dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Jiriczek

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od Jiriczek »

a minimální povolená 80
já bych řekl, že žádná minimální povolená rychlost na dálnici není... je jen minimální konstrukční rychlost vozidla co smí na dálnici, ale že by byla nějaká minimální ? ... možná se pletu ..

Jinak s tebou souhlasím. :-)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Na dálnici můžeš s autem, co má svoji maximální rychlost alespoň 80 km/h, tj. by se tam nikdo pomalejší vyskytovat neměl. Výjimkou můžou být stoupání, v tom případě tam často bývají stoupací pruhy a pokud ti padne rychlost pod 80 pak jsi povinnen do toho pruhu přejet. Pokud nejsi schopnej dosáhnout té rychlosti kvůli poruše, musíš z dálnice při nejbližší příležitosti sjet. Ergo z toho plyne, že na dálnici je minimální rychlost 80 km/h přinejmenším na rovince :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Tead

Příspěvek od Tead »

Já se svým litrovým ultra-prskoletem/prdítkem/econoboxem (jak kdo chce) :D nemám problém najet kdekoliv alespoň ve 100...poslední dobou po dálnicích s tímhle autem jezdím celkem často a ani s těma pár koňma co mám pod kapotou většinou nepředjížím pomalejš než ve 120-130..pokud vidím auta co jedou evidentně víc tak jim to tam prostě nepošlu a počkám si -pokud už musím spomalit třeba na 90-100 tak až uvidím, že je v pravo volno tak prostě zařadím za 3 přidám a předjedu aŤ jsem rychle pryč...na D5, kde ten provoz není zas tak hroznej, mi fakt stačí jen předvídat a sledovat co se děje kolem mě a věřím, že nikoho se svojí běžnou cestovní rychlostí 110 nevotravuju... 8) stane se, že předjíždím a dolítne mě nějakej nedočkavec, tak prostě jedu co to dá a pak mu udělám místo a plynule zas zpomalím...nevím kde je problém..
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Beaver píše:Markusi, když jedu s kRAVkou na dálnici do kopeč................redakcne zkraceno :lol:

Ne, ty si me spatne pochopil... pokud jedes 130 tak okey, pockam... i kdybys jel za mnou 300 tak mas smulu, nebudu vyblikavat toho co jede 130, pockam az mi bude moct uhnout... jednoduchy. Nastesti alespon jedna logicka vec je v zakone a to ze na dalnici levy pruh slouzi k predjizdeni... a pokud tvoje auto ma problem s predjizdenim treba do kopecka, tak hold se kopecek vykodrcej v pravym i kdyz te spomali kamion. to je volba kazdyho s cim se na dalnici vyda. jezdim tedka passatem 1,9td 55kw, takze zdechlina, a jezdim po dalnici docela casto smer plzen D5 a hold do kopecku se taky proste sem tam potahnu za kamionem, protoze proste uhnu nekomu kdo jede. ono nenasere nic vic nez kdyz se pred kopeckem rozjedes na cca 130-140 abys to vyjel svizne a trouba ve 110ti ti to tam posle protoze on proste cekam nebude... takze spomali tebe, a dalsich x lidi, jen proto ze neumi predvidat, nebo presmyslet, popripade se zdrzet pul minuty. proste at si pockaj ostatni, ja si jedu, proc to nemuze bejt obracene ? ja uhnu a opozdim se o pul minuty ale proste neblokuju ostatni ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Tead píše:Já se svým litrovým ultra-prskoletem/prdítkem/econoboxem (jak kdo chce) :D nemám problém najet kdekoliv alespoň ve 100...poslední dobou po dálnicích s tímhle autem jezdím celkem často a ani s těma pár koňma co mám pod kapotou většinou nepředjížím pomalejš než ve 120-130..pokud vidím auta co jedou evidentně víc tak jim to tam prostě nepošlu a počkám si -pokud už musím spomalit třeba na 90-100 tak až uvidím, že je v pravo volno tak prostě zařadím za 3 přidám a předjedu aŤ jsem rychle pryč...na D5, kde ten provoz není zas tak hroznej, mi fakt stačí jen předvídat a sledovat co se děje kolem mě a věřím, že nikoho se svojí běžnou cestovní rychlostí 110 nevotravuju... 8) stane se, že předjíždím a dolítne mě nějakej nedočkavec, tak prostě jedu co to dá a pak mu udělám místo a plynule zas zpomalím...nevím kde je problém..
tyve D5ka mi přijde tak 30km za Prahu tragická, pak už je pomalu Plzeň :D jel sem teda většinou v blbý časy kolem poledního nebo kolem druhý a pernametně narvanej někdo v levým a rychlost větší než 110-120 nepřicházela v úvahu bo pak tam skočili ještě kamiony :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Tead

