Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Filip:) píše:já chci taky jettu..![]()
co to je za kola????
ideální na překopávku motoru a pojistka litr nebo 15OO. nevím co víc řešit. a hospodského vypadá v dobrém stavu, navíc na štelováku.Filip:) píše:na netu je červená za 40 papírů.. ale je to 1.3 benzín 40kW a to je fakt málo.. když už tak buď naftu a nebo do toho nacpat verunu, ale to nevim jak bych zvladnul.a nechci znicit auto
nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...
a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..F.l.a.n.e.l. píše:šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
to bude samozřejmě dobře když o ní bude postaráno, ale je škoda že jí u nás nepotkám..BIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..