5g i 6g nejsou špatné,ale je třeba si s tím trochu vyhrátLukinho píše:Pokud ted narazis crx 2g a civic 4g, tak 4g byl taky posledni civic, ktery jeste nejak fungoval, 5g,6g stoji za .....

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
5g i 6g nejsou špatné,ale je třeba si s tím trochu vyhrátLukinho píše:Pokud ted narazis crx 2g a civic 4g, tak 4g byl taky posledni civic, ktery jeste nejak fungoval, 5g,6g stoji za .....
jel si ve všech těch autech? mě přijde, že tohle nemůže napsat někdo kdo ty auta znáLukinho píše:Pokud ted narazis crx 2g a civic 4g, tak 4g byl taky posledni civic, ktery jeste nejak fungoval, 5g,6g stoji za .....
S tím červeně zdůrazněným samozřejmě souhlasím. Ale jako ve všech ostatních oblastech, i u aut se dá podobného výsledku dosáhnout různými způsoby. Takže pokud zadání zní "auto podobné speedsteru", najednou je tu koncepci, výkon a ostatní parametry třeba zohlednit. Jinak bychom se totiž klidně mohli dostat třeba k Porsche Cayenne Turbo, které bude taky podobně rychlé jako Speedster, ale jistě uznáš, že kromě toho výsledku v podobě zhruba stejné rychlosti na trati, veškerá podobnost končí... A mezi Speedsterem a CRX DelSol je ten rozdíl podobně masivní. Ze stenjého důvodu mi vadí i zobecnění, že nedotáčivé a svým způsobem tupé DelSol, je relativně stejné jako MR2 s mnohem ostřejším převodem řízení, která je silně neutrální až zákeřně přetáčivá...gizmi píše:Vavris: MR2 ma vyhodu v podvozku od Lotusu, ale malokdo ti ho naladi. Kord v CR! Tam kde MR2 nazene neco malo v zatackach, tak ho VTi targa dozene na rovince. Jedine kde JASNE vede MRko je rovinka, protoze ma skvele zprevodovany motor. Jinak mas pravdu, ve felde se clovek sveze pekelne (pokud ti neco rika jmeno Kopelent, tak je to dobry kamarad a hodne mi pomaha s autama) - neznam asi lepsi feldu (ikdyz u jeho taty je to spis rukama). Jinak je vcelku jedno, zda auto hrabe zadkem, nebo predkem ... zda ma x nebo y koni/kroutak .... zda ma podvozek takovej ci makovej...protoze ve vysledku nejvetsi roli hraje seskupeni tohoto vseho a dalsich parametru. Ja ti tu rikam, ze MR2 je lepsi v zatackach (ale ne o tolik, aby to bylo vyznamne), targa na rovince a ve zrychleni a MR2 na maximalku ... ve vysledku ani jedno nevybocuje natolik, aby se dalo rict, ze jsou tyhle auta od sebe jinde.
PS: vsadim se s tebou, ze ta tebou rizena delsol nebyla serieProste nebyla, protoze delsolku na serii podvozku a v plne seriovem VTi stavu jsem potkal v CR za 3 roky zpet jen jednu a tu jsem koupil ze Svycar (a je zase k mani, bohuzel..) 99% targ je tůůůůňo a proste NEJDE rovnat se serii.
Tvl ty z toho delas vedu jak svin.Tady na tom podvozku mas jedno kolecko na kazdym tlumici pro stlacovaci utlum...no problem pokud neni clovek dement.Nebavim se o 2,3,4-way podvozcich kde to pak roste exponencialni radou.gizmi píše:Koupit podvozek za XYZ penez (dvojsmysl) umi kazdej, ale odladit zbytek tak aby to fungovalo uz v CR malokdo..
Ja mam 192cm a 100Kg no tak nevim jestli se tam budu vejít když máš se 185cm místa akorátMiG-21 píše:gizmi:To je fakt, Flexa513 měl nejdřív napsat parametry svoje a pak až auta
Já takovej problém teda se 185cm a 85kg necítil, ale každý má jiný posaz a nároky na prostor. Takže každopádně se ve všem svézt
qpc píše:každopádně s tímto pražskym kouskem se to srovnat nedá..