Racingy v Praze

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

panpica

Racingy v Praze

Příspěvek od panpica »

Co to mate v Praglu za racingy. Samej zavodni vuz :)
http://play.iprima.cz/iprima/292759/all" onclick="window.open(this.href);return false;
S14,Racing on the street is illegal, irresponsible, and dangerous

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Re: Racingy v Praze

Příspěvek od pokorneo »

to so racingy u nás v počernicích ve VGP parku :) už dlouhou dobu :D , objevili zase ameriku :lol:
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

měli by zapátrat do historie ještě k makru Průhonice
... to už bude 10 let zpátky , to to objevili brzo :lol: :lol: :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

ales naprasil. :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

letec přes ostruvek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Pokud prehledl tento ostruvek, mohlo by se stat, ze by prehlednul treba i chodce :smich: :smich2: :smich2: :smich2: :smich:

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

Moc vtipný mi to teda nepřijde. Banda bezmozků, co se prohání za provozu po městě. :kladivo:
To je málo ploch/letišť, kde se můžou vyblbnout legálně? Tohle bude mít za příčinu akorát to, že jak policajt uvidí trochu podezřelé auto, tak se v tom bude rýpat a je jedno, kdo v tom sedí.

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

jeežiši :lol:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Dweeb : je jasný že při týhle reportáži seděli všichni policajti u tv prima a koukali na reportáž a hned změnili názor na tuningáře :lol: :lol: :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

http://youtu.be/BgEHsif2yQ0" onclick="window.open(this.href);return false;

Najdi 38 rozdílů oproti reportáži Krimi plus... :lol:

Ne, vážně, kluci asi žijou v jiným světě, nakopat je do prdele....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Dweeb

Příspěvek od Dweeb »

luke.bean píše:Dweeb : je jasný že při týhle reportáži seděli všichni policajti u tv prima a koukali na reportáž a hned změnili názor na tuningáře :lol: :lol: :lol: :lol:
Právě, že nezměnili :lol: Ať se na to každý kouká, jak chce, ale můj názor je ten, že taková individua by neměla mít řidičák. :wink:

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

ťunynk ne a v praglu ne, dělá to Duc Duc Meďa Beďa ne, a čum tady to děla velky vrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuum ne, a teď uplně jak v nýd fór spíd ne
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Filip Winner mě roztřískal! :lol: Jinak kdo to tam zná, ten si do čela musí proťukat díru. Ty závody přes město jsou demenťárna, to bez debat, ale ty sprinty v Průhonicích jsou snad na nejbezpečnějším možným místě v Praze. :roll:
✠Luftwaffle✠

don

Příspěvek od don »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
luke.bean píše:Dweeb : je jasný že při týhle reportáži seděli všichni policajti u tv prima a koukali na reportáž a hned změnili názor na tuningáře :lol: :lol: :lol: :lol:

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

i tady v tom tématu je vidět , jak televize ovlivní oko diváka ... vcelku pravidelně jsem na ty srazy jezdil , byli a jsou to srazy jako jsou v každých dalších městech v ČR ,

vždycky se v takovým množství lidí najde blb,kterej má potřebu se předvést před ostatníma , tak se chová jak magor

sprinty byli snad jen na dvou místech a jak psal hattori , bezpečnější místo není :lol: :lol:

a když si vezmu že ty srazy stojí jen pár měsíců přes zimu,jinak pravidelně 2x týdně ( jeden den v týdnu a jeden den o víkendu ) a už asi 10 let v kuse , tak je ta úmrtnost aut extrémne malá 8)

no a ty " poluliční závody " ? ty videa jsem viděl poprvý a nechápu že byli spojený s tímhle srazem , když je to nápad některých jednců wanabe ricerů kteří to pak kurví :kladivo: :kladivo:
QUATTRO 309 kW

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Já hlavně nechápu, kde jsou ty silný protipirátský passaty, měli dojet na místo a všechny je tam zkasírovat. Obklíčil bych to tam kolem dokola, pro jistotu helikoptéru, kdyby chtěl někdo ujíždět a všechny bych je zkontroloval včetně technickýho stavu, ten jeden mi přišlo, že neměl snad ani katík, jak mu to hulilo! :evil:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

neboj, policie jezdí velice často a taky pokutuje ty největší exoty :lol: :lol:

několikrát se stalo , že uzavřeli parkoviště a aute brali po jednom,kontrola papírů , platný STK a pak se rozhodli jestli ok nebo ko , když ko , tak odstavit vedle a tam byli další policajti kteří se na tom vyřádili ..... třeba rádoby xenonisti - hidkaři , félie a světlech , zelený parkovačky , neprůhledný zafóliovaný skla apod ......
QUATTRO 309 kW

