Tvoje prispevky sleduju, takze myslim, ze to muzeme zabalit rovnou, tvoje myslenky nesdilim, ty nesdilis moje, tak

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Koukam ze 2 je stejny jako 1...LiberaleMiguel2 píše:A jak církev k těm obrovským majetkům kdysi dávno prišla ? Víme ?
Nedal bych jim nic a ještě je zrušil za ty zvěrstva co tu kdysi prováděli....
Tys to asi tak úplně nepochopil. Píšu, že je to spolu s Lidovcema to nejlepší z toho, co se dostalo do PS, nikoli, že je nejlepší. A ano, nová strana je pro mne lepší než strany, které tam jsou a absolutně znevážily a změnily význam slova "pravice" u nás, v ČR. TOPka a ODS je ostudou pravicové politiky, co tu u nás kdy byla. Jistě, kníže může alibisticky tvrdit, že dneska se už na levou nebo pravou nehraje, ale z pohledu svobody a fiskálního pohledu to je pořád obrovský rozdíl a vždy bude.SubTera píše:Kein: pises, ze to je to nejlepsi - tak proc? Neni celkem hodne predcasny jasot, kdyz jeste ani nezacal pracovat?
A ohledne TOPky se nejedna o nic novyho, takze si urcite umis odpovedet sam. Mne Kalousek nic neudelal (jak jsem psal kdysi asi v tomto tematu - nic mi nechybelo), Laconimu pravdepodobne prefikl starou.
Máš ekonomické vzdělání. Opravdu se na toto musíš ptát?Goldies píše:A jaký jiný systém má vláda zvolit aby získala peníze na výdaje.
Ja ti to nemam za zly a skoro bych rekl, ze to tak i citim. Nema to ale souvislost s politikou, spis se stavem spolecnosti.Kein píše: Osobně považuju každého, kdo volí TOPku jako takového vlastizrádce, kterému je bližší EU než ČR.
Ritchma píše:Jsem si to v rychlosti přečetl a nechápu akorát jednu věc. Z jakýho důvodu se ti tam přimotal zákaz kouření v restauracích a co je na něm špatnýho...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
To, proč si někdo založil restauraci bych nechal na tom kdo ji zřídil. Sorry.SubTera píše:crocjirka: napadlo te, ze restaurace nevznikly jako utociste kuraku, ale predevsim kvuli stravovani? To, co vy tady uz opakovane vymyslite je vymena omezeni za jine omezeni, nikoliv svobodna volba, protoze zadna rovna prilezitost se nekona.
Tvoje tituly ti přeju, nejsou zadarmo. Titul nic nezaručí teorie je málo. Nesouhlasím s tím,že jsme národ lemplů.. cigáni jsou národ lemplů ne češi. Zhnilých lidí je dávno mín a mín. Každý ví,že nic zadarmo nedostane. Bohužel mne to vyvede z míry,když někdo ,kdo si toho moc nezkusil rencá ,jak je chyba v lidech. Není, jsou zhnilí,ale větina se snaží..drtivá většina.kubi píše:Kdyby tys se mnou souhlasil, tak bych se velice velice divil... ono totiž sebereflexe je to, u čeho to nutně musí začít - a nezačne.. jsi skvělý příkladapropo - mám dva tituly, na pracáku jsem strávil měsíc a už mám práci. Mrzí mě, že ti kazím iluze...
![]()
Já možná melu, ale to, že něco nerad slyšíš neznamená, že to není pravda...
Takže, tímto kuřákům bereš jejich svobodu si zapálit. Tak jak je to teď, nikdo, nikomu, nic, nezakazuje. Nějak nechápu, co jsi nám, tímto citátem, chtěl sdělit, aby vyzněl ve prospěch zákazu kouření.Goldies píše:Se nám to pěkně přešlo na koření v restauracích
Tak i tady si přisadím klasiku - Svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhého
Já jsem pro zákaz kouření v restauracích, a věř, že není tak jednoduché najít hospodu, kde se nekouří...