z téhle fotky to vypadá tak že je zadek o dost méňě sníženej

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
safra, obcas nahlidnu k tobe do topicu, ale asi jsem to nejak prehlid:) je fakt ze tu moc nepobejvam..tholis píše:Tragikomix: Nesleduješ to tu? budou bílé 17" O.Z. Racing Superturismo
Ser na tuzérytholis píše:lefi?:![]()
Mám to 3cm níž!
To je maximum pro to aby si to zachovalo správné vlastnosti
tholis píše:bigpapa: nemám srovnané přední kola.
tak si postav toto auto vedle jine RS a uvidíš rozdílnafin píše:dělej jak myslíš, je to tvoje auto, ale když už to chci snížit, tak at je to aspon poznat ne?
jono a pokud ta druhá RS nebude mít dofouknutý gumy, tak rozdíl vidět nebudeBIGPAPA píše:tak si postav toto auto vedle jine RS a uvidíš rozdílnafin píše:dělej jak myslíš, je to tvoje auto, ale když už to chci snížit, tak at je to aspon poznat ne?
Nesmysl.. Lupo je nakople jak koza, me to sere a uz se setri na novej (cti nizsi) podvozektholis píše:Ach jo.. Mrkněte na výšku od země, ne na místo mezi podběhem a pneuChápu že se nevyrovnám Jomu a podobným podvozků, nebo Lupínu co má markus, ale škrtnu si občas,i když na zimácích ne pneu o podběh, ale krytem po dvanou (ten už musel pryč, urval jsem ho, nandám až v létě až to půjde o něco výš díky diskům)
kein: zase mám samolepku která opravdu hlása jsem u země za každou cenu a přitom to tak není, ale šlo mi o vtip ne o doslovné vystihnutí poenty.
ne každej kupuje spotrovnímatt píše:Nafin a Lefi
Ačkoliv jsem taky pro více sniženej podvozek tak né každý kupuje sportovní podvozek pro to aby auto co nejvíce leželo..Takže nějak extra nechápu co tady řešíte
...Každej je jinej a má jiný vkus a myslím si že je normální to respektovat ať už na danou věc máte jiný názor nebo ne