já bych řekl, že žádná minimální povolená rychlost na dálnici není... je jen minimální konstrukční rychlost vozidla co smí na dálnici, ale že by byla nějaká minimální ? ... možná se pletu ..a minimální povolená 80
Jinak s tebou souhlasím.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
já bych řekl, že žádná minimální povolená rychlost na dálnici není... je jen minimální konstrukční rychlost vozidla co smí na dálnici, ale že by byla nějaká minimální ? ... možná se pletu ..a minimální povolená 80
Beaver píše:Markusi, když jedu s kRAVkou na dálnici do kopeč................redakcne zkraceno![]()
tyve D5ka mi přijde tak 30km za Prahu tragická, pak už je pomalu PlzeňTead píše:Já se svým litrovým ultra-prskoletem/prdítkem/econoboxem (jak kdo chce)nemám problém najet kdekoliv alespoň ve 100...poslední dobou po dálnicích s tímhle autem jezdím celkem často a ani s těma pár koňma co mám pod kapotou většinou nepředjížím pomalejš než ve 120-130..pokud vidím auta co jedou evidentně víc tak jim to tam prostě nepošlu a počkám si -pokud už musím spomalit třeba na 90-100 tak až uvidím, že je v pravo volno tak prostě zařadím za 3 přidám a předjedu aŤ jsem rychle pryč...na D5, kde ten provoz není zas tak hroznej, mi fakt stačí jen předvídat a sledovat co se děje kolem mě a věřím, že nikoho se svojí běžnou cestovní rychlostí 110 nevotravuju...
stane se, že předjíždím a dolítne mě nějakej nedočkavec, tak prostě jedu co to dá a pak mu udělám místo a plynule zas zpomalím...nevím kde je problém..
No a dal neni co resit - ono totiz jde o to, ze ja ty kamiony predjizdim, nikde v zakone nemas uvedeno, ze musis predjizdet rychlosti 130 km/h. Takze nejakej ichtyl, co by me odtamtud chtel vyblikavat mezi ty kamiony je mi u prdelemaRkus píše:...Nastesti alespon jedna logicka vec je v zakone a to ze na dalnici levy pruh slouzi k predjizdeni...
sice to bude OT, ale asi prd pamatuješ, byly doby kdy se jezdilo bez světel, na fichtlu bez helmy a taky tu sem, takže tyhle rychlý soudy bych si odpustilblázen píše:...a ty světla pro denní svícení (který používá jen dement) za mnou nebyly moc vidět..
A pointa ? Mohl mu to nabourat nějakej důchodce, kterej je potenciálně několikrát nebezpečnější než člověk co přiletí a odletí v Imprezebiohazard píše:se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce![]()
[img]http://s14.postimage.org/3p5cy7rt9/preza.jpg
já bych viděl větší pravděpodobnost v tom,že když přijel a odjel jak debil,nejspíš naboural debil sámTrhyy píše:A pointa ? Mohl mu to nabourat nějakej důchodce, kterej je potenciálně několikrát nebezpečnější než člověk co přiletí a odletí v Imprezebiohazard píše:se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce![]()
[img]http://s14.postimage.org/3p5cy7rt9/preza.jpg
what?Butcher píše:Ale Bio...no tak
Tak určitěééé, podle fotky si myslim že to bylo tak ve 22:15 a jel tak přesně 262km/h a to auto co do něj nabouralo bylo zelenýblázen píše:já bych viděl větší pravděpodobnost v tom,že když přijel a odjel jak debil,nejspíš naboural debil sámTrhyy píše:A pointa ? Mohl mu to nabourat nějakej důchodce, kterej je potenciálně několikrát nebezpečnější než člověk co přiletí a odletí v Imprezebiohazard píše:se podělim o tak 4 dny starou příhodu.Sice horší foto mobilem,ale takhle to dopadá ... Stojíte na benzínce,s velkym kraválem vedle benzínky přiletí frajer v Impreze,s ještě většim kraválem vyletí ze světel na zelenou a za necelou hodinu ho potkáte v centru na odtahovce![]()
[img]http://s14.postimage.org/3p5cy7rt9/preza.jpga jestli mu nedal důchodce někde přednost tak nejspíš proto,že jel rychle a důchodce to neodhadnul,za čež si taky asi může sám..ale podle fotky to vypadá na první variantu
Jak zase ?biohazard píše:a kdo řek,že to mělo mít nějakou pointu?Píšu někde snad,že to byl on kdo to rozstřelil svojí vinou nebo si zase jenom domejšlíš?