astra F 1.8i automat -> C20LET -> C20XE
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: astra F C20LET
... ze zadního víka jsem odstranil zámek a znak
- Přílohy
-
- IMG_6485.JPG (81.38 KiB) Zobrazeno 3104 x
-
- IMG_6483.JPG (44.28 KiB) Zobrazeno 3104 x
-
- IMG_6477.JPG (86.53 KiB) Zobrazeno 3104 x
Opel Astra F C20XE
... nechat pořádně vytvrdnout ,...
- Přílohy
-
- IMG_6491.JPG (61.65 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- IMG_6490.JPG (67.49 KiB) Zobrazeno 3103 x
Opel Astra F C20XE
... a na auto s nima ,...
- Přílohy
-
- IMG_6503.JPG (68.76 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- IMG_6497.JPG (70.56 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- IMG_6496.JPG (69.92 KiB) Zobrazeno 3103 x
Opel Astra F C20XE
Pod zadní kola jsem dal podložky o síle 2cm , když jsem koukl ze předu na auto ,tak se mi zdáli vůči předku o dost utopený. Doufám jenom ,že až se to pořádně zhoupne ,tak to neškrtne o lem ,ale místa tam je dost tak uvidim 

- Přílohy
-
- na kapoťě jsem si dal extra záležet , a zku...l jsem co se dalo :D ,takže znova :\
- IMG_6514.JPG (68.24 KiB) Zobrazeno 3100 x
-
- IMG_6506.JPG (60.48 KiB) Zobrazeno 3100 x
Opel Astra F C20XE
tak takhle přibližně vypadá astra teď . Momentálně řešim přední světla ,masku a nárazník. kola jsou trošku odřený ,takže jestli nebudou házet, půjdou do laku (ještě jsem na nich nejel). Chtěl bych je zachovat ve stříbrné barvě nebo max.v černé ,ale možná ani v bílé barvě by nemuseli vypadat špatně. Zase nechci aby na autě nějak extra vynikaly pač je nemám zapsaný v TP
až zase něco dodělám , hodim sem nějakou tu fotku

až zase něco dodělám , hodim sem nějakou tu fotku

Opel Astra F C20XE
jestli kola hazou poznas nejlepe na vyvazovacce.
ty bubny vzadu...
uz abys tam mel tu GTi napravu...
k laku ti doporucim loupat masky co nejdrive, po zatvrdnuti se ti muze stat ze zatrhnes okraj...
pak to nech vyzrat nekde na slunicku ten lak se pekne vypne ale pozor pri prvnich par ohrati zmekne a je skoro jak plastelina takze nesahat.
za mě pekna prace rad vidim ze nekdo resi jak to jede a ne jak ma vzadu velkou lopatu.
ty bubny vzadu...

k laku ti doporucim loupat masky co nejdrive, po zatvrdnuti se ti muze stat ze zatrhnes okraj...
pak to nech vyzrat nekde na slunicku ten lak se pekne vypne ale pozor pri prvnich par ohrati zmekne a je skoro jak plastelina takze nesahat.
za mě pekna prace rad vidim ze nekdo resi jak to jede a ne jak ma vzadu velkou lopatu.

hm,dost práce a času,ale fajn se kouká na to,jak se z vraku stává auto,jen sis mohl vybrat ardénskou modř alá OPC..
a kola by bílá byla hezká..

Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Díky,... kola jsme zkoušely na vyvažovačce a zdaj se být dobrý. S tou barvou máš pravdu ,měl jsem nejdřív strach, že jsem dal málo tvrdidla
, ale jakmile to vychladlo, tak to zase hezky ztrvdlo.
Ta ardénská modř alá OPC je taky pěkná barva, přemýšlel jsem o ní, nakonec u mě vyhrála ta tmavší,...
Musim zjistit ,jak je to se zápisem 16" kol do TP. Nemám s tím zkušenosti. Nejspíš to vyhraje ta bílá

