Gola Mannesmann
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Gola Mannesmann
NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemaj
no nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry 
wd nanic....brzdovka a nahrat svajcem....kdyz to nejde,urezat flexou 
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
jestli to pouzivaj na mazání pohyblivejch částí, tak ano, jsou uplne blbýSubTera píše:NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemajno nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry
no nic, at si kazdej placa co chce, na zakladě nějakejch domněnek, já jen říkám, jak to je... taky jsem si dřív myslel, že je to na mazání, praxe mě vyvedla z omylu a například mi ukázala, že se to za výše popsaných podmínek dá použít za zarezlý šrouby... ale hadat se tu s Tebou nehodlam, mysli si co chces, já jen píšu svoje mnohaletý a mnohonásobně ověřený zkušenosti jen ohledně mazacích a uvolňovacích schopností wédéčka
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...
✠Luftwaffle✠
až si budeš umět sám aspoň třeba vyměnit olej v motoru, tak to třeba pochopíšhattori_hanzo píše:A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvěle
hlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Já mám doma asi 3 ko tyhle račny.. Je to o tom jak často to používášBreakthru píše:kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvělehlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
jasně, to souhlas.Ale na svý léta funguje skvěle a doma mám taky pár zničenejch na hadry.A používám ju krom povolování matic na poloosách na všecko, co mě napadne.Častokrát jsem na ni nasazoval i trubku, ale týdle prasárny jsem se už odnaučil....Ale nic nevydrží věčně.
tak na poloosy je potřeba aspon 3/4" tohle je malé. Ale ano,vydržela dlouho i mě. Ale nadruhou stranu sem zkusil před moc lety novou tonu a doted taky drží. Zatím si nemohu stěžovat,jestli je ta nová čína,tak je to dobrá čína. Drží jak má.
stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....
Znám firmy, které mají fabriky opravdu v Německu atd. - byl jsem tam a viděl jsem výrobu na vlastní očiBreakthru píše:stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....
Mercedes W201 a W208, ex W124
To stejně není záruka ničeho, že to je z DE...... divej, lasagne které by byly z Polska by nikdo nejedl a přitom lasagne co se dělaly v Lucembursku na tebe řehtají
Když je dobrá výstupní kontrola tak bych se nebál ani té Číny... ale je to o tom slově když
Když je dobrá výstupní kontrola tak bych se nebál ani té Číny... ale je to o tom slově když
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- LiberaleMiguel
Tak tak, nezáleží na tom kde se to vyrábí, ale na technologiích a výstupních kontrolách atd
Četl jsem článek ředitele ArcelorMittal Ostrava jak se byl podívat v ocelárn v Číně a jednu větu si pamatuju doteď: "všude poslouchám řeči o tom, že nás čína za chvilku technologicky dožene, ale po tom co jsem viděl musím říct, že to není pravda, oni už jsou dávno před námi"
Ja nasel pred par mesicema, pri uklidu sklepa "zanovni" tonu, takze doufam, ze mam na par let klid.

trosku to ozivim. kterou gola sadu do tech 3000kc doporucujete?
jeslti jeste muzu vymyslet, tak mam rad takove to matne spracovani. ne lesk
jeslti jeste muzu vymyslet, tak mam rad takove to matne spracovani. ne lesk
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně Bahco..!! 
Já teď pořídil golu od firmy Extol Premium. Je matná. 1/2" + 1/4". Jsem celkem spokojenej s cenou i s kvalitou. Samozřejmě to je na takový to domácí žvejkání.
Takže se s ní nemaká celý dny.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
BGS..... dela se s tim 5-6dni v tydnu cca 8 hodin denne, tyce, slapani, sramacka, dostava to na prdel a zatim znicenej jeden orech za 4 roky 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
lidi konecne jsem nasetril na poradnou golu a dostal jsem nabidku na golu znacky vigor. jde konkretne o tu 172dilnou sadu. nebo umite nekdo za lepsi cenu, nez je na internetu? diky
Dá se na BGS někde doobědnat jen ta malá ráčna? Sem jí strhnul 
Trabant, VW Golf, MX 5
Jen pro info pěkný gola sady má už i WERA ( výroba na Moravě
https://www.youtube.com/watch?v=XX6maTXNHZQ Kdyby někdo chtěl umím za dobrý peníze 
mas nejakou nabidku ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Komplet ráčny od Wery http://www.wera.de/catalog_de.html?L=8& ... chets.html" onclick="window.open(this.href);return false; , netuším jestli mohu dát přímo odkaz aby to nebyl spam, tak radši takhle: naradionline