Zoon politikon 2013

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Koho budete volit?

ODS
2
3%
TOP09
3
5%
ČSSD
1
2%
KSČM
1
2%
ANO
13
21%
SZ
1
2%
DSSS
6
10%
SPOZ
0
Žádná hlasování
Úsvit přímé demokracie
2
3%
Hlavu vzůru
0
Žádná hlasování
Piráti
5
8%
Svobodní
21
34%
0
Žádná hlasování
SsČR
1
2%
Pravý blok
0
Žádná hlasování
KDU-ČSL
2
3%
Občané 2011
1
2%
LEV21
0
Žádná hlasování
Suverenita
0
Žádná hlasování
ANEO
1
2%
Jiné
2
3%

Celkem hlasů: 62

SubTera

Re: Zoon politikon 2013

Příspěvek od SubTera »

blazen: proc nevolim ty xichty, ktery jsi tu vyjmenoval? Protoze my jsou nesympaticti, za druhe jim neverim a za treti me nasrali jeste predtim, nez do politiky vlezli - viz repkova lobby, dale Babis neduveryhodne pusobi tim, jak skupuje media - ze by to byl ciste obchodni zamer je pohadka pro deti. A jiste ti neutekla kauza Reflex z tohoto tydne. Na Okamurovi a Babisovi mi dale vadi to, ze veskerou komunikaci zacinaji slovy "my Usvit Prime Demokracie chceme prsadit referendum", "my chceme prosazovat ty zakony a takyzavest zakon o statni sluzbe" jak idioti porad dokola...byl bych idiot kdybych uprednostnil tyhle dva pred stranou, se kterou nemam spatnou zkusenost. A proc nevolim komunisti? Mel bych snad? :lol:

Tvoje prispevky sleduju, takze myslim, ze to muzeme zabalit rovnou, tvoje myslenky nesdilim, ty nesdilis moje, tak :mavani:

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

A jak církev k těm obrovským majetkům kdysi dávno prišla ? Víme ?
Nedal bych jim nic a ještě je zrušil za ty zvěrstva co tu kdysi prováděli....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

LiberaleMiguel2 píše:A jak církev k těm obrovským majetkům kdysi dávno prišla ? Víme ?
Nedal bych jim nic a ještě je zrušil za ty zvěrstva co tu kdysi prováděli....
Koukam ze 2 je stejny jako 1...

Nezapomen, ze za totace byla cirkev hodne v hledacku STB a komanci vedeli proc.. Ona cirkev neni jen spatna... V tezkych dobach se k ni spousta lidi upinala a davala jim nadeji
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Kein

Příspěvek od Kein »

SubTera píše:Kein: pises, ze to je to nejlepsi - tak proc? Neni celkem hodne predcasny jasot, kdyz jeste ani nezacal pracovat?
A ohledne TOPky se nejedna o nic novyho, takze si urcite umis odpovedet sam. Mne Kalousek nic neudelal (jak jsem psal kdysi asi v tomto tematu - nic mi nechybelo), Laconimu pravdepodobne prefikl starou.
Tys to asi tak úplně nepochopil. Píšu, že je to spolu s Lidovcema to nejlepší z toho, co se dostalo do PS, nikoli, že je nejlepší. A ano, nová strana je pro mne lepší než strany, které tam jsou a absolutně znevážily a změnily význam slova "pravice" u nás, v ČR. TOPka a ODS je ostudou pravicové politiky, co tu u nás kdy byla. Jistě, kníže může alibisticky tvrdit, že dneska se už na levou nebo pravou nehraje, ale z pohledu svobody a fiskálního pohledu to je pořád obrovský rozdíl a vždy bude.

