Ps. Butchere jsem Bohuslav

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
OK, tak se asi nechám smazatKvětoslávek píše:spíš by možná pomohlo promazání pár nicků a členů
a dají to do tématu o aktuálních fotkách svých aut:)))Beaver píše:OK, tak se asi nechám smazatKvětoslávek píše:spíš by možná pomohlo promazání pár nicků a členůJsou tu lidi, kteří budou určitě skákat radostí
Z principu to ani nelze. Toto je fórum nazvané Tuning Forum. Po zjištění některých lidí, že jejich činnost nelze nazývat tuning se tu objevily i sekce zaměřené na styling a audio. Zároveň si museli nějak odůvodnit, proč oni mají auta poněkud méně odpovídající výrazu tuning a tak tu není problém vidět jejich argumentaci jak zbytečné jsou takové úpravy, protože to přece člověk vůbec v provozu nevyužije. Ti, co naopak provádí úpravy zaměřené na funkčnost auta dost dobře nemůžou souhlasit se záměrným zvyšováním váhy auta laminátovým lapačem aerodynamického odporu a nesmyslným šponováním pneumatik na zbytečně široké ráfky, nasazené na už tak rozhozeném podvozku kvůli brutálnímu snížení, které je údajně "cool". Druhá skupina zákonitě má srandu z té první a protože první skupina nemá jak jinak argumentovat tak často druhou skupinu prostě uráží. Jde to snášet omezeně dlouhou dobu, což se teď jen potvrdilo.m.artty píše:Ono by hlavně chtělo aby se lidi začali v rámci možností respektovat a přestali si myslel, že jejich názor je ten jediný dobrý.
To je mi jasné. Kdyby se nad tím zamyslel jeden člověk, tak to měslo smysl napsatBohuš píše:Máš pravdu ale s tím my nic neuděláme.Navíc tohle není jenom na fóru ale v celé republice.
Proto jsem se naučil tu první skupinu zcela ignorovat - zkus to taky, bude to tak lepšíBeaver píše:Z principu to ani nelze. Toto je fórum nazvané Tuning Forum. Po zjištění některých lidí, že jejich činnost nelze nazývat tuning se tu objevily i sekce zaměřené na styling a audio. Zároveň si museli nějak odůvodnit, proč oni mají auta poněkud méně odpovídající výrazu tuning a tak tu není problém vidět jejich argumentaci jak zbytečné jsou takové úpravy, protože to přece člověk vůbec v provozu nevyužije. Ti, co naopak provádí úpravy zaměřené na funkčnost auta dost dobře nemůžou souhlasit se záměrným zvyšováním váhy auta laminátovým lapačem aerodynamického odporu a nesmyslným šponováním pneumatik na zbytečně široké ráfky, nasazené na už tak rozhozeném podvozku kvůli brutálnímu snížení, které je údajně "cool". Druhá skupina zákonitě má srandu z té první a protože první skupina nemá jak jinak argumentovat tak často druhou skupinu prostě uráží. Jde to snášet omezeně dlouhou dobu, což se teď jen potvrdilo.m.artty píše:Ono by hlavně chtělo aby se lidi začali v rámci možností respektovat a přestali si myslel, že jejich názor je ten jediný dobrý.
Takze tim chces rict,ze si tu kazdy bude psat co se mu zlibi a jedinou veci co budou moderatori delat bude mazani nevhodnych prispevku?Kubajz píše:No to taky nevimProč to rozebírat,promazat a nasedano ne
To je možné, ale takto to nefunguje. Pokud budeš mít vedle sebe mít barvoslepýho člověka, tak si pod pojmem červená barva budete oba představovat něco jinýho, ale to nic nemění na podstatě věci - ta červená barva bude furt červená i když ji ten druhej bude vidět jinakm.artty píše:...Druhá věc je, že si každej pod pojmem tuning představuje něco jiného...
