resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kentoya

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od kentoya »

AlesiBoss píše:2. k odtahu vozidla:
- odtah vozidla se skládá z pokuty za špatné parkování, kterou řešíme v plném rozsahu (stačí, jste-li klient, poslat do správního řízení. Druhou částí odtahu je manipulační poplatek odtahu samotného, který není pokutou z přestupku, čili tento neřešíme. Ale, dojde-li k odtahu a jste-li náš klient, můžete nám předat záznam odtahu a pokut najdeme nezákonitosti, pokusíme se vám jako BONUS k naší službě získat vámi zaplacenou částku za manipulační poplatek zpět.
3. k "botičce:
- dle zákonu, když strážníkovi řeknete "zaparkoval/a jsem, ale s přestupkem nesouhlasím", musí vám botičku sundat a jak pokutu tak poplatek manipulační za botičku na vaši žádost předat ke správnímu řízení. Nesmíte se ale nechat dát a trvat na svém! I pro tyto účely má každý náš klient přiřazeno číslo operátora naši NON-STOP horké linky.
tak přesně
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

okej, ale musí mi jí sundat když tam přijede (a záhy zjistí že se začnu cukat s placením), nebo mě tam může nechat čekat, protože zrovna má "důležitější věci"?
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

Kein

Příspěvek od Kein »

fokr_jr píše:okej, ale musí mi jí sundat když tam přijede (a záhy zjistí že se začnu cukat s placením), nebo mě tam může nechat čekat, protože zrovna má "důležitější věci"?
Ať už jde o odtažené vozidlo, nebo vozidlo s botkou - jakmile vypíšou pokutu, tak ti vozidlo musí vrátit/odbotkovat - je to tvůj majetek a nemají právo ho zadržovat z tohoto důvodu. To jestli pak pokutu zaplatíš nebo ne, měšťáky nemusí zajímat, vůbec se s těma šimpanzema nebav a nic na místě nepodepisuj, to se řeší pak s magistrátem. Jestli ti auto nechtějí vydat z odtahovky nebo odbotkovat zavolej státní policii nebo ještě líp svému právníkovi. Pokud to je soukromá odtahovka, zde si nejsem ovšem tak úplně jist, osobně bych se i zde snažil cukat s placením, jinak ale zaplať odtah a potom řeš pokutu s magistrátem, opět - pokud se prokáže tvoje nevinna požaduj náhradu za odtah po městapu.

Pokud na mě někdy šimpanz vyrukuje s ultimátem, že mi auto neodbotkuje, dokud nezaplatím, okamžitě volám PČR a dál se s nima nebavím - vždycky botku sundali.

A znova dokola opakuju pravidlo: "S policií se zásadně nebavíme, s šimpanzema tím tuplem."
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Tak tak, v zákoně je jasně nepsáno že musí botičku sunda neprodleně, takže žádný zadržování. Stačí povyhrožovat státní policií nebo GIBSem(rozhodně doporučuju uložit si číslo do mobilu) a to většinou naprosto stačí. 8)
✠Luftwaffle✠

Juraj

Příspěvek od Juraj »

co toto? http://hradecky.denik.cz/zlociny-a-soud ... 30805.html" onclick="window.open(this.href);return false; :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

smazano - vsechny vas tu miluju ;) a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 11 črc 2014 17:56, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

jajiN

Příspěvek od jajiN »

ta vetta jezdí na "zelené značce" už nějakou dobu a celkově je spíš proto aby působila jako lákadlo na pčr :D

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

To s tou Vette je určitě plánovaný; nasekaj s ní průserů až hanba a pak to resenipokut.cz všechno pěkně vyřeší; reklama jak hovado :lol:
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

Kein

Příspěvek od Kein »

jajiN píše:ta vetta jezdí na "zelené značce" už nějakou dobu a celkově je spíš proto aby působila jako lákadlo na pčr :D

Třeba. Tomu nemám problém nevěřit. Ale mi osobně to přijde jako dost vulgární monkey marketing. Jestli se doposud resenipokut.cz snažilo jevit jako "ochránce práv občanů" tak teď ze sebe dělají zmrdislužbu, což může vést pouze k jedinému - utažení silničních šroubů. A o krmení silničního fašismu fakt zájem nemám. Tohle si přečte pár socanských moralistických opic a za několik let, až se vzpamatuje vláda, a přestanou ze sebe dělat čuráky, zde máme fašistickou vyhlášku volume 2.

panpica

Příspěvek od panpica »

Ten borec s tou corvettou to to hlavne nebude mit v hlave v poradku. Jeho jezdeckej styl je tragickej. O stupidni provokaci, jakou je blikani majakama, se vyjadrivat ani nebudu.
S14,Racing on the street is illegal, irresponsible, and dangerous