Příspěvek od Tead »

Já lítám od rozvadova k rokycanům :lol: tak,že tady mi opravdu přijde, že ten provoz není prakticky žádnej 8)
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

Beaver

Příspěvek od Beaver »

maRkus píše:...Nastesti alespon jedna logicka vec je v zakone a to ze na dalnici levy pruh slouzi k predjizdeni...
No a dal neni co resit - ono totiz jde o to, ze ja ty kamiony predjizdim, nikde v zakone nemas uvedeno, ze musis predjizdet rychlosti 130 km/h. Takze nejakej ichtyl, co by me odtamtud chtel vyblikavat mezi ty kamiony je mi u prdele :wink: Pokud bych se do toho stoupani plahocil pod 100, tak nereknu pul slova, to uz je docela brzda provozu a je lepsi splhat v tom pravym spolu s kolonou.
Naposledy upravil(a) Beaver dne 08 bře 2012 10:29, celkem upraveno 1 x.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Na dálnici je 130.. Do 150ti by se to mohlo respektovat, pak nekompromisně sbírat řidičáky.. Díky těm střelcům co jezdí 2kila + je dálnice hodně nebezpečná
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Kein

Příspěvek od Kein »

Dálnice je nebezpečná kvůli dálnici samotné v první řade, v druhé kvůli sobeckým dementům. Na D1 jezdíme obvykle kolem 160km/h a nic nebezpečného na tom není. Záleží s jakým autem a v jakém úseku dálnice.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

přesně tak,..proto by se mělo jezdit pomalu.. protože ta dálnice stojí zahovno.. obvykle po ní jezdím superbem,A6 atd..

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Někdy je to fakt o hubu a člověka může nasrat, když ho brzdí někdo s autem, které na té dálnici nemá co dělat (Š105, Daewoo Tico...), případně auto s řidičem, který na dálnici nemá co dělat (pan klobouk, pan Pí*a atd...). Byly časy, kdy jsem po dálnici cestoval tak 3-4x týdně v podstatě z jednoho konce republiky na druhý, vozidlo Octavia II TDi 74Kw. Cestovní rychlost cca. 150-160. A šlo to. Pak přišla prekérka a bylo potřeba vyjet s jediným náhradním autem, které jsem měl k dispozici- VW Caddy SDi 51Kw, navíc naložený po strop věcma od techniků (sudy s naftou, pojízdná dílna)... No a i s takovou sračkou se dalo jet 130 stálou jízdou, kopečky 120. Takže mi nikdo nevymluví, že když člověk není ko*ot, tak nemusí být brzdou provozu a vinu házet na slabé auto.
Nafta & benzín

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jenze tys to nepochopil.... to to nemuzes napsat takhle na plnou hubu, to neni v tyhle republice spravny a hlavne je fajn mit nejakou vymluvu proc proste neuhnu a ty za mnou se poser.

ps: jinac teda napsano tak jak to je, i s debilnim loganem se da jet porad 140-150, a i fabia htp zvlada to same i ve ctyrech lidech.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

matt

Příspěvek od matt »

Nebudu se hádat 8) Ale to jak se jezdí na dálnici je jen a jen pouze o lidech :wink: ... I když jedu lážo plážo tempo 90-110 (většinou z dodávkou či odtahovkou) tak se dá předjet tak abych nikoho nezdržoval :wink:
Takže chápu chtít po lidech aby byli více ohleduplný a né za každou cenu se snažit vychovávat :wink: Ale nikdo nemůže po někom chtít aby ze své 1.2htp nebo z logana ždímal 140km/h + :roll: ... Né každej pospíchá a nebo si třeba také uvědomuje že místo toho aby mu to při 160Km/h vzalo 12l/100km tak raději popjede 110km/h tak aby se vešel do 8l/100km
Naposledy upravil(a) matt dne 09 bře 2012 15:44, celkem upraveno 1 x.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

matt ja nerikam ze musim, jen ze to de, klidne pridat, predjet a zpomalit, ale to je jedno.... nekdo to chce pochopit, nekdo ne... jezdil sem dost po dalnici s caddy 1.9D vykon zadny, a stejne na me nikdo nemusel bliknout ani jednou. protoze staci u toho rizeni premyslet a ne mit zatmeno a jedinou myslenku v hlave ktera je bacha jedu, poserte se.

matt

Příspěvek od matt »

maRkus
Přečti si to po mě a zjistíš že jsem myslel to samé 8) ...
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Boháček

Příspěvek od Boháček »

tak, tak
každý auto dneska umí 130+
problém je, že těm lepším sockám, začne v tu chvíli počítač ukazovat dvoumístná čísla a to je špatně
takže on prostě předjíždí, ale plnej nedá
rozstřílet, odhrnout, zahrabat :lol:
vzdělání není zárukou inteligence

