Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
nafin: není to přímo na mou konkrétní fábku, to bych nezaplatil..Ale je to přímo pro daný model, ne varianta co se dává stejná jak pro IVgolfa, leona apod.
A jak říkám když níž jen dobře, ale ne na úkor funkce 
" www.autowerks.cz "
dělej jak myslíš, je to tvoje auto, ale když už to chci snížit, tak at je to aspon poznat ne?
Corrado
nafin: snížení nebylo cílem, jen vítaným vedlejším efektem 
" www.autowerks.cz "
tholis píše:bigpapa: nemám srovnané přední kola.
tak si postav toto auto vedle jine RS a uvidíš rozdílnafin píše:dělej jak myslíš, je to tvoje auto, ale když už to chci snížit, tak at je to aspon poznat ne?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Bigpapa: lidi se neuvědomují že 3cm je už slušných a že ty 15" to hodně zkreslují 
mathias: mě to neva ať se vyjádří proto sem to sem hodil
mathias: mě to neva ať se vyjádří proto sem to sem hodil
" www.autowerks.cz "
tu se snad člověk nezavděčí ničím
btw: máš to pěkné.. víš jak je to tady, když nedřeš asfalt nejsi IN
btw: máš to pěkné.. víš jak je to tady, když nedřeš asfalt nejsi IN
jono a pokud ta druhá RS nebude mít dofouknutý gumy, tak rozdíl vidět nebudeBIGPAPA píše:tak si postav toto auto vedle jine RS a uvidíš rozdílnafin píše:dělej jak myslíš, je to tvoje auto, ale když už to chci snížit, tak at je to aspon poznat ne?
Corrado
tak to by musely byt uplně prazdne

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nafin : jj,tak nějak bych to viděl taky...nebo budou mít tlumiče za sebou ne 2000km,ale 4000km
Já osobně mám auto dvakrát tak nakoplé jak ty...ale aspon tam nelepim hovadiny co jsem pochytil na wortexu
Já osobně mám auto dvakrát tak nakoplé jak ty...ale aspon tam nelepim hovadiny co jsem pochytil na wortexu
Naposledy upravil(a) lefi dne 28 úno 2011 21:47, celkem upraveno 1 x.
nafin: tak nebude, ale když do mého auta posadíš někoho kdo umí jezdit tak dostane série na technické trati na prdel
Jiná fabka na levném tuzingovém podvozku vytočeného nejníž to samé
Naposledy upravil(a) tholis dne 28 úno 2011 21:49, celkem upraveno 2 x.
" www.autowerks.cz "
Nesmysl.. Lupo je nakople jak koza, me to sere a uz se setri na novej (cti nizsi) podvozektholis píše:Ach jo.. Mrkněte na výšku od země, ne na místo mezi podběhem a pneuChápu že se nevyrovnám Jomu a podobným podvozků, nebo Lupínu co má markus, ale škrtnu si občas,i když na zimácích ne pneu o podběh, ale krytem po dvanou (ten už musel pryč, urval jsem ho, nandám až v létě až to půjde o něco výš díky diskům)
kein: zase mám samolepku která opravdu hlása jsem u země za každou cenu a přitom to tak není, ale šlo mi o vtip ne o doslovné vystihnutí poenty.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
tholis : ty furt nechápeš co tu kritizujem.... vždyt je dobře jak toděláš,chceš "race" tak proč ničit vlastnosti,ale......
lefi: já furt nechápu o co jde s těma oddělanýma tlumičema??
Já chápu co vám jde.. Nálepka se mi líbí, proto jí tam mám, seru na to že někomu se zdá mé auto moc vysoko, jsem rád za názor, akceptuji ho, neurazím se, ale řídit s budu svým, kór u takové cypoviny jako je nálepka
Myslím že nálepky srdíček a 76tk jsou větší ustřel než toto..ty jsou rozšířenější a jsou na většině aut taky mimo a to mnohem víc 
markus: otázka názoru, lupíno se mi líbí, ale..
" www.autowerks.cz "
Nafin a Lefi
Ačkoliv jsem taky pro více sniženej podvozek tak né každý kupuje sportovní podvozek pro to aby auto co nejvíce leželo
..Takže nějak extra nechápu co tady řešíte
...Každej je jinej a má jiný vkus a myslím si že je normální to respektovat ať už na danou věc máte jiný názor nebo ne 
Ačkoliv jsem taky pro více sniženej podvozek tak né každý kupuje sportovní podvozek pro to aby auto co nejvíce leželo
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
oni ještě letěj srdíčka??? dlouho tu žadný nebylo a myslel jsem že je to těď ve stylu - nalepkova tapeta na pulce auta 
ja koupil stavitelnej a o sportu tam není zmínka
mezi sportovní bych zařadil HP, YXZ atd
ne každej kupuje spotrovnímatt píše:Nafin a Lefi
Ačkoliv jsem taky pro více sniženej podvozek tak né každý kupuje sportovní podvozek pro to aby auto co nejvíce leželo..Takže nějak extra nechápu co tady řešíte
...Každej je jinej a má jiný vkus a myslím si že je normální to respektovat ať už na danou věc máte jiný názor nebo ne
mezi sportovní bych zařadil HP, YXZ atd
Naposledy upravil(a) BIGPAPA dne 28 úno 2011 21:56, celkem upraveno 2 x.
Čekal jsem že to zbudí poprask, však jsem to sem kuli tomu i dal. Na drruhou stranu jsem nečekal že až tolik. Nechám si poradit, ale tohl je o vkusu a v přístupu jak moc to člověk cití...Bejt to technická debata co je lepší, zamyslím se nad tím, ale v tomhle to nemá smysl.. 
" www.autowerks.cz "
matt: ne tak s technickou stránku věci dle mého problém nemají. Vadí jim že mám tu nálepku když (dle jejich názoru) nemám dostatečně nízko auto 
bigpapa: jj to je teď taky in
bigpapa: jj to je teď taky in
Naposledy upravil(a) tholis dne 28 úno 2011 21:55, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
tholis : dělej si auto jak se ti líbí
Vždycky se nezavděčíš všem, vím o čem mluvím 
-
luke.bean
- Kontaktovat uživatele:
hele ty sám odsuzuješ když si na škodovku dá někdo znáček V// na model kam nepatří a přitom děláš to samý sám

