Co to znamena Prilis zatmavena????
Je tady nakej policajt ci meric na stk kdo nam to osvetli ze na tech prednich bocnich fakt uz nemuze nic byt? Toto uz asi nebude ok co?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Stejne tak ti zakonite nemuze davat smysl, proc by jsi mel byt tak neferove omezovan pripadnym brzdenim a treba zachranou lidskeho zivota v pripade, ze ti pred auto necekane vbehne male dite... Ty prece vzdy a vsude dodrzujes silnicni vyhlasku jako bezchybny robot, to male dite nema na ceste co delat a ty mas prece plne pravo nebyt nici chybou nejak nezvyhodnen a nehorazne omezovan. Prejizdis take psy? Ti na silnici take nemaji co delat...Mirek-200sx píše:jasne, to byl jen priklad. Ti lide co jezdi neosvetleni na kolech v noci, nebo jdou po silnici za tmy v tmavem, idealne cernem obleceni a nesviti ani mobilem jsou tupci. Nemuzes do nekonecna na auta svalovat opatreni za takoveto lidi. Oni jsou dospeli, zakony pro me plati stejne jako pro ne, proc ja se mam v tomto pripade co se folii a soukromi v aute omezovat, aby oni bezpecne mohli porusovat silnicni vyhlasku, kde je jasne psano ze kolo ma byt osvetlene? To mi moc nedava smysl....
Co teda skrz ty bocni okna pozorujes a na co je vubec mas? Jak pozorujes provoz zleva a zprava treba na krizovatce? Celnim sklemBeaver píše:Arguentace v článku opět na úrovni - cyklisty rozhodně nepozoruju skrz boční okýnka ale čelním sklem a to se nezatmavuje. Druhá věc je to měření - nevím u jakého množství fólií to platí, ale mají působit v zásadě reflexivně jen z venkovní strany, takže pokud jim jde skutečně o bezpečnost tak by měřák měl zjišťovat schopnost vidět ven, což nevím jistě jestli dělá (viz např. zrcadlo průhledné z jedné strany kdy člověku na jedné straně přijde, že "zatmavení" je absolutní, na druhé straně naopak lze vidět ven bez problémů).
StárnešTaboo píše:Co teda skrz ty bocni okna pozorujes a na co je vubec mas? Jak pozorujes provoz zleva a zprava treba na krizovatce? Celnim sklem?
To zacalo uz nekdy v minulem stoleti - a tebe to ceka takeBeaver píše:Stárneš
Já vím, už s tím počítámTaboo píše:...a tebe to ceka take... ...Ja mam jen srandu z toho, jak nekdo povazuje takovou priblblost temer za utok na zakladni lidske prava a omezovani jeho osobni svobody...
Ty nosím já, tak uvidíme, jestli mi je při kontrole PČR nerozšlape, protože maj moc velký zatmavení a nemají atest 8SD, to se totiž na dioptrické brýle jaksi normálně nedávájajiN píše:Jsou samozatmavovaci bryle na slunicku, tak proc z toho neudelaji i ty bocni okynka? Vyresilo by to tak nazory obou skupin
Nojo pane o to vic se tezim az prezuju, nez davat 10-ti lety alu na zimu radsi tam dam novy plechym.artty píše:Admin tuningfora jezdí na plecháčích... to jsme to dopracovali
Dalnicni Passat z D5 v Rudný na předních oknech folie nema >> http://www.auto-mania.cz/?p=6740creater píše:a co policejní auta s foliema,to mě jako zastavěj autem s foliema a budou mě postihovat,že mam folie?
Ivan píše:Jediný předpis, se kterým po dlouhé době souhlasím, jen mě mrzí, že se to netýká (alespoň tak jsem to pochopil) i zadního okna - sere mě, když přede mnou jede někdo s takto zatmavenýma oknama a já skrz něj nevidím dopředu
přední boční 70% a čelní 75% . . . .Tead píše:Jak jak to je ?je jasně dáno, že propustnost na předních bočních a předním okně musí být minimálně 70%, s tím, že na předním okně nesmí být žádná folie ani bezpečnostní.....v realitě to znamená, že asi každý auto s klimatizací nemůže mít folii ani na těch předních bočních, protože je o 30%zatmaveno z fabriky....
Z čeho tak dovozuješ? Já jsem něco takového napsal?rallik píše:Aha takže kamiony, dodávky a ostatní velký auta by taky neměli jezdit?
Jasně, je to Tvůj názor, ale až budeš jednou účastníkem nehody, která se stane v důsledku toho, že jsi neviděl srkz auto s fóliema a nestihl jsi včas zareagovat, tak možná pochopíš, jak nebezpečné to může být pro účastníky silničního provozu...rallik píše:Upřímě je mi to skoro jedno, ať má každej na autě okna jaký chce, je to jeho boj...