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Vette reprezentuje sesterskou firmu STOPPOLICE.cz . A styl ježdění a vše okolo slouží jen k vytváření reálných situací pro potenciální zájemce, aby viděli, že opravdu služba funguje tak jak má a není to jen žádný výmysl jak z lidí tahat peníze s nulovou úspěšností - jak se již pokoušela jedna konkurenční firma. :pifko:

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

papirovka slouzi pouze k prevozu vozidla do jineho mista registrace (vuci koupi).
takze na tu by fakt jezdit nemel, nicmene i tohle se bude resit ve spravnim a to si vyresi.

tady spis jde o to, ze kvuli, byt neprokazanymu, zneuziti tzv. jednorazove registracni znacky (zelena papirova) nejspis prijde "bazarista" co mu ji vystavil o pravo k jejich vypisovani... ale neni problem zalozit novou firmu a zazadat si o ne znova, ze... opet kocourkov rulezzz
Lupo 3L

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Proč bych měl jako bazarista přijít o právo něco vydávat, když to vydám čurákovi a on to zneužívá? :?
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Juraj

Příspěvek od Juraj »

fokr: nepleť si prevozní papírovou, sloužící pro jízdu před dohlášením vozu, s prevozní plechovou (Fkove, Ackove apod. znacky) na které se vypisuje kniha jízd :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

Boháček

Příspěvek od Boháček »

Strážníci při kontrole vozidla zjistili, že VINkód karoserie vozidla je poškozen a nečitelný
už tímhle si nasrali do bot, takže to nebude tak složitý
vzdělání není zárukou inteligence

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Boháček píše:
Strážníci při kontrole vozidla zjistili, že VINkód karoserie vozidla je poškozen a nečitelný
co udělali v tomdle spatne ?
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

nepletu, mam pravo pouzivat/vystavovat oboje.
u papirove se taky vede evidence (kniha) kterou si komu kteryho data vystavil a smis ji vystavit pouze na auto, ktere ma cistopis bez registrace, jak sem psal pro prevoz neregistrovaneho vozidla do mista registrace. kazdopadne tak to mam ja v rozhodnuti od mesta o prideleni jednorazovych RZ.
trvale manipulacni (plechova zelena s pismenem kraje, neplet s Fkama - ty ma MB fabrika na testovaci jizdy noyvch modelu a maj vyjimky z nekterych paragrafu, treba rychlosti) a ta je mozno teoreticky dat i na registrovany auto v depu - zkusebni jizda po GO, kvuli prodeji atd.

a kdyz teda bazarista vydal papirovku na tu vette, tak pro vydani musi zadat do knihy cislo TP, takze by mel z toho TP vycist, ze RZ jsou v depu, tudiz je to jeho pochybeni. pokud ji vystavil po telefonu a tohle si neoveril, je to opet jeho problem. ale to musi nekdo na meste o tom neco taky vedet, a to MP nebude...
Lupo 3L

jajiN

Příspěvek od jajiN »

jinak k té debatě o botičkách a poplatku za montáž/demontáž, tak i tohle se dá vcelku lehce obejít. Stačí když strážnikovi řeknete, že jste nezastavil úmyslně, ale pro poruchu vozidla jste byl donucen zde zastavit tudíž za to nemůžete. Je to ověřeno a funguje. Poplatek se poté neplatí. 8)

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

to bejt strážníkem, tak tě tam za to utluču :lol: jsou hrozný vosíračky
...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel píše:
Boháček píše:
co udělali v tomdle spatne ?
Teoreticky je jim po tom hovno, to kontroluje STK.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Juraj

Příspěvek od Juraj »

fokr_jr píše:nepletu, mam pravo pouzivat/vystavovat oboje.
u papirove se taky vede evidence (kniha) kterou si komu kteryho data vystavil a smis ji vystavit pouze na auto, ktere ma cistopis bez registrace, jak sem psal pro prevoz neregistrovaneho vozidla do mista registrace. kazdopadne tak to mam ja v rozhodnuti od mesta o prideleni jednorazovych RZ.
trvale manipulacni (plechova zelena s pismenem kraje, neplet s Fkama - ty ma MB fabrika na testovaci jizdy noyvch modelu a maj vyjimky z nekterych paragrafu, treba rychlosti) a ta je mozno teoreticky dat i na registrovany auto v depu - zkusebni jizda po GO, kvuli prodeji atd.

a kdyz teda bazarista vydal papirovku na tu vette, tak pro vydani musi zadat do knihy cislo TP, takze by mel z toho TP vycist, ze RZ jsou v depu, tudiz je to jeho pochybeni. pokud ji vystavil po telefonu a tohle si neoveril, je to opet jeho problem. ale to musi nekdo na meste o tom neco taky vedet, a to MP nebude...