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Jeee ve vgp parku pracuji :) si nekdy zajedu zazavodit...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Mě by ještě zajímalo, koho chtějí podle hlasů, ksichtů a značek na autech trestat. :D
✠Luftwaffle✠

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Hele kdybych vedel data, tak bych si mohl.vytahnout z kamer zaznamy tech zavodu :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

venca

Příspěvek od venca »

Souhlasim že ty sprinty byly v Průhonicích naprosto v pohodě,ale závod alá "Ilegal Race" je kokotina.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Úplně si nejsem jistej jestli ty závody přes město mají něco společného se sprintama.... docela bych řekl, že nemají.... nějaká auta z videa asi znám.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

myslim ze agip gymkamsota by asi na prime zpusobila infarkt :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

A to já bych gymkamshotu klidně z prdele prásknul a sám sebe udal, už sem na fízlech kvuli videím kde moje exauto bokuje byl, tak jim klidně zopakuju že odmítám vypovídat :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=kgSaNaYGS_E" onclick="window.open(this.href);return false; To je historie kurva 8) :D
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 06 lis 2012 00:47, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

hattori_hanzo píše:Mě by ještě zajímalo, koho chtějí podle hlasů, ksichtů a značek na autech trestat. :D
Osoby blízké přece :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Podobná situace byla v Brně před cca 8 lety, kdy jsem byl osobně u zrodu sprintů na jedné odlehlé komunikaci. I tehdy byly novinové zprávy a televizní reportáže o tom, jak ilegální závodníci ohrožují Brno apod. Bylo to tehdy moje první setkání s investigativní žurnalistikou, která ovšem měla pramálo společného s realitou (novináři si dokonce vymysleli fiktivní příběh o těhotné ženě, která byla vytlačena ze silnice apod.). Tím se nechci zastávat oragnizátorů ani účastníků, ale chci jen upozornit, že skutečnost je možná úplně jiná, než se může zdát (ale nevím, nikdy jsem tam nebyl).

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Zrovna na tědle sprintech ze kterejch pocházej ty záběry jsem náhodou byl a je to nafouklá fraška :roll:
Jelo se to v "ulici" kde v tu hodinu co se to jelo je tam každej den takhle mrtvo, jsou tam sklady a nejbližší nějaká obytná zóna je tak kilometr a ani v tý ulici neni žádnej vjezd, takže ani nemá nikdo odkud možnost vyjet a nechat se sejmout, na tu akci i přijeli fízlové a naprosto v klidu to rozpustili domluvou. Žádný drama, hlavně tam stejnak až na pár vyjímek jeli samý prdítka který na konci těch cca 300m měli sotva 100 :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

HAJZLI TO SOU :kladivo: :kladivo: URNU na ně a rozstřílet auta brokovnicema... aspoň by byl klid o takovoej hnusnejch hazarderu a potencionalnich vrahu maminek s kočárkama :evil: :evil:

joke
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

deywis

Příspěvek od deywis »

kamarád od nás z klubu (příslušník) k tomu napsal toto:

"já vám to uvedu trošku na pravou míru.. šlo tam o to, že pár blbečků co se hlásí k TP si zorganizovaly tzv. Sprinty počernice, což je v mojim rajonu a konkrétně přesný místo je u průmyslový zóny, kde ve dne v noci jezdí kamiony do skladů.. mimo jiné je tam i bezpečnostní agentura co vozí prachy a co chvíly tam jezdí nějaký auto.. Poprvé sme tam jeli kvůli tomu že dementi neuměj parkovat a postavili to do vjezdu tý agentury.. všem sme tam řekli ať nedělaj bordel, negumujou, nepouštěj nesmyslně nahlas hudbu a bude klid.. všichni to odkejvaly a mi si jeli po svym... jenže jak je vidět na záběrech, tak to dutý hlavy nepochopily a začaly jezdit.. Ta ulice je dlouhá cca nějakejch 300 m a končí kolmou ulicí kde kamiony jezděj i 70 km/h, přičemž tam jeden z dementů nedal přednost nějaký paní co projížděla a málem jí sestřelil...

jinak z celý jejich přiblblý a trapný akce mě nejvíc dostal tak osmnácti letej pitomeček v tý bílý 350 Z která je na záběrech, kterej se nedokázal ani při parkování rozjet tak aby negumoval a potom jejich zbabělej úprk když sme tam přijely podruhý, což je taky na záběrech vidět:D

každopádně hrát si v Praze nebo kdekoliv jinde na Rychle a zběsile je bezcený a jediný co z toho může bejt je průser a špatná nálepka všem ostatním co se takovejch kokotin neúčastní.. Tzn. že pak i náš poklidnej sraz může někdo vyhodnotit jako rizikovej a bude tam bambilion uniformovanejch aby nás všechny kontrolovali jestli někomu nepískaj kola..."
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“