Takže proč je Okamura a Lidovci lepší:

než ČSSD - protože socani jsou ještě větší populisti a navíc mají podobnou korupční minulost jako ODS, akorát se o tom tolik nemluví. Dále nesnáším tu jejich rétoriku jak jim jde o ty chudé a nemohoucí lidi, přitom pro ně, nikdy, nic, neudělali. Mě osobně přijde, že si dělají tu politiku sami pro sebe. Vytváří si rybníček, který jim nepoteče a tam si pouští kapříky, kteří budou žít z peněz občanů až do důchodu. A aby se ten jejich rybníček zaplatil oškubou tu hrstku schopných lidí v tomto státě a prohlasí pár prázdných hesel, čímž udělají radost svým ovečkám, které si neuvědomují, že jim braní peněz bohatým, krom dobrého pocitu, nic jiného nepřinese.

než ANO - protože Babiš prosazuje svou lobby nyní do vyšších kruhů a osobně mám z Babiše největší strach, co s tímto státem provede a kolik dotací, jako budoucí "ministr financí" dokáže přihrát svému Agrofertu. Nicméně nepopírám, že jsem ho díky jeho vystupování neměl rád už v době, kdy se ještě do politiky nesral.

než KSČM - protože nenávidím komunistické ideje a zlovůli přejít bez větších okolků k vyvlastňování a potírání každého člověka, co je schopen si vydělat nějaký kapitál. Dále se děsím především jejich návrhů, které by mě nenapadly ani jako vtip, a které myslí zcela vážně (nyní aktuálně jejich nápad, že zaměstnavatel by měl mít povinnost přijmout absolventa, který u něj zažádá o práci, protože na to má ten absolvent právo). V zásadě se nijak neliší od ČSSD, až na to, že se nestydí za politický směr, který tuto zemi udusal na dno občanské kuráže, prosazují ho a mají ho pořád v názvu.
Vcelku ČSSD a KSČM zcela cíleně zaměnují pojem "povinnost" pojmem "solidarita" a paradoxně tak veškerou solidaritu, která má význam "dobrovolné pomoci" a vždycky měla, ničí.

než TOP09 - protože je pro mne nemyslitelné, aby strana, která se, v počátku svých prvních voleb, profilovala jako pravicová, začala tvrdit něco jiného, když svým podílem pojem pravice zcela zdiskreditovala a především začla tak i konat, když z jejich řad začly vycházet zcela vážné totalitní navrhy jako "zákaz práce o svítcích a víkendech", nebo "zákaz kouření v restauracích", bez ohledu na to, co by to znamenalo pro svobodnou volbu lidí a jejich podnikání. Protože si tato strana hřeje na prsou hada, který v době ekonomické recese, její důsledky ještě prohlubuje především zvyšováním daní a ignoruje zeštíhlení organizace některých orgánů, které nemají prokazatelnou efektivitu - ignorování ekonomických vztahů byla vždy devize socanů a komoušů, TOPka je vřele doplnila. Přizdisrčáství k levicově orientované EU, na úkor českého státu. pak už je pouze taková třešinka na dortu. Osobně považuju každého, kdo volí TOPku jako takového vlastizrádce, kterému je bližší EU než ČR.

než ODS - protože spolu s ČSSD mají tu největší korupční pověst. K tomu jsou arogantní a především konali přesný opak toho, co slíbili ve volbách. Doslova nasrali lidem do obličeje a pochytávají od Topky to typické chování - kam vítr , tam plášť. Právě tato strana byla ta, která začla ničit pravicové smýšlení v ČR. Nástupem Topolánka se ze strany vytratil veškerý cit pro svobodu, zodpovědnost a drobné podnikání, které tam zasel Klaus, který pak zcela oprávněně, nasrán, hodil na tuto stranu bobek. Až na pár vyjímek (např. Kubera, kterého si osobně cením) tato strana splívá s TOPkou a až na její menší EU přizdisráčství se chovala naprosto stejně. Při prezidentských volbách, když si TOPka díky Knížeti začala uvědomovat, že můžou v té době ještě silnější ODS odrovnat, se začala ODS probouzet, ale bylo už pozdě a Nečas to svou aférou s tou svojí mužatkou, zcela ODS posral a to tak moc, že už ji nevolí ani ti blázni, co ji volili za dob Topolánka. Tuto stranu nemůže volit nyní nikdo, kdo si uvědomuje, v čem spočívají základní principy pravice a není slepý a hluchý.

Doufám, že jsem ti odpověděl. Ale já vím, je to dlouhý...
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

Goldies píše:A jaký jiný systém má vláda zvolit aby získala peníze na výdaje.
Máš ekonomické vzdělání. Opravdu se na toto musíš ptát?

