) nechtel sem riskovat upal
) nechtel sem riskovat upal  bezne takhle po ulici nechodim ...
 bezne takhle po ulici nechodim ...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 ) nechtel sem riskovat upal
) nechtel sem riskovat upal  bezne takhle po ulici nechodim ...
 bezne takhle po ulici nechodim ... 

9,5J na zadek bude skvělé, jsem zvědav naživo až to někdy snad uvidím
 9,5J na zadek bude skvělé, jsem zvědav naživo až to někdy snad uvidím

Filip:) píše:já chci taky jettu..

....
 ....  

co to je za kola????
 a nechci znicit auto
 a nechci znicit auto 

uz mam v oku naraznik s kulatyma mlhovkama tak snad bude vypadat lip..
 uz mam v oku naraznik s kulatyma mlhovkama tak snad bude vypadat lip..

ideální na překopávku motoru a pojistka litr nebo 15OO. nevím co víc řešit. a hospodského vypadá v dobrém stavu, navíc na štelováku.Filip:) píše:na netu je červená za 40 papírů.. ale je to 1.3 benzín 40kW a to je fakt málo.. když už tak buď naftu a nebo do toho nacpat verunu, ale to nevim jak bych zvladnul.a nechci znicit auto

.... btw kde skončila vůbec ta tvoje Jetta ?
  .... btw kde skončila vůbec ta tvoje Jetta ? dostala nové budíky, bc, nové zadní světla a chystá se rallye front
  dostala nové budíky, bc, nové zadní světla a chystá se rallye front
 Ta tvoje byla krásna flanel...
 Ta tvoje byla krásna flanel...  škoda že šla do polska..
 škoda že šla do polska..
nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..

šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..

Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...

a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..F.l.a.n.e.l. píše:šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
 a myslíš že se to vyplatí to stavět?
 a myslíš že se to vyplatí to stavět?  - jak to jede?
 - jak to jede? 
to bude samozřejmě dobře když o ní bude postaráno, ale je škoda že jí u nás nepotkám..BIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..