Gola Mannesmann

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

SubTera

Re: Gola Mannesmann

Příspěvek od SubTera »

NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemaj :lol: no nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry 8)

beck

Příspěvek od beck »

wd nanic....brzdovka a nahrat svajcem....kdyz to nejde,urezat flexou :lol:
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

SubTera píše:NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemaj :lol: no nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry 8)
jestli to pouzivaj na mazání pohyblivejch částí, tak ano, jsou uplne blbý 8)
no nic, at si kazdej placa co chce, na zakladě nějakejch domněnek, já jen říkám, jak to je... taky jsem si dřív myslel, že je to na mazání, praxe mě vyvedla z omylu a například mi ukázala, že se to za výše popsaných podmínek dá použít za zarezlý šrouby... ale hadat se tu s Tebou nehodlam, mysli si co chces, já jen píšu svoje mnohaletý a mnohonásobně ověřený zkušenosti jen ohledně mazacích a uvolňovacích schopností wédéčka 8)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

NeviM píše:...
A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový? :lol:
✠Luftwaffle✠

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

hattori_hanzo píše:
NeviM píše:...
A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový? :lol:
až si budeš umět sám aspoň třeba vyměnit olej v motoru, tak to třeba pochopíš :roll: motor je takový to co ti chrochtá v předním kufru, kdybys nevěděl :hlazeni
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvěle :D hlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
svět dospělých je pro mne záhadou......

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Breakthru píše:kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvěle :D hlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
Já mám doma asi 3 ko tyhle račny.. Je to o tom jak často to používáš
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

jasně, to souhlas.Ale na svý léta funguje skvěle a doma mám taky pár zničenejch na hadry.A používám ju krom povolování matic na poloosách na všecko, co mě napadne.Častokrát jsem na ni nasazoval i trubku, ale týdle prasárny jsem se už odnaučil....Ale nic nevydrží věčně.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tak na poloosy je potřeba aspon 3/4" tohle je malé. Ale ano,vydržela dlouho i mě. Ale nadruhou stranu sem zkusil před moc lety novou tonu a doted taky drží. Zatím si nemohu stěžovat,jestli je ta nová čína,tak je to dobrá čína. Drží jak má.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....

JEKL

Příspěvek od JEKL »

Breakthru píše:stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....
Znám firmy, které mají fabriky opravdu v Německu atd. - byl jsem tam a viděl jsem výrobu na vlastní oči 8)
Mercedes W201 a W208, ex W124

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

To stejně není záruka ničeho, že to je z DE...... divej, lasagne které by byly z Polska by nikdo nejedl a přitom lasagne co se dělaly v Lucembursku na tebe řehtají :lol:

Když je dobrá výstupní kontrola tak bych se nebál ani té Číny... ale je to o tom slově když :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Tak tak, nezáleží na tom kde se to vyrábí, ale na technologiích a výstupních kontrolách atd ;-) Četl jsem článek ředitele ArcelorMittal Ostrava jak se byl podívat v ocelárn v Číně a jednu větu si pamatuju doteď: "všude poslouchám řeči o tom, že nás čína za chvilku technologicky dožene, ale po tom co jsem viděl musím říct, že to není pravda, oni už jsou dávno před námi"
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Ja nasel pred par mesicema, pri uklidu sklepa "zanovni" tonu, takze doufam, ze mam na par let klid. :D :D

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

trosku to ozivim. kterou gola sadu do tech 3000kc doporucujete?
jeslti jeste muzu vymyslet, tak mam rad takove to matne spracovani. ne lesk :lol:

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Rozhodně Bahco..!! 8)

TomasUL

Příspěvek od TomasUL »

Já teď pořídil golu od firmy Extol Premium. Je matná. 1/2" + 1/4". Jsem celkem spokojenej s cenou i s kvalitou. Samozřejmě to je na takový to domácí žvejkání. :D Takže se s ní nemaká celý dny.
Autoservis
Autodíly
STK + EM

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

BGS..... dela se s tim 5-6dni v tydnu cca 8 hodin denne, tyce, slapani, sramacka, dostava to na prdel a zatim znicenej jeden orech za 4 roky :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

lidi konecne jsem nasetril na poradnou golu a dostal jsem nabidku na golu znacky vigor. jde konkretne o tu 172dilnou sadu. nebo umite nekdo za lepsi cenu, nez je na internetu? diky

Hasis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

nikdo nema zkusenosti?

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Dá se na BGS někde doobědnat jen ta malá ráčna? Sem jí strhnul :(
Trabant, VW Golf, MX 5

JEKL

Příspěvek od JEKL »

Jen pro info pěkný gola sady má už i WERA ( výroba na Moravě ;-) https://www.youtube.com/watch?v=XX6maTXNHZQ Kdyby někdo chtěl umím za dobrý peníze :P

posero

Příspěvek od posero »

tak mi pošli ceny do sz
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

mas nejakou nabidku ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

JEKL

Příspěvek od JEKL »

Komplet ráčny od Wery http://www.wera.de/catalog_de.html?L=8& ... chets.html" onclick="window.open(this.href);return false; , netuším jestli mohu dát přímo odkaz aby to nebyl spam, tak radši takhle: naradionline ;-)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“