Přesto ti trochu napovím. Když má tvoje dítě natřít plot, těžko mu pomůžeš, když mu vezmeš štětec. - Samozřejmě, že vyrovnaný rozpočet je důležitý, ale v době recese je systém "utáhneme si opasky" naprosto debilní. Proto se tvoří rezervy, aby se opasky neutahovaly. Když rezervy nejsou, okleští se aparát, nikoli trh. Usilovat za každou cenu o vyrovnaný rozpočet v době ekonomické krize je demence. 1. Vyrovnaného rozpočtu nedosáhneš. 2. Ještě více prohloubíš důsledky krize a tím jí prodloužíš. Konec konců i sám velký Kalousek si stěžoval, že lidi začli více šetřit a neutrácí tolik kolik jeho übermozek čekal.
Naposledy upravil(a) Kein dne 27 říj 2013 10:57, celkem upraveno 1 x.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jsem si to v rychlosti přečetl a nechápu akorát jednu věc. Z jakýho důvodu se ti tam přimotal zákaz kouření v restauracích a co je na něm špatnýho...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Kein píše: Osobně považuju každého, kdo volí TOPku jako takového vlastizrádce, kterému je bližší EU než ČR.
Ja ti to nemam za zly a skoro bych rekl, ze to tak i citim. Nema to ale souvislost s politikou, spis se stavem spolecnosti.
Za tu vycerpavajici (coz je naopak dobre, protoze se to lip vstrebava) odpoved diky. Tvuj postop chapu a respektuju, byt ho v dilcich castech nesdilim.

Kein

Příspěvek od Kein »

Ritchma píše:Jsem si to v rychlosti přečetl a nechápu akorát jednu věc. Z jakýho důvodu se ti tam přimotal zákaz kouření v restauracích a co je na něm špatnýho...

No. Asi takhle. Že je někdo pro zákaz kouření na zastávkách chápu, jelikož kouř může obtěžovat druhé na veřejném prostranství. Ale restaurace je soukromá živnost. Ty jako občan nemáš zákonné právo tam chodit, ale pouze možnost. Servis hospody ti nabízí živnostník co tu hospodu vlastní a je pouze na něm, jestli se rozhodně ji mít nekuřáckou, kuřáckou, nebo jestli tam bude prodávat nealko levněji než alko. On do toho investoval své peníze, jednině on má právo rozhodovat o tom jak ta restaurace bude vypadat a co bude nabízet. Navíc musí kopírovat požadavky zákazníků - těžko si dovedu představit "Heger's pub" někde v Karviné, kde chodí havíří na ruma a Startku. Může to pak dopadnout tak, že horníci se budou ožírat u sebe doma v garáží, nebo v parku a hospoda se zavře.

Já osobně si pak nedovedu představit, kam by se člověk pak měl jít odreagovat a dát si cígo a pivo, když Heger udělá ze všech hospod hygienické zaříznení co nabízí džus a ten ještě velmi zředěný, protože obsahuje cukry. Heger je přesně ta postavička co lidem zabraňuje žít a děla z lidí tupce, co se nedokáží sami rozhodnout co je pro ně dobré - je, původem, v pravicové straně a názory má jako kovaný komunista.

btw.: Jsem nekuřák.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Naprosto souhlasím s keinem. A jsem rovněž nekuřák
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

kein: rikam vsem uplne to stejne.. a to jsem take nekurak.... stat nema co kecat do zivnosti lidem, pokud ten zivnostnik nekoho cilene neokrada atd..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

