Máte Slovo - zelená nafta - sedláci, Babiš v TV!!!

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte Slovo - zelená nafta - sedláci, Babiš v TV!!!

Příspěvek od blázen »

gizmi s tím máslem,jsi mne rozesmál,pač jediný máslo,který bylo máslo a stálo za to ,bylo český,nevím,kolik je let tobě a co mazali na chleba tobě,ale německý máslo,který jsem si už taky koupil vedle másla neleželo.

Jinak k SSO.. kde berete tu jistotu,že tihle koryťáci ,kteří slibují i to ,co slíbit nejde ,něco změní.. já si u voleb hodím do urny komouše a to jen proto,aby ti ostatní začali opravdu něco dělat.. SSO rozhodně nevěřím,pokus s novými malými stranami už tu byl..TOP09,VV a pod :savle:

a pan hrabě,za to jak je blbej nemůže..pač myšlenky dobrý,..ale pro jinou zemi..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Sova

Příspěvek od Sova »

taky mě napadlo že ze srandy zvolím komouše...protože ti lidi, co je volí a je to jejich modla, tak by si měli uvědomit, že když Filip sestaví vládu...tak tu žádnej komunismus budovat nebudou...jednak na to Filip nemá koule dělat nějakej únor č. 2 a taky je jim jasný, že ta myšlenka komunismu je utopická...navíc nemají žádnýho velkýho bratra v zádech jako kdysi

hrají jen pózu a divadlo pro blbý lidi a duchodce
Cléon & Fonte

Kein

Příspěvek od Kein »

No takže Zemanovec to máš říct hned. Každopádně pořád se točíš okolo Klause, i to, že si mu věnoval část svého příspěvku něco značí. Značí to, že odmítáš kategoricky kohokoliv kdo je stejného ekonomického myšlení jako on, kvůli jeho osoby ne myšlení, přitom sám připouštíš jeho ekonomické teze a pokud jsem pochopil souhlasíš i s jeho názorem na EU, z těchto názorů vychází i SSO. Nikoli z Klausovy osoby.

Ovšem uznáváš Zemana a přitom ignoruješ jeho zmrdoaférky jako jsou například jeho pletky z Vízkem a kšeftování s ministerskými posty, a koneckonců taky uzavřel opoziční smlouvu právě s nenávíděným Klausem a byl nespočetně krát obviněn z korupce, i když pravda, usvědčen nikdy nebyl.

Tím mířím tam, že více méně děláš to samé co Mach. Líbí se ti ideje nějaké persony a jsi ochoten přimhouřit oči nad některými stavy co se ti nelíbí. Ono nic jiného nezbývá, protože vždy najdeš na někoho nějakou špínu, ovšem nesouhlasím s tebou v tom, že v opačném případě to prezentuješ jako argumenty, kterě někoho, nebo nějakou stranu odsuzují.

Pravdou je, že bych Zemana na hrad volil s čistým štítem také, ne proto ,že bych ho miloval, ale mimojiné proto, že stejně jako Klaus to byli politici, kteří dodržovali myšlenky své strany, které dnes obě vedení stran úspěšně udusalo do země. Oni dva se totiž dokázali přesunout na úroveň politckého kompromisu a shody, i přesto když jim to bylo proti srsti a Zeman to dával kolikrát ostře najevo. Dělali politiku, se vším všudy (čili i s koprupcí).

Já jsem na tebou jmenované strany upozornil především proto, protože si tu hlavní pětku schoval pod slovíčko "apod." což si myslím, že by to mělo být obráceně. To, že nové strany něco vyřeší nebo ne, přece nemůžeš vědět pokud jim tu šanci nedáš, co se může tak maximálně stát? Maximálně to, že místo Ratha s krabicí budeme číst o Machovi s krabicí. Pro mne osobně bude jistý zdroj uspokojení už jen to, že se to tam prostřídalo a krade někdo, kdo nakradeno ještě nemá. Dejme po vzoru solidarity i šanci druhým, ne?

