Beaver píše:Mohl bys mi to prosim ukazat jak se sjizdi zimni pneu za dva tydny ? Mne se to porad nepovedlo za dva roky.
Ukázat, to bych je musel vážně dnes nasadit, změřit hloubku a po týdnu ježdění (ideálně výlet Ostrava-Praha a zpět), rychlost cca. 160-170km/h znovu změřit hloubku. Možná bys byl překvapen, jak rychle by vzoruku ubylo. Bavím se o Barumkách Polaris II. Pneu se při vyšších rychlostech zahřívají měkčí zimní směs (navíc při teplotách okolo 16stupňů) skutečně mizí mnohem rychleji. Toto je dokázaný a všeobecně známý fakt.
Co se týče "sjetí pneu", použil jsem tento příměr vzhledem ke skutečnosti, že mám připraveny právě čtyři Barumky, na každé cca. 6mm vzorku. Akceptované minimum jsou 4mm. Dovedu si představit, že za výše popsaných podmínek by 2mm ubyly .
Sorry, ale za popsaných podmínek ubývají i letní Ty moje zimáky (Dunlop Grandtrek, tuším SJ6) mají samozřejmě díky měkkčí směsi životnost při celoročním provozu kratší než letní (dejme tomu poloviční), ale popsaným způsobem je skutečně nejde za dva týdny zničit, pokud s nima nebudeš dělat nějaké prasárny. Jinak já s autem jezdím kupodivu po dálnici taky, k tomu rychlostní silnice apod. Opravdu na nich nejezdím jen 35 km/h s platem vajec a kloboukem. Stejně se mi chovaly i Bridgestone Blizzak. Je ovšem pravda, že s Barum Bramboris libovolné generace jsem nikdy moc spokojenej nebyl (to samý letní Bravura, Brilantis apod.), takže možná prostě jen jezdíš na nějakým shitu
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Osobně mám přezuto už skoro 14dní, jezdím hodně v noci a nad ránem a teploty jsou u nás kolem těch 7 stupňů i níž, takže raději budu "bezpečně" sjíždět zimáky, než riskovat, že mi ztvrdnou letní a vymlasknu se někde.
JJ souhlasím, že ty zimní Barumky nejsou nějak extra volba, ale za peníze, co jsem je sehnal, je to hodně muziky za málo peněz. Samozřjemě, až budu kupovat nové, cestou Barumu, Matadoru a podobných určitě nepůjdu. Na léto mám Micheliny Energy a nemůžu si je vynachválit - sice taky relativně měkčí směs, ale sedí .
Jinak prasárny s autem nedělám. A hlavně - jak jsi říkal, za popsaných podmínek budou zimní ubývat dvakrát rychleji
Ceny hlinikovych rafku jsou dneska paradni a myslim, ze v pomeru cena/vzhled neni vubec v nekterych pripadech moc co resit, ze plechove by uz pak museli byt za "smich".
Take uz mam pripraveno na zimu hliniky Gutmann a pneu Hankook, jen uz zajet k Markusovi a prezout
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
letos jsem koupil čtyři nové zimní protektory 185/65 r15 po 690 kč , jsou do 190 km/h, mají kopii vzorku Michelin Alpin... Tak uvidíme . Nahodím je na druhou sadu a budu vyčkávat (asi ale ne moc dlouho, protže letní už pomalu odcházejí do .... )
Ještě je čas, kola nachystaná jsou, takže není problém to během 20 minut vyměnit.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Jak píše m.artty, kola přichystaný a jenom počkat až bude potřeba. Jinak já budu na plechách, dostal jsem je k autu s novýma zimákama tak to nějak neřeším.