Ta ardénská modř alá OPC je taky pěkná barva, přemýšlel jsem o ní, nakonec u mě vyhrála ta tmavší,...
Musim zjistit ,jak je to se zápisem 16" kol do TP. Nemám s tím zkušenosti. Nejspíš to vyhraje ta bílá

Opel Astra F C20XE
njsem lakos ani chemik ale myslim ze to funguje obdobne jako kdyz ti zaschne barva v plechovce pod krustou je to nevytvrdle a kdyz se ti lak teplem ohreje redidlo se odpari a vymekne i ta nedotvrdla horni vrstva... coz by vysvetlovalo aj to ze jak to protvrdne az dospod tak uz to nemeknemiras3000 píše:Díky,... kola jsme zkoušely na vyvažovačce a zdaj se být dobrý. S tou barvou máš pravdu ,měl jsem nejdřív strach, že jsem dal málo tvrdidla, ale jakmile to vychladlo, tak to zase hezky ztrvdlo...

Ahoj, ahoj. Chtěl bych se jen zeptat zda ještě pořád sháníš přední kotouče. Máme do konce května v práci akci na brzdové kotouče, destičky, bubny apod -50% od firmy Zimmermann. Mohl bych se Ti kouknout na ceny, pokud by jsi chtěl 

Opel Astra F C20XE
Nemáš zač
napiš i když tak jestli by to bylo z jiného modelu (potřebuji vědět model, rok, motor, výkon). Pak si u můžeš napsat jestli chceš klasiky nebo vrtané 

miras3000 píše:podvozek jsem dal na astru ten, co jsem měl tenkrát na kadettu, kupoval jsem ho na vrakárně a říkali že je to origo GSI.abych se přiznal ,tak jsem takový tlumiče na GSI neviděl, ale budiš. učarovala mě ta pístnice , která má v průměru cca 4cm. Pružiny jsou tam dost krátký a tvrdý ,jsou červený,ale místama jsou oloupaný a jde tam vidět růžová barva, nevím jesli to není jen podklad pro tu červenou barvu ,nebo to není jen přelakovaný na červenou, obě barvy ale vypadaj že jsou tam z výroby tak nevím,...
Brzdy jsou zatím obyčejný (malý), budu se muset hodně krotit.Už mám doma zadní kotoučovku z GSI která čeká na renovaci. Na pření nápravu mám připravený třmeny z omegy A 3000 pro kotouč 295mm , které tam pasujou , jen k nim musím ještě sehnat kotouče
Ty tlumice mas Bilstein, a to co vidis neni pistnice, ale patrona.. ten tlumic je hlavickou (pistnici) dolu, jako u motorky

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Lukin
tak jsem si našel chvilku ,no a maska s nárazníkem v barvě
. Trošku se to všechno protáhlo, mám problémy s elektrikou, které teď snad o víkendu vyřešíme ,... 

tak jsem si našel chvilku ,no a maska s nárazníkem v barvě

- Přílohy
-
- IMG_6578.JPG (200.9 KiB) Zobrazeno 2507 x
Opel Astra F C20XE
Parádní projekt
Když jsem viděl tvýho avatara, tak jsem se leknul, že z toho chceš udělat nějakou hustokrutou a rychlou a zběsilou káru 

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

hele a co brzdy? snad tam nenechas serie ne?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Chaindler píše:Parádní projektKdyž jsem viděl tvýho avatara, tak jsem se leknul, že z toho chceš udělat nějakou hustokrutou a rychlou a zběsilou káru
pokud myslis tu jeho calibru, tak ja si myslim ze je celkem dost povedena

jo, ten avatar ,je jen taková poslední vzpomínka na cali, až dodělám aspoň předek astry ,tak bude nový avatar
brzdy ještě pořeším,nejdřív zrepásnu zadní kotoučovku z GSI a dopředu půjdou určitě větší
než je ale udělám, tak to budu muset odjezdit takhle na obyč
jinač co se týče calibry ,jak píše Lukin ,tak jsem ji dneska ráno odvezl do šrotu

brzdy ještě pořeším,nejdřív zrepásnu zadní kotoučovku z GSI a dopředu půjdou určitě větší

než je ale udělám, tak to budu muset odjezdit takhle na obyč

jinač co se týče calibry ,jak píše Lukin ,tak jsem ji dneska ráno odvezl do šrotu

