fakt, názory tady...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
aspon je to k tematuLaconi píše:11 stránek sraček a stále stoupá...
jajiN píše:bláznův nick odpovídá obsahu jeho palice![]()
To rika ten pravej...jajiN píše:bláznův nick odpovídá obsahu jeho palice![]()
spíš mateřská, ale aspoň se tady člověk zasmějeJord píše:střední škola
Když zůstanem u srovnání nové vs staré, tak dvojková oktávka má lepší podvozek než ta nováRitchma píše:Proč tu pořád někdo srovnává staré vs nové? Rok stará oktávka bude stát zase o dost méně. Naprostý nesmysl tohle porovnávat
A podle čeho vybíráš vůz ty? Podle toho, co se ti líbí nebo podle toho, kolik na to máš peněz. Já se tu nezastávám škody a už vůbec ne octavie, ale JE to vůz s menšíma provozníma nákladama a cenama oprav. Jinak vozy typu octavia, golf apod jsou krámy do práce. Nic pro trochu požitku z jízdy.jajiN píše:bláznův nick odpovídá obsahu jeho palice![]()
jednou řeknou že je škodovka hnůj a příště už na testování nic nedostanouNeviM píše:Tam byly škodovky taky bezkonkurenčně nejlepší ve všech srovnávacích testech. Jako by bylo v čr trestný říct že jsou lepší auta. No mazec.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
Dovolil bych si (tradicne) nesouhlasittwingo.driver píše:Vy jste snad fakt nebystrý nebo nevim... Nikdo tu ani jednou nenapsal, že Škoda je top a bez chybičky, to jsou jen fabulace militantních odpůrců Škoda Auto. Moje pointa, a řekl bych, že i jinejch lidí, je v tom, že ta rodinka, kterou furt argumentuje např. Bobr bude prostě s novou Octou (a sem si dosaďte cokoliv - Astru, Pežota 208, Avensis... - podle fin. možností) spokojenější, než s patnáct let starou 540i fplnýpyčo a s masážníma sedačkama. Náklady na servis jsou jen jedna z více věcí, ale nehodlám to tu popisovat, vás to stejně nezajímá a máte svojí pravdu... Laconi si taky koupil radši novou Octu, jak vy říkáte v holobytu, než dvanáctiletý Volvo a asi věděl proč... A pokud se nepletu, měl předtim Fiestu ST, takže si nemyslim, že by bral auto jen jako spotřebič...
A Beavře, evidentně jsi tu mojí reakci obsahující Německo vůbec nepochopil... Ano, můžou si - zdaleka ne všichni - koupit dražší auto, ale prostě radši si koupí novýho Passata, než ojetej Maybach, radši nový Polo, než utahanou sedmu etc. Samozřejmě jsou výjimky jako street-cred-searching Turci, ale ti racionálně uvažující to nedělaj z machroviny, ale proto, že uměj počítat.
A už mlčim, omlouvám se za OT, tohle je stejně házení hrachu na zeď...
Jen ještě poslední poznámka, která mi fakt neleze do hlavy. Češi jsou národ příležitostnejch pseudovlastenců, když se někde mluví o českým pivu, všichni jsou pyšný "já jsem Čech a máme nejlepčí pivo", když se řeší český holky, tak hned zas "jooo, já jsem z Čech, záviďte mi", když náhodou vyhráváme v nějakým sportu, hned jsou opět všichni hrdý Češi, aneb "kdo neskáče, neni Čech", ale když má úspěch nějakej českej výrobek (ano, teď beru Škodovku jako čekou značku, kdybyste se do mě chtěl někdo opírat, že přece patří pod koncern), tak je vám z toho na blití a je to děsně na píču. I just don't get it...