Snažím seIvan píše:Proto jsem se naučil tu první skupinu zcela ignorovat - zkus to taky, bude to tak lepší
Sekci Pokec rozhodně neodsuzuji, sám jsem ji několikrát využil k řešení věcí nekorespondencujícími s názvem fóra, ovšem o to tu nejde, jde o to, že tato sekce by na technickém fóru tohoto typu měla být spíše doplňková a měla sloužit k odreagování od technických sekcí. V případě, kdy budu mít v technické části fóra všehovšudy 5 příspěvků a v pokecu 500 a více, nevidím jedinný důvod, proč se vůbec na technické fórum registrovat, když mě technika vlastně vůbec nezajímá. Od tlachání je tady facebook (ten pro jistotu vůbec nemám). Když se někdo s poměrem 5t a 500p bude navážet do člověka který má ten poměr opačný nevidím důvod proč by měl odcházet ten co se tu registruje k vůli technické části a semtam nakoukne i do pokecu... Jak jsem již psal, nevadí mi, že Taboo odejde (když to bude pro jeho klid), ale spolu s ním odejde i ten zbytek "zasvěcených" někam, kde budou ony "perly" pod zámkem jak psal Libor(nechystá se už náhodou něco?), tohle fórum se technicky sesype, protože ti s poměrem 5t a 500p technickou část nezachrání a já budu doufat a čekat, že mi příjde ona důležitá SZ i když vím, že pro "zasvěcené" nebude mít má přítomnost nejspíš valný užitek... Jak to tak po sobě čtu, zní to celkem sobecky, ale není tomu tak! K tomu jestli ho někdo vyhazuje, přímo asi ne, ovšem ten příměr s hospodou sedí! S poslední větou se stotožňuji i když 80procent fóra asi nebude souhlasit, protože si to ani neuvědomuje, což je ovšem na technickém fóru smutné...Rudi píše:A to je právě ten problém. Ty tady odsuzuješ sekci Pokec, nicméně i v ní se několikrát řešili průsery a problémy normálního života či úřednickýho. Navíc nikdo tady uživatele Taboo z TF nevyhání, on odchází sám kvůli tomu, že již nemůže vydržet narážky jinejch uživatelů na něj, ikdyž nebudem si nalhávat, i Taboo se dokázal do někoho naložit, ale tak to je klasika na každým fóru u každýho uživatele. Za sebe můžu říct, že do sekce Tuning jsem již dlouho nenahlížel, pokud tam nebyl zajímavej odkaz bo tam není, to co hledám nebo potřebuju a OT tam nemám důvod vytvářet. Pokud ovšem docházelo k bezdůvodnýmu napadání taboo za jeho téměř každým příspěvkem( nedejbóže k vyhrožování duševně "slabšími" jedinci), pak je tu něco špatně a mělo by se s tím něco dělat a pak se mu vůbec nedivim, že chce odejít.Fifi píše:To, co se zde na fóru za posledních pár dní odehrálo mě mrzí, díky taboovi a pár ostaních lidí mělo toto forum ještě nějakou úroveň a bylo hodno názvu "Tuning forum" ovšem v případě, kdy se fórum vydalo cestou komerce, kdy je tady většina uživatelů registrovaných-aktivní a navštěvujje výhradně sekce jako "pokec" atd, tak si myslím, že tohle má už s Tuningforem pramálo společné... Jedna otázka: Jak si může někdo, kdo nemá s tuningem nic společného a navštěvuje převážně doplňkové sekce TUNING fóra dovolit vyhazovat někoho kdo se o sekci Tuning významnou měrou zasloužil? Pokud jseme tedy pořád na TUNING fóru, tak si troufám říct, že TABOO je tady víc DOMA než 99% těch blbců co na něj útočí! Lidé co se zde registrují by se podle mě měli registrovat právě kvůli sekcím jako je tuning a né k vůli pokecu atd... Když tomu tady tak není, těžko udržet úroveň, když neznalá a neuvědomující-si většina útočí na znalou menšinu... Věřím, že právě taboo a jemu podobní by nejen mi byli schopni a ochotni v budoucnu ušetřit spouty času i peněz a na oplátku nic nechtít, ovšem chápu, že házet perly i mezi svině se nedá donekonečna a proto doufám, že když se budeš taboo vyskytovat na nějakém českém foru případně někde kde se bude psát česky, že se to dozvím a budu se tak moci dál učit. Nebudu psát že je škoda, že odcházíš a doufám že najdeš smysluplnější činnost než psát na tohle forum... Vážim si tě!
Mám toho celkem dost na srdci a trochu mi dělá problém to sesumírovat do kloudného postu,pardon.
Jeho odchod a již teď mazání některých jeho starších příspěvků je faktická škoda pro valnou část fóra.
kubajz pokud si to nepochopil pulka fora je nasrana na tebe a laskave si smaz ten podpis s taboo jsi jak male decko a podpis ery ze nekoho urazis atd se resili uz tak se chovejKubajz píše:No to taky nevimProč to rozebírat,promazat a nasedano ne