Opel Astra F C20XE
Dobrej kus práce
už se těším na výsledek 

FORD MONDEO
- http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopic.php?p=714702#p714702
- endru.ondra
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem trochu času, tak si hraju
upravil jsem spodek airboxu z cali turbo,protože byl moc hluboký. scháněl jsem tenhle box kvůli tomu, že má přírubu na váhu ,a hlavně je origo k motoru
.Do motoráku jsem nechtěl žádnou "kuželku,..." ,tak koupím jen vložku do boxu a hotovo
přemýšlel jsem ještě o přívodu vzduchu před kuželku, ale airbox to vyhrál,...
udělal jsem do něj otvor pro hliníkovou "hadici" která bude nasávat čerstvý vzduch za nárazníkem

upravil jsem spodek airboxu z cali turbo,protože byl moc hluboký. scháněl jsem tenhle box kvůli tomu, že má přírubu na váhu ,a hlavně je origo k motoru

přemýšlel jsem ještě o přívodu vzduchu před kuželku, ale airbox to vyhrál,...
udělal jsem do něj otvor pro hliníkovou "hadici" která bude nasávat čerstvý vzduch za nárazníkem
- Přílohy
-
- IMG_6591.JPG (230.06 KiB) Zobrazeno 2266 x
-
- IMG_6586.JPG (238.69 KiB) Zobrazeno 2266 x
-
- IMG_6585.JPG (231 KiB) Zobrazeno 2266 x
Opel Astra F C20XE
dokonce jde zavřít i kapota 

- Přílohy
-
- IMG_6592.JPG (251 KiB) Zobrazeno 2261 x
Opel Astra F C20XE
dobre jsi udelal
Mam to takhle origo 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
kur\/a a preco davash nas5 tie stare hrdzave sruby ..??? do toho noveho laku...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
supr
sem rad ze se nam tu rodina LETkařů rozrůstá 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi prosim tě kupoval tu lemovku, co máš kolem díry v kastli k filtru?
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
JRD McLAREN: jaký rezavý ?
Jestli myslíš ten šroub co drží blatník,...
,sloužil jako provizorní řešení ,protože tam ještě nebyl držáček masky, se kterým jsem dával původní neorezlý
kucik: lemovku mám z práce, myslím ale ,že v nějakým větším elektru seženeš,...
další foto,...
dělal jsem nové držáky na chladič,který jsem kvůli IC musel posunout kousek stranou a do mot.prostoru, mot.prostor pomalu začíná vypadat k světu (ten červený šroub co drží blatník, bude černý
),jen musím našetřit nejaký penaze na silikonovou rouru co jde z váhy do turba,tahle splácanina ale chvíly vydrží 

kucik: lemovku mám z práce, myslím ale ,že v nějakým větším elektru seženeš,...
další foto,...
dělal jsem nové držáky na chladič,který jsem kvůli IC musel posunout kousek stranou a do mot.prostoru, mot.prostor pomalu začíná vypadat k světu (ten červený šroub co drží blatník, bude černý

- Přílohy
-
- IMG_6607.JPG (107.85 KiB) Zobrazeno 2058 x
-
- IMG_6595.JPG (154.74 KiB) Zobrazeno 2058 x
-
- IMG_6594.JPG (107.38 KiB) Zobrazeno 2058 x
Opel Astra F C20XE
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
oukej ... uz som ticho ...
btw... niekde sa mi doma flaka silikonova hadica na ten tvoj chladic.. az by si xel..
btw... niekde sa mi doma flaka silikonova hadica na ten tvoj chladic.. az by si xel..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
Pekny Miro, uz ji koukej dodelat at to muzem spolu projet
Krajda

Krajda
Bylo: Honda del sol D16Z6 turbocharged / Civic type-R EP3
Je: V8 5l
Je: V8 5l