Já jsem tak nějak ze svýho přesvědčení proti jakejmkoliv zbytečnejm příkazům a zákazům, navíc jsem kuřák, jsem tedy celkem logicky i proti zákazu kouření v restauracích. Navíc nesnášim militantní nekuřáky, který ostentativně začnou kašlat, když si v jejich blízkosti někdo zapálí, vedou debilní kecy o tom, jak musí platit zbytečně moc na zdravotním pojištění kvůli vysokejm nákladům na léčbu chorob, který kouření způsobuje, že inteligentní člověk si nekurví dobrovolně zdraví a že kouřej jen primitivové a bla bla bla...
V tomhle směru si vážim lidí, jako je Kein, blázen, nebo crocjirka, kterejm tenhle zákaz taky přijde na hlavu. Samozřejmě je mi jasný, že to nedělaj (neděláte) z čirý lásky ke vdechování cizího kouře, kterýho by pomocí tohohle zákazu mohli bejt ušetřený, přesto nemaj manýry naprosto bezdůvodně se srát do svých spoluobčanů (ať už kuřáků, nebo provozovatelů restauračních zařízení) a snažit se je za každou cenu omezovat pod záminkou svýho osobního prospěchu. Na tohle téma už bylo popsáno spoustu megabajtů internetu, ale doteď jsem nikde nenašel rozumnou odpověď na to, proč je pro militantní nekuřáky tak nepředstavitelnej problém do kuřáckejch podniků prostě kurva nelézt, když jim ten hnusnej smrad tak vadí. Už celkem dlouho máme v ČR slušnou možnost volby jak kuřáckejch, tak nekuřáckejch podniků a každej svéprávnej člověk se může svobodně rozhodnout, zda mu stojí za to jít do zahulený putyky, nebo zamíří radši o blok vedle do krásnýho vyvoňoučkovanýho klubíku.
Ono je sice hezký říct, že kouření nikomu neprospívá, určitě vůbec nepřináší významnou částku do státního rozpočtu, všichni, kdo kouří jsou smradlavý kreténi, ale až se dostatečně zreguluje kouření a vynoří se novej hot topic, jako třeba, že zakážeme Evolutiony, protože žerou zbytečně moc benzínu a dělaj kravál, mohlo by se snadno stát, že začnou křičet lidi, kteří donedávna vynášeli ortely nad jinou skupinou, jejíž činnost je hrozně vytáčela.
Ale tak nedivim se ničemu. Svobodní - 122 564 hlasů, KSČSSD - 1 757 873 hlasů...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ono je to spis o tom, ze se uplatnuje salamova metoda... :( zakazem neco... nechame to projit a pridame... to je ted treb v doprave.. viz omezeni odmitnuti podani vysvetlneni... pak ruzne zony 30... experimenty cyklozmrdu...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

No jistě, ale typickej Čech rozšiřování zákazů a příkazů tleská, jak se dobře pletou biče na nepřizpůsobivý občany (a teď nemyslim černokněžníky), ale začne kvičet, až se zjeví omezení, který se dotýká přímo jeho, jenže to už často bejvá pozdě.
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

stejně je prdel že se tu vůbec něco řeší
TF má 13 000 členů, nevím kolik aktivních, ale když se občas podívám, tak je připojeno zaráz i 200 členů
do hlasování se pustilo jen 59 lidí
zbytku národa je všechno asi u prdele
těším se až začnou chodit návrhy v parlamentu, že se bude platit daň z kilowatu, daň ze sportovního vozu, daň z upraveného vozu
to zase bude chytrých, ale hlasovat a k volbám to tak leda nasrat, vždyt ono se to nějak vyvrbí,
ano vyvrbí a to tak že se tu bude zase plakat
nadává se tu na cikány, ale jít k volbám a podpořit někoho kdo je proti rozrůstání cigošů, to ne, ale keců plná prdel
podpořit někoho kdo je proti zbytečným organizacím to ne, ale až začnete podnikat a bude vás otravovat OSA a podobní zmrdi, budete akorát nasraní
namísto podpořit někoho, kdo je třeba pro držení zbraně, to ne, kdo je pro ochranu soukromého majetku to ne, ale jen někomu ukradnou auto, vykradou barák, to zas bude keců, ale dát svůj názor u voleb, a až budou klepat exekutoři, ČKP, obesílat, právníci pomoc, máme složité zákony
no proč, mám přece v paži, nějaký volby pičo
jen tak dál pánové
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Kein

Příspěvek od Kein »

Souhlas.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

už podle výsledků voleb se dá předpokládat ,že je všem jedno,jak to tu vypadalo a bude vypadat. Jako jediné pozitivní vidím ten Úsvit..zbytek hromada zmrdů. Jsem ted hlavně zvědavý na to,co bude provádět Lord Andrej Babiš.