Co se týče loga, jeslti se ti nelíbí, nedá se nic dělat, pro mne je to bezpředmětné. Mach je tichá voda, pořád si myslí, že lidi si k jejich straně najdou cestu sami, já si myslím, že nenajdou, protože to co není v TV, to pro lidi neexistuje. Pro tebe jen dobře. :wink:
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sova

Příspěvek od Sova »

Ne já nejsem Zemanovec...nejsem sympatizant CSSD ani SPOZ

Jen je mi sympatickej Zeman, protože je dobrej rétor a je sečtelej.
Strany jsou vesměs jen bandy, proto si všímám pouze osobností...
levice pravice...prašť jak uhoď...stejně to všechno obsere střední třída :wink:

a ted dočtu tvuj prispevek.
_____

Já ti nebudu zastírat, že sem vůbec nevěděl dotedka kdo je to Mach.
Na to video sem jeste nekoukal celé...nemel sem náladu....a jaksi sem měl potřebu vyjádrit tu nejaké své názory aniž bych to viděl.
Myslel jsem, že předsedou SSO je Payne...což je hodně slabý politik...
Já nechci zas vytahovat Klause :lol: ale jak sem viděl na stránkách SSO, že Payne je poradce Václava Klause...tak sem si vzpoměl a uvědomil a že Václav Klaus si vyloženě vybírá schválně o třídu až dvě, méně intelektuálně zdatné a sečtělé poradce než je on sám a pak se na nich zřejmě vyživá :lol:
Hájek, Payne, Jakl...no Jakl je tak nejvíc z nich na urovni
Hájek a jeho výroky a Hájek obecně skutečně lahůdka...např. tato debata.
3:40
http://www.youtube.com/watch?v=Scl0WNBIzH8
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Das Fóórte Reich

skutečně síla :lol:
...a na konci dodá...né ja neumím německy

fajn...poradce prezidenta neumí německy

Po takovém videu, co člověk vidí, jací lidé mluví v televizi a jací lidé jsou na hradě v blízkém okruhu prezidenta, má člověk nutkání říct, že si ti Češi ten Vierte Reich skutečně právem zaslouží :roll:
Cléon & Fonte

Kein

Příspěvek od Kein »

Upřímně...nepřeháněj to. :wink:

Jakl je špatný protože má rockovou kapelu, Hájek je špatný protože neumí německy.
Jinak nevím proč se tady o něm bavíme.

btw.: Umí Zeman německy?
Naposledy upravil(a) Kein dne 29 kvě 2012 09:04, celkem upraveno 1 x.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

komunisti nechtějí sestavit vládu, ani po tom netouží
protože je jim až moc jasné, že z toho bordelu co tu je, za jedno volební období nestihnou vůbec nic a dopadli by na tlamu, jim stačí být silní v opozici a snažit se usměrnit sračky vládnoucí garnitury, a i kdyby vyhráli volby stejně do vlády na 99% nepůjdou
ale tu stejně není koho volit jako v podstatě v celé evropě je zkorumpovanej bordel, někde víc někde mín
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

C...arlos

Příspěvek od C...arlos »

necetl sem celou diskuzi, ale ten TomasUL, co to je za šulina? ty si jako myslis ze to ze ve pekackach neni maso, je chyba zemedelcu? zajdi si nekdy z nakyhu zemedelci, at ti vysvetli, jak to chodi, kolik dostane zakilo masa, kolik ho stoji usili a penez, nez vykrmi prase a podobne.. meleš hovadiny a vubec netusis, o cem to je

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

a jako v zahraničních špekáčcích je maso? jestli chceš maso,kup si špekáčky za 200kč/kg a věř,že tam to maso je.. a takový špekáčky se občas potkat dají.. a každý výrobce na zadní straně balení na etiketě píše,co v tom je,takže víš,co kupuješ. To stejný je s ostatním.. myslet si,že ti tu němci budou prodávat levný kvalitní klobásky ..to bys musel bejt idiot.

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Blázen: tobe musi byt hodne let uz, vid? Ale zase dedek uplne nebudes, pac by jsi nemel tolik energie lidem ukopavat zrcatka :o) Kazdopadne obcas jde koupit prave nesizene maslo za nakrestanske penize, takze doporucuji - zkus to :) Kdyz si dam vedle sebe maslo za 27,- (bezne) v CR a maslo za 1Euro (bezne) z DE, tak i naprostej diletant musi poznat rozdil. 8)

looooooooooooooooooool....jeste edit ke spekackum :D :D To jsi me dostal uplne - ty vazne veris tomu co je napsano na obalu? Tak to jooooo.. uz chapu ten NICK :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

gizmi,když ti dojdou argumenty,napíšeš tu nesmysl o zrcátku. Já rozkopal dveře ne zrcátko a kdyby u toho auta stal majitel,rozkopu mu hubu místo těch dveří. Ale to už jsem někde jednou psal. A to dělají i podstatně starší nervově slabší jedinci.

