tak včera jsem cestou dom na tohle tema zavzpominal
předemnou jel nějakej asi tomi makinen po obrně,libovou okresku projel strachy celou kolem prumeru 50kmh,na rovince jsem se ho pokusil předjet ale on tomu naložil ,fiesta vs 81kw tdickova octa,takže jsem se musel zařadit za něj,dement pak zvolnil,tak jsem na něj blikal at jede teda,tak nasadil rejsink tempo,ale do zatáček bzdil skoro na 70 ,tak jsem měl nervy,já to tam lítám kolem 100 tak jsem mu vysel na kufru jak ocas. No napadlo mě jediná věc nechat ho poodjet a zatáčku proletět a získat tak rychlost na předjedí po rovině,tak jsem to zkusil a hned to kámoš dobře předpověděl,pojede prostředkem a nepustí tě,tak se taky stalo.No ubožák , tak jsem jel volnějc a za pár kilometru jsem věděl že je táhlá zatáčka a za ní dlouhá rovinka,naštěstí to vyšlo a ze zatáčky jsem vylít a prolít kolem něj tak rozdílem já 130 on 100. To jsem ale neměl dělat,měl z toho nervy

tak jsem zkušeně projel celou obec přesně 50 a za značkou jsem tomu naložil a on mě začal předjíždět,no jeli jsme vedle sebe jak idioti ale mě to nebaví,tak jsem ho pustil po chvíli,on mě málem smetl ze silnice a hned to zadup,řikam no jo octako mindrak a nechal jsem ho jet,za několik kilometru stejně někam z hlavni odbocil,asik došla nafeta