Kámošovi na Audibe ABS s temadle brzdama funguje, co udělal špatně ?

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

To že budou zbytečně jedovatý je mu asi jasný, ale tak třeba mu to bude vyhovovat, kdo ví.
 To že budou zbytečně jedovatý je mu asi jasný, ale tak třeba mu to bude vyhovovat, kdo ví. 

Navíc mam kvalitní obutí
 Navíc mam kvalitní obutíco jako jako je?
 ty kotouče to jsem ještě neviděl... jak to "funguje" a kam se to dává? vzdyť tomu musí vadit brzdič ne? jako jasný, brzdič se může sundat viď... nebo je to jenom na "starší auto co má ještě vepředu bubny"?
 ty kotouče to jsem ještě neviděl... jak to "funguje" a kam se to dává? vzdyť tomu musí vadit brzdič ne? jako jasný, brzdič se může sundat viď... nebo je to jenom na "starší auto co má ještě vepředu bubny"?  

Hochu tak to je pěkná p.....na jelikož v krizové situaci nejsi schopen něco dávkovat dle toho jak se ti to hodí. A právě na tyto situace jsou dělané brzdy z výroby včetně ABS. Já měl jednou na STI na sériových brembech pouze jiné desky a to ze sintrované kovokeramiky a po 10km jem je vyhodil, jelikož v běžném provozu jsem si několikrát po sobě málem rozbil držku. To bylo tak šíleně přebržděné, že v tu chvíli to nemělo s ABS nic společného. Pořád jsem brzdil na hraně ať jsem chtěl nebo ne. Prostě přirovnání ke keramické spojce pouze režim ON - OFF.LiberaleMiguel píše:Tak blokovat kola při krizovém brzdění určitě ve zvyku nemám, ono se pak auto může lehce stočit kam nechci
Ale s davkovanim brzdného účinku podle potřeby problém nemam, nemam dřevěnou nohuNavíc mam kvalitní obutí

Gay vylety na houby
 Gay vylety na houby  
ET se nezmění tedy ET kotouče nebo spíš jeho centr ano, ale ET kola ne. Hrozí ale, že pokud bude menší výška kotouče, tak poté bude dřít kolo o brzdič.kucik píše:Mě jen fascinuje, jak lze koutouče z různých aut takhle zaměňovat. Třmeny dejme tomu, udělají se adaptery a přišroubujou k origo držáku, ale kotouče? To jako kotouč z audi, nebo z čeho to je,bude pasovat na hyundaie? Vždyť musí být jiná jiná rozteč, středová díra, výška kotouče (tím pádem se změní "ET") nebo se pletu?
 je sice pravda jsou to auta na výstavu neřeší nějaké to kilečko, ale denně v provozu!
 je sice pravda jsou to auta na výstavu neřeší nějaké to kilečko, ale denně v provozu!  

A pak taky minimalne 16" zimaky namisto 14"
 A pak taky minimalne 16" zimaky namisto 14"   

i když sami přiznávají že se jim s autem jezdí bezpečněji a dokonce se tak i cítí jelikož to lépe brzdí. také neznamená že to není z výroby dávané že je to hned špatné. rozhodnutí je na každém jedinci, protože říct že je to zbytečnost je mimo - to si pak můžeme ukazovat na každou druhou věc co se tuningu/stylingu týká a nahlas říct zvyšování výkonu úpravy podvozku brzdy a dalších milion věcí kolem je zbytečnost protože to nedali už z výroby
 i když sami přiznávají že se jim s autem jezdí bezpečněji a dokonce se tak i cítí jelikož to lépe brzdí. také neznamená že to není z výroby dávané že je to hned špatné. rozhodnutí je na každém jedinci, protože říct že je to zbytečnost je mimo - to si pak můžeme ukazovat na každou druhou věc co se tuningu/stylingu týká a nahlas říct zvyšování výkonu úpravy podvozku brzdy a dalších milion věcí kolem je zbytečnost protože to nedali už z výroby   tu zimu bych nebral tak vážně hold auto na 2 měsíce zavře někam do tepla a je po starostech
 tu zimu bych nebral tak vážně hold auto na 2 měsíce zavře někam do tepla a je po starostech  
 Treti bod je sranda, to ano..
 Treti bod je sranda, to ano..  

Navíc výhoda tohodle rozměru gum je, že to se dělají snad jenom kvalitní značky
 Navíc výhoda tohodle rozměru gum je, že to se dělají snad jenom kvalitní značky 
 ale to až po přestavbě na 4x4, když zadní nápravu stejně budu měnit a bude to chtít aji hydraulickou řučku a předělat brzdové vedení
 ale to až po přestavbě na 4x4, když zadní nápravu stejně budu měnit a bude to chtít aji hydraulickou řučku a předělat brzdové vedení 

Ja prostě chcu 6 pístky
 Ja prostě chcu 6 pístkyjo jsem zapoměl sorry. no tak to je vyřešeno vše.LiberaleMiguel píše:Však ty z S8 mam na Alešovu Elisu ve vedlejším projektuJa prostě chcu 6 pístky

jsem v poslední době trochu přibralJRD McLAREN píše:hento je urcene na zastavenie cca 2.5tonoveho auta...

LiberaleMiguel píše:jsem v poslední době trochu přibralJRD McLAREN píše:hento je urcene na zastavenie cca 2.5tonoveho auta...

Aji s kolama s ET30 jsem je musel nechat odsadit 5mm dovnitř(oproti těm ke 4 pístkům), aby se ty třmeny pod kola vlezly
 Aji s kolama s ET30 jsem je musel nechat odsadit 5mm dovnitř(oproti těm ke 4 pístkům), aby se ty třmeny pod kola vlezly