Fotka měsíce z internetu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Fotka měsíce z internetu.
mě fascinuje jakej obdiv tu sklidí fotka,která tu je už asi 3x 

- phaeton_esc
to není reklama na Mercedes, to je reklama na nějaký lepidlo 

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to BMW dobrej fail
to dokazuje ten průzkum,že 80% majitelů BMW řady 1 si myslí,že mají předokolku 

Peugeot 206 1.1i 44KW/60HP r.v. 2001
no a nebo má xdrive a na zadní nápravu nesmí použít řetězy 

Xdrive v jedničce ? I pokud by ho měl proč by ho neměl použít na zadek ? Nebo si taky myslíš že jednička je předohrab ? 

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
nevím jestli může, nebo nemůže mít jednička xdrive. V bramborách se nevyznám. Ale to použití řetězů na určité nápravě není nic divnýho. Určuje to výrobce. Za použití určitých veliskostí pneu už třeba nemůžeš použít řetězy. Třeba otec na Yetim nesmí podle výrobce použít řetězy, protože má zimní 17" kola. Kdyby měl 16", tak to není problém. Na tom BMW má třeba vzadu širší gumu a na ní už řetězy nesmí nasadit. Proto je dal dopředu.
Ale uznávám, že je reálnější vysvětlení že majitel neví, jakou nápravu má poháněnou. O tom průzkumu jsem taky někde četl
Ale uznávám, že je reálnější vysvětlení že majitel neví, jakou nápravu má poháněnou. O tom průzkumu jsem taky někde četl

Jasný já to bral tak že pokud máš třeba Yetiho tak ten je haldexovej a připadá mi logičtější rvát řetězi u Yetiho na předek než na zadek 

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je jak z nýd fór spýd
slintám

tý jo, to světlo vzadu je jádrovej rozpad?
Pěkný auto a už nejsou ani moc drahý.

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky jedna hezka hracka

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediná Toyota kterou bych chtěl kdy vlastnit!
Ty gumy na poslední fotce jsou dobrej nápad jak ještě víc snížit auto když už dojde místo mezi gumou a podběhem. 

✠Luftwaffle✠
s tím jeli v top gýru polárni expedici ne?:) mám to na ploše a každý večer nad tou fotkou slintám místo na fotkou svojí 

tak lepší slintat nad autem, než nad svojí fotkouDacan píše:místo na fotkou svojí

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
YESDacan píše:s tím jeli v top gýru polárni expedici ne?:) mám to na ploše a každý večer nad tou fotkou slintám místo na fotkou svojí
das Auto
X-Ray píše:nevím jestli může, nebo nemůže mít jednička xdrive. V bramborách se nevyznám. Ale to použití řetězů na určité nápravě není nic divnýho. Určuje to výrobce. Za použití určitých veliskostí pneu už třeba nemůžeš použít řetězy. Třeba otec na Yetim nesmí podle výrobce použít řetězy, protože má zimní 17" kola. Kdyby měl 16", tak to není problém. Na tom BMW má třeba vzadu širší gumu a na ní už řetězy nesmí nasadit. Proto je dal dopředu.
Tak 1ka zatím xDrive nemá. A u modelů co jej mají stejnak BMW doporučuje nazouvat řetězy na zadní nápravu

Přední náprava se navléká spíš když je na autě haldex ne?
BMW haldex nepoužívá, stejně tak jako nedělá předokolky 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nekecej,fakt joBIGPAPA píše:BMW haldex nepoužívá, stejně tak jako nedělá předokolky

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
řeší se tu AUTA a ne koncern nebo se mýlím 

BIGMINDRÁK: má zase svrbění si otřít hubu o koncern. Už jsem měl skoro chuť se otřít o tvou Vectru, ale raději toho nechám oni ti to řeknou jiní 

" www.autowerks.cz "
tholis píše:BIGMINDRÁK: má zase svrbění si otřít hubu o koncern. Už jsem měl skoro chuť se otřít o tvou Vectru, ale raději toho nechám oni ti to řeknou jiní

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Kdo by to byl rek, ze i na severnim polu beham cikani a prorezavaj gumy.
co jé? nic špatnýho na koncern sem nenapsaltholis píše:BIGMINDRÁK: má zase svrbění si otřít hubu o koncern. Už jsem měl skoro chuť se otřít o tvou Vectru, ale raději toho nechám oni ti to řeknou jiní

To je mi právě jasné, že bmw haldex nepoužívá. Nechápu z jakého důvodu existuje haldex.. Pro snížení spotřeby možná? Když už 4x4 tak 4x4 ne?
Jinak já osobně bych si koncern nekoupil. Jsou to nezajímavá auta. Fakt jedině pro babu na ježdění. Spíš hledím mimo evropu celkově. Americké a japonské auta vedou
Korejci už taky začínají, tam je naděje velká.