Kein

Příspěvek od Kein »

Lord Babiš bude provádět veřejnou privatizaci vlády ČR. Ale třeba mu křivdím. :mrgreen:

Tead

Příspěvek od Tead »

Babiš si nás buď všechny koupí a nebo okradne... v ideálním případě oboje :lol:
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Všem nám zacpe huby koblihama :lol:

Jinak já teda u voleb byl, ale víc a víc si stojím za názorem, že současná situace v ČR nebyla způsobena žádným konkrétním politikem či stranou a tak samo se ta situace nezlepší "volbou někoho jiného..." ale že za vše může česká mentalita... Čecháček by se strašně rád měl jako němec, udělat pro to ale cokoliv? Ne, to né... To tak maximálně se nechat ve volbách zlákat na koblihy a plky o drahém jídle a lécích... A napravit tu naši pokřivenou a obskurní mentalitu, to bude daleko složitější než uspořádat volby a vyměnit bandu vykuků za jinou. Z toho si vyvozuju, že se v těch korupčních bažinách budem topit ještě pěkně dlouho, protože čecháčkovi vlastně to, co tady je vyhovuje. Může si stěžovat, brečet a nadávat ale při první příležitosti si tu něco ukradne, protože se to bude doma hodit, tam si něco uplatí protože proč na to čekat atd... Není to v politicích, není to v těch co volit nebyli je to ve všech 10+ milionech 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

aby tě ti čecháčci ted nesežrali :lol:
ale opět s tebou nesouhlasím a asi popisuješ sebe.... podívej se třeba jen na TF.. kdo se tu nesnaží se mít dobře? Ukaž mi jediného. Tyhle žvásty už hodně dlouho dobu neplatí a s mizící starou generací mizí rovněž. Kdysi to tady fungovalo trochu jinak a z hlavy to starým lidem nevytlučeš.. A ani by nebylo fér to zkoušet. Kdybych na všecko sral a čekal na to až mi někdo něco dá zadarmo,dávno sem zdechnul hlady. Mezitím se ale snažím nepřijít do křížku s jakýmkoliv pojebaným úřadem v téhle zemi,který chce zaplatit všecko hned. Ale jakmile ti mají něco vrátit, tak si panáčku počkej.. však máš smůlu,nic s tím neuděláš. Podívej se jak tady fungují u firem doby splatností.. Abys udržel podnikání musíš mít nacpaný účet penězy abys měl celý rok za co vůbec nakupovat a investovat. To že ti někdo nakecá,že ti to zaplatí do doby splatnosti..tomu můžeš věřit leda ve snu. A jdi se hádat, můžeš,ale práci od nich víckrát nedostaneš. Tady podnikat je totální humus. A co pro tebe udělá stát aby to trochu ulehčil? Zvedne ti daně. Takže s kecama,že čecháčci nic nedělaj proto aby se měli líp jdi do máminy prdele. Já sem zvědav zejména na tebe ,co ty předvedeš ve svém životě, protože jediné co umíš je žvanit. Nadávat jen na druhé, jak špatně volí, jak jsou zhnilí a jak nic nedělají. Ale každý by měl začít od sebe a zamyslet se nad tím,jak se k tomu staví sám. Jediné co můžeš je učit se a doufat,že tě někdo někde zaměstná,..ale ani tam nemáš absolutně nic zaručeného. Ale titul dneska nic neznamená, vidím to v práci, mají tituly ale většinu případů jsou blbí tolik,že se snima nedá pracovat.

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Kdyby tys se mnou souhlasil, tak bych se velice velice divil... ono totiž sebereflexe je to, u čeho to nutně musí začít - a nezačne.. jsi skvělý příklad 8) apropo - mám dva tituly, na pracáku jsem strávil měsíc a už mám práci. Mrzí mě, že ti kazím iluze... :?:

Já možná melu, ale to, že něco nerad slyšíš neznamená, že to není pravda...
Naposledy upravil(a) kubi dne 28 říj 2013 11:55, celkem upraveno 1 x.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tak ja budu zase trochu v rozporu. Jsem kurak (+-20 tycek denne), ale Italie mi dala dukaz o tom, ze nekourit v restauracich lze a dokonce to je vic nez prijemny. Prijdete do pubu, nestipou vas oci, vidite na druhej konec a dobre se vam dycha, pokud jite, vstrebavate pouze vuni svyho jidla. Zakourit si muzete venku, ty 4 minuty vas nezabijou. Tady mame ventilace jeste z 80. let, ktery proste takovy komfort, aby v jedny maly mistnosti hulilo tricet lidi, proste neumoznuji. Osobne nevidim problem v legislative, dokazu si i nadale koureni v restauracich, ale za podminky predelani ventilacncich systemu, ne abych si zapalil cigo a jeste za hodinu videl vznasejici se oblak dymu.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

subtera: ale tak proto mame prece nekuracke restaurace ne? kdyby to nekuractvi v restauracich bylo tak super.. zivnostnici by na to presli sami ;) ;) proto se rozmahaji nekuracke restaurace a kluby... ;) a o tom to je.. mas moznost vyberu.. jestli chci jit do zakoureneho pajzlu.. nebo do vyvoneneho podniku ;)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

crocjirka: napadlo te, ze restaurace nevznikly jako utociste kuraku, ale predevsim kvuli stravovani? To, co vy tady uz opakovane vymyslite je vymena omezeni za jine omezeni, nikoliv svobodna volba, protoze zadna rovna prilezitost se nekona.

Kein

Příspěvek od Kein »

SubTera píše:crocjirka: napadlo te, ze restaurace nevznikly jako utociste kuraku, ale predevsim kvuli stravovani? To, co vy tady uz opakovane vymyslite je vymena omezeni za jine omezeni, nikoliv svobodna volba, protoze zadna rovna prilezitost se nekona.
To, proč si někdo založil restauraci bych nechal na tom kdo ji zřídil. Sorry.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Pardon, ja zapomnel, tady jsme v Cechach.

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ale o to jde.. ty mas vyber si vybrat... :) treba na androida je aplikace ktera se jmenuje "kde se (ne)kouri" a je tam doopravdy dobry vyber.... jinak kdyby byl zrizovatel restaurace stat... tak to beru, at se o tom zakone rozhodne.. ale ta restaurace je soukrome vlastnictvi... teoreticky kdyz bude majitel chtit tak by te tam taky nemusel pustit.. treba protoze kouris/nekouris....

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kubi píše:Kdyby tys se mnou souhlasil, tak bych se velice velice divil... ono totiž sebereflexe je to, u čeho to nutně musí začít - a nezačne.. jsi skvělý příklad 8) apropo - mám dva tituly, na pracáku jsem strávil měsíc a už mám práci. Mrzí mě, že ti kazím iluze... :?:

Já možná melu, ale to, že něco nerad slyšíš neznamená, že to není pravda...
Tvoje tituly ti přeju, nejsou zadarmo. Titul nic nezaručí teorie je málo. Nesouhlasím s tím,že jsme národ lemplů.. cigáni jsou národ lemplů ne češi. Zhnilých lidí je dávno mín a mín. Každý ví,že nic zadarmo nedostane. Bohužel mne to vyvede z míry,když někdo ,kdo si toho moc nezkusil rencá ,jak je chyba v lidech. Není, jsou zhnilí,ale větina se snaží..drtivá většina.

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Se nám to pěkně přešlo na koření v restauracích :-D

Tak i tady si přisadím klasiku - Svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhého :-)

Já jsem pro zákaz kouření v restauracích, a věř, že není tak jednoduché najít hospodu, kde se nekouří...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Kein

Příspěvek od Kein »

Goldies píše:Se nám to pěkně přešlo na koření v restauracích :-D

Tak i tady si přisadím klasiku - Svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhého :-)

Já jsem pro zákaz kouření v restauracích, a věř, že není tak jednoduché najít hospodu, kde se nekouří...
Takže, tímto kuřákům bereš jejich svobodu si zapálit. Tak jak je to teď, nikdo, nikomu, nic, nezakazuje. Nějak nechápu, co jsi nám, tímto citátem, chtěl sdělit, aby vyzněl ve prospěch zákazu kouření.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“