QUATTRO 309 kW
tholis : právě že toto je naprosto to samé jako 76,srdíčka a podobný kraviny. vtipné to bylo možná tak ty 3 roky zpět když to tu neměl každej vocas a měl to aspon trochu snížený(ne o 3 cm).
matt : fajn příspěvek

matt : fajn příspěvek
Naposledy upravil(a) lefi dne 28 úno 2011 21:58, celkem upraveno 1 x.
vec nazoru... ja sem z nej nestastnejtholis píše:lefi: já furt nechápu o co jde s těma oddělanýma tlumičema??![]()
Já chápu co vám jde.. Nálepka se mi líbí, proto jí tam mám, seru na to že někomu se zdá mé auto moc vysoko, jsem rád za názor, akceptuji ho, neurazím se, ale řídit s budu svým, kór u takové cypoviny jako je nálepka
![]()
Myslím že nálepky srdíček a 76tk jsou větší ustřel než toto..ty jsou rozšířenější a jsou na většině aut taky mimo a to mnohem víc
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mam 76 na puntu a mlada na ibize srdicko a pussywagen,tady to jeste leti asi 
chocolatE36 in progress
luke: já si říkal že si nepřispěl.. Myslím, že lepení vrs znáčku na 50kw feldu je trošku jinde než nalepení nálepky o snížení na auto co snížené je
s tebou už jsem to řešil, nebudeme to řešit ještě jednou byť veřejně ne?

" www.autowerks.cz "
Můj názor je že ať si na auto dá každej co chce..
Nechápu vaše starosti řešit za někoho co si dává na auto na kterém to podle vás nesmí být
...
maRkus....Co se děje s Lupem ? Myslel jsem že po Swapu to bude už jen radost a né starost
maRkus....Co se děje s Lupem ? Myslel jsem že po Swapu to bude už jen radost a né starost
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
matt: však ať to řeší, i když je to flame, je v rámci slušnosti a pohody. Možná že to bude i tím že se za to na ně nezlobím a neposílám je do prdele jak je tu zvykem reagovat když tu někdo někoho kritizuje. 
" www.autowerks.cz "
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už aby bylo venku lépe, aby se tu objevavaly častěji fotky a videa nebyla potřeba všechno rozebírat na 4 stránky nesmyslů 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Lupo dela jen samy radosti, jezdi to denne a porad, v tom zadnej problem neni, ale proste to auto je porad moc vysoky, a me to sere... naklani se to v zatackach a vypada to divne.matt píše: maRkus....Co se děje s Lupem ? Myslel jsem že po Swapu to bude už jen radost a né starost
marty: už aby bylo léto, švihnul jsem tak 17" a nějak to vypadalo:) 
" www.autowerks.cz "