Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jestli to pouzivaj na mazání pohyblivejch částí, tak ano, jsou uplne blbýSubTera píše:NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemajno nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry
A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...
až si budeš umět sám aspoň třeba vyměnit olej v motoru, tak to třeba pochopíšhattori_hanzo píše:A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...
Já mám doma asi 3 ko tyhle račny.. Je to o tom jak často to používášBreakthru píše:kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvělehlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
Znám firmy, které mají fabriky opravdu v Německu atd. - byl jsem tam a viděl jsem výrobu na vlastní očiBreakthru píše:stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....