máslo,80%másla je z polska, to je máslo nahovno. Pravý český máslo za 27kč nekoupíš,to koupíš to polský a nebo nějaký přebal. Máš pravdu,tak starý nejsem,ale ano,kdysi bylo máslo máslem. Asi to bylo tím,že se to vyrábělo jinak a nebyly některý kriteria pro konzumaci tak přísný jako dnes,třeba díky přiblblý EU. Německé máslo,kde je polovina taky z polska,je samozřejmě stejnej humus,jako to co koupíš za těch 27kč u nás..ale samozřejmě,že i v německu půjde koupit jejich drahý pravý německý máslo..stejně tak jako u nás naše. A bude dobrý. Levný německý máslo bude hnůj. O čemž jsem se sám přesvědčil.

a to,jestli věřím,nebo nevěřím tomu co je na zadní straně etikety na špekáčcích napsáno je jedno. Já si to přečtu a dívám se na cenu. A kupodivu,ono to tomu obsahu odpovídá. V levných je málo masa,možná žádný.. a píšou to tam..v drahých je masa víc a taky to tam píšou.. já čtu tyhle etikety už dlouho a ještě se mi nestalo,aby na drahý klobáse ve který by mělo být hodně masa to maso nebylo. Navíc si dělám klobásy sám s otcem ,tak vím,na kolik tě vyjde bez práce kilo klobás aby v nich bylo maso a ne bordel a očekávat u klobásek za 70kč,že budou dobrý.. :lol:

takže tvůj problém bude asi v tom,že bud neumíš číst,nebo nepoznáš maso a nebo vidíš špatně. zas tak starej,aby si tyhle nedostatky odstranil nebudeš.

Sova

Příspěvek od Sova »

nepřaháním...
Hájek je skutečně mimo.
Hodně mimo

To že neumí cizí jazyk prezident, není tak hrozné, jako když neumí jazyky jeho poradci...
K čemu mi pak jsou takoví lojzové? Když mi ani nepřetlumočí Franfurter Zeitung, nebo Timesy? :D
Například co vím tak za Havla byl mezi poradci p. Medek. To je skutečně jina liga.

Je to typický ješitný příklad p. prezidenta, že se obklupuje hloupějšími a primitivnějšími jako on sám, aby si pak skutečně připadal na Řípu :wink: ...konkrétně on na Everestu.
Přitom správně by to mělo být naopak...toto jedenou komentoval kdysi Zeman, že takto to dělal Stanislav Gross.
Obecně toto je zřejmě nemoc narcistních, nebo nesoudných lidí...

Hájek se nezmůže na nic než na komenty psychicky narušeného člověka, který se drží pravidlem- čím hlasitě a skandálněji tím lépe...takový konzervativní sládek
Například jak se otíral o film Odchazení
Cléon & Fonte

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

koukal sem na to video.. ten pán z SSO je totální hulič... doufám,že jejich preference zůstanou na bodě mrazu a ten pán od ODS tvrdí,že zvýšení nákladů na paliva nezvýší cenu potravin,tak proč vždy,když dopravcům zvednou ceny paliv,se zdraží zboží,co vozí.. to je neskutečný..

Sova

Příspěvek od Sova »

kentoya píše:komunisti nechtějí sestavit vládu, ani po tom netouží
protože je jim až moc jasné, že z toho bordelu co tu je, za jedno volební období nestihnou vůbec nic
Tak oni by ani s tím nebyly schopni nic udělat, protože jejich strana je postavena na hrstce modernizovaných hesel alá Se sovětským svazem na věčné časy a jiných agitačních hovnech.
Ta strana nemá žádnou koncepci ničeho :wink: Stačí si někdy poslechnout v debatach soudruha Kováčika.
Cléon & Fonte

Kein

Příspěvek od Kein »

blázen píše:koukal sem na to video.. ten pán z SSO je totální hulič... doufám,že jejich preference zůstanou na bodě mrazu a ten pán od ODS tvrdí,že zvýšení nákladů na paliva nezvýší cenu potravin,tak proč vždy,když dopravcům zvednou ceny paliv,se zdraží zboží,co vozí.. to je neskutečný..

1. Ten hulič není z SSO, ale z Reflexu, a je to dost známá persona, nevím jak si ho můžeš plést...
2. Stehlík tam vysvětluje proč ne, tak si to pusť ještě jednou. A pusť si i mimo jiné začátek, kde je Jílková představuje, abys aspoň věděl kdo mluví a k čemu patří.

Kein

Příspěvek od Kein »

blázen píše:koukal sem na to video.. ten pán z SSO je totální hulič... doufám,že jejich preference zůstanou na bodě mrazu a ten pán od ODS tvrdí,že zvýšení nákladů na paliva nezvýší cenu potravin,tak proč vždy,když dopravcům zvednou ceny paliv,se zdraží zboží,co vozí.. to je neskutečný..