rozumím a chápu, jen bych tě poupravil že škodovácká Fka vyjímky z pravidel provozu na PK již nemají.. (a to bych netvrdil kdyby mi při testovací jízdě s Fkovou značkou nesebrali papíry )

Kein

Příspěvek od Kein »

jajiN píše:jinak k té debatě o botičkách a poplatku za montáž/demontáž, tak i tohle se dá vcelku lehce obejít. Stačí když strážnikovi řeknete, že jste nezastavil úmyslně, ale pro poruchu vozidla jste byl donucen zde zastavit tudíž za to nemůžete. Je to ověřeno a funguje. Poplatek se poté neplatí. 8)
Známe, víme. Jen to teda osobně neřeším s četníkem v mundůru, ale s magistrátem.

LiberaleMiguel

Beaver píše:Teoreticky je jim po tom hovno, to kontroluje STK.
To jsem jim říkal taky, že prý nemám pravdu :lol: Ještě si to VINko fotil, ko*ot :D
Když už jsme u toho, co je pravdy na tom, že policajt vůbec nemá co lézt pod kapotu ? Resp. že kapotu nemusím ani otvírat i kdyby se stavěl na hlavu ?
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

Kein

Příspěvek od Kein »

LiberaleMiguel píše:
To jsem jim říkal taky, že prý nemám pravdu :lol: Ještě si to VINko fotil, ko*ot :D
Když už jsme u toho, co je pravdy na tom, že policajt vůbec nemá co lézt pod kapotu ? Resp. že kapotu nemusím ani otvírat i kdyby se stavěl na hlavu ?
Teoreticky asi nemusíš. Ale praxi ze života nemám, takže těžko říci, jak to funguje. Mi nikdy policajt pod kapotu nelezl.

LiberaleMiguel

Kein píše:
LiberaleMiguel píše:
Teoreticky asi nemusíš. Ale praxi ze života nemám, takže těžko říci, jak to funguje. Mi nikdy policajt pod kapotu nelezl.
No mě právě kvůli toho VINka, když jsem mu řekl, že todle snad má dělat STK, tak mi na to akorát řekl, že když bude chtít, tak mi může prolézt celé auto....
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

no jedinkrat znamej otevrel kapotu a byly z toho noty v cistirne na pul roku (RZ na jinym aute, typ auta i barva sedela. to muselo byt na udani stejne...) od ty doby: ted mi prasklo lanko kapoty a jedu na dilnu to opravit... a at se treba na tu hlavu postavi.

stejne tak ti nesmi lezt do kufru jen tak z pleziru, ne? musi mit "duvodne podezreni" nebo povoleni k prohlidce, nbo tak neco, ne?
Lupo 3L

Kein

Příspěvek od Kein »

LiberaleMiguel píše:
No mě právě kvůli toho VINka, když jsem mu řekl, že todle snad má dělat STK, tak mi na to akorát řekl, že když bude chtít, tak mi může prolézt celé auto....
Co vím já, tak policajt může "prohledávat vozidlo" jen pokud má důvodné podezření na drogy a nepovolené zbraně v autě atc.. Ale zjistím si to, zajímá mě to. :wink:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel píše:na to akorát řekl, že když bude chtít, tak mi může prolézt celé auto...
Na to je standardní odpověď, že když budeš chtít ty, tak podáš trestní oznámení na zneužití pravomoci veřejného činitele a stížnost na GIBS a že bys ho proto rád požádal, aby ti tedy rovnou nadiktoval svoje služební číslo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Kein

Příspěvek od Kein »

Prohlídka vozidla
Důvody pro prohlídku vozidla jsou obsaženy v zákoně. Prohlídku vozidla je možné provést, pouze v rámci pátrání po:
osobách hledaných, pohřešovaných nebo protiprávně se zdržujících na území České republiky,
zbraních, střelivu, výbušninách, omamných a psychotropních látkách a jedech, nebo
věcech pocházejících z trestné činnosti anebo souvisejících s trestnou činností.
To vše však pouze za podmínky, že má zasahující policista důvodné podezření, že se ve vozidle takové věci či osoby nachází.
Jinak může Policie ČR přistoupit k prohlídce vozidla, pouze pokud má důvodné podezření o spáchání trestného činu v souvislosti s provozem vozidla. Obecní/městská police nesmí provádět prohlídku vozidla.
Provedení namátkové prohlídky vozidla v rámci dopravní kontroly je nezákonné.

zdroj: http://www.dopravni-pravo.cz/dopravni-kontrola/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nu, tak bych fízlovi kapotu neotevřel.

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

no takze ale staci kdyz bude mit podezdreni ze auto je kradeny a muze slidit...?
Lupo 3L

Odpovědět

Zpět na „Pokec“