pájas : posvědcení od nejvyššího... hmm

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nemáš strach že se jednou s někým koho tady stále urážíš potkáš z očí do očíKein píše: Tady je fakt přehled plnohodnotných prasat
pavelini píše: Hele kamarade, video uplne na pohodu a s prehledem. Zvuk uzasnej a jizda uklidnujici, tak je to v poradku....
Presne takluke.bean píše:pájas : posvědcení od nejvyššího... hmm
pavelini píše:Proste a jasne: Nelétat rychleji než jezdí můj anděl strážný.![]()
Bych se víc bál potkat je na silnicipuhla píše:nemáš strach že se jednou s někým koho tady stále urážíš potkáš z očí do očíKein píše: Tady je fakt přehled plnohodnotných prasat
Mám strašný. E-svalovců jsem se vždycky bál.puhla píše:nemáš strach že se jednou s někým koho tady stále urážíš potkáš z očí do očíKein píše: Tady je fakt přehled plnohodnotných prasat
Nevim, kde je klanici se smile, ale klanim se a smekampavelini píše:Ale prd Luky, sam vis, ze takto a jeste k tomu bezne, kdyz se pospicha, jezdime kazdej druhej. Tak to proste je, nikdo nechce nikoho zmrzacit, to je jasne.
A je fakt, ze kdyz se nekam jede, tak by Butcher k nam dobre zapadl.![]()
![]()
A ze se da jezdit rychle, presto s rozumem, to vi kazdej , alespon trosku rozumnej clovicek.
A PS, a divej, jak jsme hned od moralistu na cerne listine, ze jsem se s Tebou zastal nejvetsi cerne ovce na silnici.....![]()
![]()
![]()
![]()
M-C, vystihl jsi to naprosto presne a trefne......![]()
Proste a jasne: Nejezdít rychleji než létá můj anděl strážný.![]()
spíš dobrý VT SPZJAYY-JAYY píše:dobrá SPZ![]()
asi tak noo, tuhle RZ na 100% nemůže mítX-Ray píše:spíš dobrý VT SPZJAYY-JAYY píše:dobrá SPZ![]()
video vic ne skvely...
luke.bean píše:Další silniční pirát zralej na LYNČ , na tý dalnici si jel minimálně 250,protože kamera zkresluje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()