1. Ten hulič není z SSO, ale z Reflexu, a je to dost známá persona, nevím jak si ho můžeš plést...
2. Stehlík tam vysvětluje proč ne, tak si to pusť ještě jednou. A pusť si i mimo jiné začátek, kde je Jílková představuje, abys aspoň věděl kdo mluví a k čemu patří.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ale já si nikoho nepletu, mě přišlo že hulil ten pán z SSO, ne ten vandrák z reflexu. Jměna jsou mě známá, jsou to všechno lidé, kterých je plný internet.mě přišlo že hulil, pro to co říkal , že by chtěl a pan ředitel mu taktně naznačil ať jde zrušit celou unii. Jś když jsem četl na stránkách SSO jejich program, tak mne to slušně rozesmálo. Stejně jako on v tom pořadu. A ten pán z ODS.. Ten nevidí realitu..

Sova

Příspěvek od Sova »

Na SSO je mi divné to, že dejme tomu uctívají jejich guru Václava Klause, kterej vlastně ČR do EU dostal...to jestli Hájek a podobní slepí nohsledi namítají, že tehdy to byla jiná unie...to neberu za pádné argumenty.

Klaus moc dobře tehdy vědel co EU je a co se stane...sice že z ní potečou peníze, ale že nás svým způsobem pohltí.
A hlavně, že vstupujeme do společenství států, které jsou na tom (mimo portugalska tehdy) o třídu lépe než my!
A že věci se pomějí tak, že se v rámci unie, budou sjednocovat sazby DPH a řečeno obecně náklady na život.
Velkému Václavu Klausi muselo být jasné že toto bude pro nás velmi velmi těžké...navíc taky moc dobře ví, že nemužeme dosáhnout nikdy na životní úroveň...klidně i třeba Italů...nebojím se to říct. O Němcích, Belgičanech, Holanďanech, Francouzích ani nemluvě.
Právě díky tomu, že v našem státě je vše rozprodané, nebo krachující...vše co tvořilo páteř státu.
Toto všechno velký VK věděl...přesto jako správný prohnaný politik vše lakoval a barvil na růžovo...Jak už jsme konečně zase na západě, v náručí matky Evropy...

Bohužel po čase na hradě zjišťoval, že mu jaksi oproti Havlovi chybí něco, čím by se stal ve světě nepřehlédnutelný...tento Havlův syndrom skutečně Václav Klaus má...to mi nikdo nevymluví.
Tudíž si našel euroskeptickou pózu a divadlo hájení národních zájmů...nyní si hraje na státníka /Pane prezidente...to jste měl hrát před 20 lety..ne dnes :wink: /

SSO a i V. Klaus by si prostě měli uvědomit, že v takové situaci jaké jsme byly a jsme si nemužeme dovolit říci...děkujeme EU, ale odcházíme.
Navíc nyní přichází čas, kdy i my budeme do té EU platit :wink:
EU byla v podstatě takové nutné zlo, ačkoliv se to zpočátku tak nejevilo...to prostě všichni ti divadelníci museli vědet...a pokud nevěděli, tak jsou to takový Hájci, Sládci a Grossové, Tlustí a podobní chuji, kterým patří lopata do ruky!
Prostě nezbývá nic jiného, než jen nadávat na EUROBORDEL...
Tak to já vidím.
Problém EU tak jak ho vidí Klaus já nezdílím...respektive to, že se vytrácí rozhodování na národní úrovni, nebo to že musí mít na hradě vlajku EU, že se mu nelíbí fce prezidenta EU a celkově že zanikají národní státy...
Ne to já nevidím jako problém...já jako problém EU vidím to, že jsme do ní byly nuceni vstoupit v pozici vazalů Němců, Francouzů a všech silných z EU...v pozici vazalů a druhořadých chudáků, kteří nikdy nebudou mít možnost vyšvihnout se na jejich úroveň...
Tedy pokud nepřijde III. světová válka, nebo plošné znárodnění...

