Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
pavelini píše:Ale prd Luky, sam vis, ze takto a jeste k tomu bezne, kdyz se pospicha, jezdime kazdej druhej. Tak to proste je, nikdo nechce nikoho zmrzacit, to je jasne.
A je fakt, ze kdyz se nekam jede, tak by Butcher k nam dobre zapadl.
A ze se da jezdit rychle, presto s rozumem, to vi kazdej , alespon trosku rozumnej clovicek.
A PS, a divej, jak jsme hned od moralistu na cerne listine, ze jsem se s Tebou zastal nejvetsi cerne ovce na silnici.....
M-C, vystihl jsi to naprosto presne a trefne......
Proste a jasne: Nejezdít rychleji než létá můj anděl strážný.
Nevim, kde je klanici se smile, ale klanim se a smekam
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
U staryho motoru jsem to delal permanentne,kvuli vysoke spotrebe oleje pri brzdeni motorem.
Tohle bylo natoceny mesic po dokonceni prestavby. Takze ze zvyku.
Tady je moralistů to bych se posral. Proč vůbec lezou na tuning fórum? Já jsem se taky nalítal po okreskách když jsem ještě měl čim.... Často jsem lítal víc jak 200 a žádný auto jsem nikdy nerozbil (nepočítám dodávku kde to nebyla moje vina a stejně jsem jel 70).
Ani žádný krizovky jsem nikdy neměl, prostě jsem se nepředceňoval a když jsem si nebyl jistej tak jsem zpomalil. Chce to jenom trošku rozumu a když člověk nemá vyloženě smůlu....
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Tady je moralistů to bych se posral. Proč vůbec lezou na tuning fórum? Já jsem se taky nalítal po okreskách když jsem ještě měl čim.... Často jsem lítal víc jak 200 a žádný auto jsem nikdy nerozbil (nepočítám dodávku kde to nebyla moje vina a stejně jsem jel 70).
Ani žádný krizovky jsem nikdy neměl, prostě jsem se nepředceňoval a když jsem si nebyl jistej tak jsem zpomalil. Chce to jenom trošku rozumu a když člověk nemá vyloženě smůlu....
Tak ono dle statistik je nejvíc nehod právě v nízkých rychlostech právě kdy se lidi přeceňují a nevěnují se plně řízení.
Když někdo jede rychleji, tak je mu jasné že musí dávat větší pozor a nepíše si u toho esemesku nebo neladí rádio.
Tak máme dneska krásné slunečné počasí tak jsme Fabku hodně na hrubo umyli, není to žádný detailing, ten nemá ještě smysl, ale za pár foteček to už stálo, konečně začíná být vidět že nás čeká krásná sezóna, už se nemůžu dočkat, ta zimní deprese je příšerná:
Ps: Omluvte ty příšerný plecháče na letní sezónu si je vynahradím vysněnýma kolečkama