Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???

Příspěvek od MarauderZ28 »

jj já mám OHV motor
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 07:26, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

MarauderZ28 píše:jj já mám OHV motor
jo jasne :D ohv..uz neumim nazyvat veci spravnymi nazvy :D

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

JonnY píše:
KFJ píše:v tom ze uznavam sestivalce pouze M3 nehledam zadnou neomylnost, to je pouze muj nazor dolozeny v praxi :wink:
35d nic? 35i tiez nic? :)
s tym ja suhlasim, bmw robi asi najlepsie N/A 6valce na svete. a diesle nakonec tiez.

: )
x35D a x35i jsou fajne motory ale na MPower proste nemaji... A novy motor M3 (4.0 V8 400 PS) bude jeste o kus jinde... Uz ted z toho maji hosi strach ve skupine N... v MCR... Pokud se nekdo ujme homologace. Pokud to nebude Kramsky tak jeste vim o jednom teamu... Tak to snad klapne...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

mno když je ten RB26DETT tak úžasnej jak se tu píše jaktože teda není jako motor roku ??? (tím nechci říct, že je špatnej)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Bidrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidrin »

Myslím si, že celá tahle debata je jenom o tom, že Skyline, nebo i RB26DETT je u nás nedostupné zboží a i dovoz z Japonska nese problémy – přestavby řízení, problémy s přihlášením atd…

Díky tomuto a hlavně FnF 2 se stala ze Skyline R34 modla, kterou chce každý i když ji na vlastní oči ani neviděl…
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop

Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Bidrin píše:Díky tomuto a hlavně FnF 2 se stala ze Skyline R34 modla, kterou chce každý i když ji na vlastní oči ani neviděl…
a ja chcem ruzoveho slona. a tiez som este ziadneho nevidel :cry:

sic

Příspěvek od sic »

JonnY píše:
Bidrin píše:Díky tomuto a hlavně FnF 2 se stala ze Skyline R34 modla, kterou chce každý i když ji na vlastní oči ani neviděl…
a ja chcem ruzoveho slona. a tiez som este ziadneho nevidel :cry:
odporucam najblizsie tesco, zn. Dumbo
when I grow up, I want to be a racing driver

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Bidrin píše:Myslím si, že celá tahle debata je jenom o tom, že Skyline, nebo i RB26DETT je u nás nedostupné zboží a i dovoz z Japonska nese problémy – přestavby řízení, problémy s přihlášením atd…

Díky tomuto a hlavně FnF 2 se stala ze Skyline R34 modla, kterou chce každý i když ji na vlastní oči ani neviděl…
ja se ze skylina posral kdyz sem si koupil Gran Turismo 1 :D

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

MarauderZ28 píše:mno když je ten RB26DETT tak úžasnej jak se tu píše jaktože teda není jako motor roku ??? (tím nechci říct, že je špatnej)
motor to je sice velmi nadanej, ale pro titul motor roku nesplnuje hodne podminek imho. jedna z prvnich veci bude urcite to ze je japan only, a proto o nem velka cast sveta ani nevi :D dalsi vec je taky spotreba (v serii) a emise, coz je hodne vysoko...
ale zase na druhou stranu, neni moc 6cyl motoru do 3 litru ktery umej takovy vykony (nemam namysli jen ty 1300ps hovada, ale i tech 700 je pomerne uctihodnejch :D )

barbucha

Příspěvek od barbucha »

RB26 Motor roku? Kdyby se tenhle motor dával do všech aut, tak už se dneska jezdí jen na vodík :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 26 srp 2014 07:27, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

:D
co se toho konce v roce 2002 tyce, pokud se nepletu tak tehdy vstoupily v platnost novy emisni a bezpecnostni normy v jpn, coz znamenalo konec ne jen pro R34, ale i pro FD, JZA80, S15 a netusim jaky dalsi jeste... nerikam ze ty auta skoncily vyhradne kuli novejm regulim, ale ty se na tom podilely z nemale casti taky :D

mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey »

Spitfire píše:
MarauderZ28 píše:mno když je ten RB26DETT tak úžasnej jak se tu píše jaktože teda není jako motor roku ??? (tím nechci říct, že je špatnej)
motor to je sice velmi nadanej, ale pro titul motor roku nesplnuje hodne podminek imho. jedna z prvnich veci bude urcite to ze je japan only, a proto o nem velka cast sveta ani nevi :D dalsi vec je taky spotreba (v serii) a emise, coz je hodne vysoko...
ale zase na druhou stranu, neni moc 6cyl motoru do 3 litru ktery umej takovy vykony (nemam namysli jen ty 1300ps hovada, ale i tech 700 je pomerne uctihodnejch :D )
nevim proc pises japan only kdyz se skyline nedovazel pouze do "evropy" ale zbytek sveta o tento klenot nebyl ochuzen (australie,new zealand ,usa atd) ;)

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

GReddy píše:to jsou dily na US auta fakt tak levny?? sem si vzdycky rikal ze to musej bejt palby na takovyhle giganticky motory neco kupovat.asi taky proto sem nikdy na amerikou nepremejslel :o) a kokot sem si koupil japonce...to mi pripomnelo ze sem ted psal do toyoty za kolik mi objednaj svody na I4....9500,- :D
No, mě na Caprice (5.0 Chevy small block) stály svody 8000 :D

