tak určitěTiger.s píše:Nechci dělat chytrýho ale krutův spoj je nejlepší spojení dvou lankovejch drátkůjen to musí bejt nejlíp přetažený smršťovací bůžírkou
A naopak ty čokolády nejhorší .

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
tak určitěTiger.s píše:Nechci dělat chytrýho ale krutův spoj je nejlepší spojení dvou lankovejch drátkůjen to musí bejt nejlíp přetažený smršťovací bůžírkou
A naopak ty čokolády nejhorší .

chápu jak to myslíš ale zní to jako by ho vymyslel nějaký pan kruta
  chápu jak to myslíš ale zní to jako by ho vymyslel nějaký pan kruta  

Ono todle je tak že to opravovalo nějaký totalní játro a že další majitel měl zřejmně rád světýlka neonki repráčki tunynki, ale vyučenej zahrádkář
 Ono todle je tak že to opravovalo nějaký totalní játro a že další majitel měl zřejmně rád světýlka neonki repráčki tunynki, ale vyučenej zahrádkář   Nicméně abych nebyl uplně off tak dneškem mám konečne nalepený přední a zadní okno
  Nicméně abych nebyl uplně off tak dneškem mám konečne nalepený přední a zadní okno  Zítra de octávka na špalky kvuli brzdám, podběhům a tak
 Zítra de octávka na špalky kvuli brzdám, podběhům a tak  Prostě nějaká ta ochrana proti korozi a barvičky na třmenech
 Prostě nějaká ta ochrana proti korozi a barvičky na třmenech   

(joke)
  (joke)Zabilm.artty píše:To je nějakej novej postup, lepit skla modrou izolepou?(joke)

Nahodil sem světla už to začíná vypadat slibně
 Nahodil sem světla už to začíná vypadat slibně  Maska už tam byla ale ještě budu ladit zámek kapoty tak sem ji sundal
 Maska už tam byla ale ještě budu ladit zámek kapoty tak sem ji sundal  Brzdy sou nalakovaný až to proschne složim to
 Brzdy sou nalakovaný až to proschne složim to   

Jen k barvě, to je origo Candy white? Zda se mi nějak více bíla
  Jen k barvě, to je origo Candy white? Zda se mi nějak více bíla  

Ale nedá se nic dělat z garáže bych s nárazníkama nevyjel bohužel
  Ale nedá se nic dělat z garáže bych s nárazníkama nevyjel bohužel  Už toho moc nezbejvá
 Už toho moc nezbejvá  

Jinak pěkné
  Jinak pěkné  

to vim, byl jsem chvili venku a jsem rad, že je cejtimMila76 píše:BP: Nechce tomu věř kolena v pi*i zmrzlýAle nedá se nic dělat z garáže bych s nárazníkama nevyjel bohužel
Už toho moc nezbejvá

Díky moc
  Díky moc  

Pro změnu zas chčije a chčije
 Pro změnu zas chčije a chčije   

Jinak proč jsi nedal gumu pod to "osvětlení" spz ( ta podlouhlá věc nad spz)
  Jinak proč jsi nedal gumu pod to "osvětlení" spz ( ta podlouhlá věc nad spz)  mají jí TOURky a je to prý vcelku dobrá věc proti budoucí korozi atd
 mají jí TOURky a je to prý vcelku dobrá věc proti budoucí korozi atd