

to jako jo,ale tak mě měl nechat pustit a ne dělat takovou prasárnu
nevim co z toho ty lidi maj že je to baví fakt celou dobu co se ho někdo snaží předjet držet podlahu a vydržet to celou dobu předjížění i přes fakt že proti jede auto tak nepolevit :(

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Takeshi píše:tak včera jsem cestou dom na tohle tema zavzpominal
předemnou jel nějakej asi tomi makinen po obrně,libovou okresku projel strachy celou kolem prumeru 50kmh,na rovince jsem se ho pokusil předjet ale on tomu naložil ,fiesta vs 81kw tdickova octa,takže jsem se musel zařadit za něj,dement pak zvolnil,tak jsem na něj blikal at jede teda,tak nasadil rejsink tempo,ale do zatáček bzdil skoro na 70 ,tak jsem měl nervy,já to tam lítám kolem 100 tak jsem mu vysel na kufru jak ocas. No napadlo mě jediná věc nechat ho poodjet a zatáčku proletět a získat tak rychlost na předjedí po rovině,tak jsem to zkusil a hned to kámoš dobře předpověděl,pojede prostředkem a nepustí tě,tak se taky stalo.No ubožák , tak jsem jel volnějc a za pár kilometru jsem věděl že je táhlá zatáčka a za ní dlouhá rovinka,naštěstí to vyšlo a ze zatáčky jsem vylít a prolít kolem něj tak rozdílem já 130 on 100. To jsem ale neměl dělat,měl z toho nervy :lol: tak jsem zkušeně projel celou obec přesně 50 a za značkou jsem tomu naložil a on mě začal předjíždět,no jeli jsme vedle sebe jak idioti ale mě to nebaví,tak jsem ho pustil po chvíli,on mě málem smetl ze silnice a hned to zadup,řikam no jo octako mindrak a nechal jsem ho jet,za několik kilometru stejně někam z hlavni odbocil,asik došla nafeta :D
vifuk prci tak to netahne
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Takeshi píše:to jako jo,ale tak mě měl nechat pustit a ne dělat takovou prasárnu
nevim co z toho ty lidi maj že je to baví fakt celou dobu co se ho někdo snaží předjet držet podlahu a vydržet to celou dobu předjížění i přes fakt že proti jede auto tak nepolevit :(
Ses posral né ? Tys někdy zažil, aby tě Ochcávka pustila ? :lol:

Jinak už jsem viděl jet luxusní BMW 60 na okresce, buď to tam neznal a nebo se prostě kochal krajinou, ale předjet nebyl problém. Na stejné cestě jsem ale několikrát stejně tak potkal dementy co tam jedou poprvé a brzdí člověka celou cestu, protože do zatáček jedou krokem a na rovince dávají plnej plyn (překvapivě to jsou majitelé TDI pyčo, takže akceleračně je s 1.6 dailydriverem nedám) aby je nedej bože někdo nepředjel.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Landik v poradku. 8) Ja zazil vetsiho zmrda, ale nastesti nezastavil tak tu muzu porad prispivat. :D
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Tak něco málo ke čtení pro místní svalovce alias tahače lidí z aut :)

http://ostrava.idnes.cz/napomenul-bezoh ... zpravy_jab
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

článek je taky napsanej dost hustě,několikrát jsem to četl než jsem pochopil co se dělo :lol:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Dekujeme
KEHO rennsport

Kein

Příspěvek od Kein »

Takeshi píše:článek je taky napsanej dost hustě,několikrát jsem to četl než jsem pochopil co se dělo :lol:
Obávám se, že to není článkem.
Naposledy upravil(a) Kein dne 08 lis 2010 17:13, celkem upraveno 1 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

tholis píše:Takeshi: Nevím, ale normální človek by se na něj vysral, buď jel tou jeho rychlostí, nebo by zastavil a dal si cigárko. Takhle se honit s nějakým ubožákem je přistoupit na jeho hru a úroveň.. sorry.. :roll: :roll:
You got the point. :wink:
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Dneska sem náhodou narazil na tento obrázek, kupodivu se mi hnedka spojil s timto threadem na T-F :D :

Obrázek
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Odpovědět

Zpět na „Video“