EDIT:
P.S.: chtěl jsem je rychle a tudíž šly letecky, jinak by byly levnější.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

mikey píše:[ nevim proc pises japan only kdyz se skyline nedovazel pouze do "evropy" ale zbytek sveta o tento klenot nebyl ochuzen (australie,new zealand ,usa atd) ;)
jedinej oficialni dovozce (tj s pozehnanim nissanu) ve svete byl myslim andy middlehurst z anglie a potom jeste spolecnost Motorex ze statu, ale tam panove trosku obesli zakony a proto taky uz nic nedovazej a jejich sef sedi v base :D na zeland a australii se taky oficialne nevozily myslim, ale protoze to je blizko a neni tam skoro zadnej problem s prihlasenim tak jich tam taky jezdi dost :D

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Spitfire píše:
mikey píše:[ nevim proc pises japan only kdyz se skyline nedovazel pouze do "evropy" ale zbytek sveta o tento klenot nebyl ochuzen (australie,new zealand ,usa atd) ;)
jedinej oficialni dovozce (tj s pozehnanim nissanu) ve svete byl myslim andy middlehurst z anglie a potom jeste spolecnost Motorex ze statu, ale tam panove trosku obesli zakony a proto taky uz nic nedovazej a jejich sef sedi v base :D na zeland a australii se taky oficialne nevozily myslim, ale protoze to je blizko a neni tam skoro zadnej problem s prihlasenim tak jich tam taky jezdi dost :D
De facto snad do vsech zemi, kde se pouziva pravostranny rizeni se vozi JPN ojetiny (i novy auta pochopitelne). Proto je treba v techto zemich bezny, ze maji zkusenosti prave s JDM motorama.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
IQ stylingem nenahradis.

Spitfire

Příspěvek od Spitfire »

to pozehnani smerovalo na toho anglana :D jinak co presne se stalo v tom Motorexu prosimvas?

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
IQ stylingem nenahradis.

Kapsík

Příspěvek od Kapsík »

Čistě teoreticky. :D

Dalo by se nějak obejít přihlášení auta Skyline R34 GTT v ČR? Jeden kamarád mi říkal, že by to šlo jedině nahlásit na nějakého známého z Německa, ale to mí přijde takové... moc zoufalé. A kolik by mohla stát přestavba volantu včetně homologizace?

Děkuji

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

Čistě teoreticky to můžeš nechat napsat na 200sx s14 nebo se zeptat na jdm foru protože tu jezdí jedna s15 legálně a v papírech má s15 ale přihlášení stálo prý docela dost. A na přestavbu se zeptej Zemiho 8)

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

Zrovna jsem to s tou s14 chtel napsat. 8) Pokud myslis svobyho, tak ten uz ji tak nekde ze svycar koupil ne ? :?

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

koupil no ale stejně to tady musel nějak zapsat protože v papírech má s15 takže to nějak jít musí :D

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Bohuš píše:koupil no ale stejně to tady musel nějak zapsat protože v papírech má s15 takže to nějak jít musí :D
Na to ti stačí známý na STK, aby ti odklepnul evidenčku, ne ?
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

pufko

Příspěvek od pufko »

Kapsík píše:Dalo by se nějak obejít přihlášení auta Skyline R34 GTT v ČR? Jeden kamarád mi říkal, že by to šlo jedině nahlásit na nějakého známého z Německa, ale to mí přijde takové... moc zoufalé. A kolik by mohla stát přestavba volantu včetně homologizace?Děkuji
Do Nissanov teda skôro vôbec nevidím ale čo viem určite že Skyline R34 nikdy nebol vyrábaný ako LHD, vždy iba ako RHD. Viem že trebárs v CZ sa dá prihlásiť prestavané RHD na LHD a následne sa dá už prihlásiť kdekolvek v EU. V DE možno ide prihlásiť aj RHD, aj ked si neviem predstaviť kde by zobrali aspon predné svetlá z LHD verzie, ale stále to tu neprihlásiš dokedy to nebude mať volant na lavej strane

Mirek-200sx

Příspěvek od Mirek-200sx »

pufko: To uz davno neplati, prihlasit jde i vozidlo s RHD rizenim...
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98

pufko

Příspěvek od pufko »

Ide nejde by mi bolo fuk ked to má volant na opačnej strane

Kapsík

Příspěvek od Kapsík »

Kdybych ho přece jenom koupil, tak jedině s tím, že bych ho nechal přestavět na levostranné řízení. Pravostrané řízení bych si neužil a nervoval bych se v něm. :cry: Vím, že to jde přestavět, našel jsem si fotky krasavců s volantem na levo. Dokonce měli i tak vymakané palubky, že jsem si skoro myslel, že se jedná o sériovou výrobu. Jde mi hlavně o to, aby se dal nějak přihlásit?! Napsání na jiné auto se mi moc nelíbí, bych se pak mohl hádat na STK a nedejbože s Policisty, co by mě zastavili kvůli nějaké hlouposti :idea: I když, jako poslední možnost by to šlo. :lol:
Mirek-200sx píše: To uz davno neplati, prihlasit jde i vozidlo s RHD rizenim...
Pokud to takhle u nás je, tak jsem rád. Otázkou je, jestli by se dal přihlásit přímo Skyline R34?

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

asi dal,pokud bys byl angličan,co se tu přestěhoval..ale takový angličan,co by se chtěl přestěhovat do ČR asi ,krom cikána neexistuje :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“