Tead

Příspěvek od Tead »

Nikdo mi nemůže mít za zlý, že jedu v pravým 110 protože prostě ta rychlost je v mým autě pohodlnější/ekonomičtější, ale pokud já chci předjíždět tak se musím přizpůsobit tomu, že pokud vidím v zrcátku, že v levým někdo jede a přijde mi, že bych ho nějak svým předjetím omezil tak prostě podle situace buď za A)počkám nebo B) na to šlápnu a každý auto snad na těch 140 zrychlí když to zvládlo i to moje se 4ma lidma...
Ale je to celý v lidech, kdyby si lidi, co jezdí 160 nemysleli, že jim dálnice patří a lidi co jedou stabilních 100-110 při jakejkoliv situaci a neváhají to tam těm co jedou 130+poslat nemysleli, že se z nich každej posere, když to šoupnu ve svým tempu do levýho před rozjetý auto...tak by na dálnicích bylo líp..
Nebudem se tu bavit o pravidelnejch levoproudařích, který svejch 130 v levým argumentuje zákonama, který svojí jízdou sami porušujou a dalších, který se při vjíždění do levýho na dálnici neobtěžuje dávat blinkr...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P

matt

Příspěvek od matt »

Tead
Naprostej souhlas 8) ... Když jedu v Ducatu, občas i favoritu :D (to je cestovní rychlost tak těch 100-110km/h tak než vjedu do levého tak se raději dvakrát pořádně podívám abych nikoho nezdržoval :wink:
Když jedu ve svém tak těch 130 - 160 km/h tak mi ale neskutečně vadí ty co se mi snaží vychovávat neustálou jízdou v levém pruhu ve 130 Km/h i když už by mohli dávno odbočit do pravého :roll: .... Pokud takto vychovává déle tak probliknu... Poté většinou uhnou :wink:
Plzeň 775115675

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce 8)

Obrázek

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

já zas měl dneska idiota s 2jkovou octavii v kufru skoro celou cestu do ostravy.... byla šedý barvy a ty světla pro denní svícení (který používá jen dement) za mnou nebyly moc vidět.. tak se strašně rozčiloval,že sem mu uhnul pozdě.. takže tak

Boháček

Příspěvek od Boháček »

blázen píše:...a ty světla pro denní svícení (který používá jen dement) za mnou nebyly moc vidět..
sice to bude OT, ale asi prd pamatuješ, byly doby kdy se jezdilo bez světel, na fichtlu bez helmy a taky tu sem, takže tyhle rychlý soudy bych si odpustil
vzdělání není zárukou inteligence

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce 8)

[img]http://s14.postimage.org/3p5cy7rt9/preza.jpg
A pointa ? Mohl mu to nabourat nějakej důchodce, kterej je potenciálně několikrát nebezpečnější než člověk co přiletí a odletí v Impreze
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

a kdo řek,že to mělo mít nějakou pointu?Píšu někde snad,že to byl on kdo to rozstřelil svojí vinou nebo si zase jenom domejšlíš? :roll:

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Ale Bio...no tak :wink:
KEHO rennsport

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Trhyy píše:
biohazard píše:se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce 8)

A pointa ? Mohl mu to nabourat nějakej důchodce, kterej je potenciálně několikrát nebezpečnější než člověk co přiletí a odletí v Impreze
já bych viděl větší pravděpodobnost v tom,že když přijel a odjel jak debil,nejspíš naboural debil sám :wink: a jestli mu nedal důchodce někde přednost tak nejspíš proto,že jel rychle a důchodce to neodhadnul,za čež si taky asi může sám..ale podle fotky to vypadá na první variantu 8)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Butcher píše:Ale Bio...no tak :wink:
what?

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

blázen píše:
Trhyy píše:

já bych viděl větší pravděpodobnost v tom,že když přijel a odjel jak debil,nejspíš naboural debil sám :wink: a jestli mu nedal důchodce někde přednost tak nejspíš proto,že jel rychle a důchodce to neodhadnul,za čež si taky asi může sám..ale podle fotky to vypadá na první variantu 8)
Tak určitěééé, podle fotky si myslim že to bylo tak ve 22:15 a jel tak přesně 262km/h a to auto co do něj nabouralo bylo zelený

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

biohazard píše:a kdo řek,že to mělo mít nějakou pointu?Píšu někde snad,že to byl on kdo to rozstřelil svojí vinou nebo si zase jenom domejšlíš? :roll:
Jak zase ? :lol:

Kein

Příspěvek od Kein »

policajti si už zase zastříleli na civily
http://www.novinky.cz/krimi/263889-lete ... cistu.html" onclick="window.open(this.href);return false; :)
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Odpovědět

Zpět na „Pokec“