EDIT: respektive né znárodnění plošné /to je nesmysl/ ale znárodnění klíčových strategických velkých podniků...
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Jinak skutečně by mě zajímalo co se vyklube z toho Babiše...hodnotit ho jako člověka nebo rádoby politika zatím nechci /nevím jak ho nazvat...do politiky se sere, ale politikem není/
Ani vlastně nemužu, protože je teprv na začátku cesty a kdoví jestli dojde dál než do pořadu Máte slovo :lol:
Cléon & Fonte

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

no tak jako zemedelec ktereho se Zelena nafta primo tyka vam tady nebudu narusovat uctihodne tema ktere si vsichni uzivate , protoze kdybych mel tady neco komentovat tak jako prvniho bych okomentoval uzivatele Tomas UL ale on by treba nevydrzel a mohl by byt sprosty a to ja samozrejme nechci , ja vim je mi jen 22 a v zemedelstvi delam jen 4 roky ale ledacos sem uz videl a slysel , a ono to neni jen o tom ze se sem vsechno dovazi a cesti zemedelci sou na nic , lidi to musej brat tak ze vsechno neco stoji od nahradnich dilu pres lidi po stroje a pokud se sem tlacej sra*ky z ciziny za pakatel , tak my nemuzeme bejt konkurence schopny protoze u nas je vsechno proste drahy , preju krasny pokracovani v tomto tematu :mavani:
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Jon1: Klidně povídej. Sprostej nebudu 8)
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

to co sem chtel rict tak sem ve strucnosti rekl v prispevku nahore , vic se angazovat nebudu stejne to nema cenu , kazdej si bude myslet to svoje a to hlavne aby si neprotirecil a ostatni si nemyslely ze je blbej nebo nedej boze neco horsiho :pifko:

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Jon1: Tak když jsi z nás asi nejzasvěcenější a týká se tohle téma (i) tebe, tak bys k tomu mohl něco říct....
Autoservis
Autodíly
STK + EM

Sova

Příspěvek od Sova »

Já teda zemědělec nejsu, ale za neutěšenou situaci českým zemědelců je velkou měrou zodpovědná ČSSD která (ne)vyjednala podmínky při vstupu do EU!
Banda!
Cléon & Fonte

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

a copak bys chtel vedet ? jestli je ta nafta zelena? jak je mozny ze tady mame hodne veci drazsich ? proc je toho na pultech od ceskych zemedelcu tak malo ? nebo co bys rad?

Sova

Příspěvek od Sova »

však se rozepiš a napiš svůj názor...
názor zemědělce by mě zajímal...možná nejen mě...
___

Renault 14 před renovací...to mě také zajímá :D
Cléon & Fonte

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

az ted sem zkoukl to video co je na prvni srane , nesnasim Babiše ale on jedinej tam mluvil trochu k veci , jinak co tam predvadely ty ostatni loutky to je opravdu mazec chvilku o marihuane a chvilku o statistikach nechapu tenhle radoby porad kterej stejne nic nerika ,
a neco o zeleny nafte ode me ? o politiku se nezajimam stejne bych byl akorat nasranej takze jestli za to ci ono muze ten zleva nebo zprava je mi sumak ale kdyz uz to takhle fungovalo proc to rusit , zemedelstvi likvidujou povolenym dovozem vseho moznyho v jakym koliv stavu z nejaky tramtarie kde sou vyrobni ceny zanedbatelny coz tady nejsou , mely ste nekdo cesnek od nas nebo z ciny ? je tam rozdl co . maso , brambory cibule proste hromada veci , ja zelenou naftu chapu neco jako nahradu za to ze tady u nas neco prodat s treba i minimalnim vydelkem je opravdu mazec na slovensku ji zrusily ale zase se k tomu vracej a vsude okolo to maj taky , zrovna me ted napadla takova situace u ktery sem byl pritomen , prodavaly sme psenici potravinu a krmnou jedina prijatelna cena za ni byla nabidnuta z polska a ze pry vemou krmnou , smlouva podepsana na x tun, a z ceho si myslite ze jsou vonavy rohliky v supermarketu?no preci z krmny psenice od nas ktrerou koupily polaci protoze nabidly doboru cenu , nikdo jinej nenabidl cenu kteraby pokryla aspon naklady na vypestovani , sklizen a uskladneni

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tomasUL to nechápe.. nerozumí ani naftě a ani pšenici,stejně jako pan MACH
ten českej česnek je bezpochyby nenahraditelný..a spousta dalšího,protože máme kvalitní úrodnou půdu.. a je s tou pšenicí je to jako s kuřatama v době ptačí chřipky,vše skoupili poláci a češi si pak ve velkým pekli kuřata z ciziny :lol:

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

souhlas 8) , evidentne ses jeden z mala lidi kteri vedi o co jde

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

jen pro upresneni , krmna psenice je ta ktera se srotuje a nasledne se s tim srotem vykrmule dobytek , kravy, bejci, prasata , jsou v ni zbytky slupek a nadrcene zbytky , proste to co zbyde, takze doboru chut

Odpovědět

Zpět na „Video“