resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od blázen »

Telefonovat za jízdy v místech kde se vyskytují hlídky je taky rozumné. To bud zs těch 600 rád.. To není smůla sle štěstí :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

A kde napsal, že netelefonuje s HF :?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

blázen píše:Telefonovat za jízdy v místech kde se vyskytují hlídky je taky rozumné. To bud zs těch 600 rád.. To není smůla sle štěstí :lol:
urcite jsi vzal v potaz, ze existuje spousty HF reseni, ktere prave lidi co hodne ridi pouzivaji (krom vyjimek no - ale o tom tu urcite nemluvime) :) a ktere jsou LEGALNI - i kdyz dle me stejne nebezpecne, presto legalni... jinak teda to ukazuje tu absurdnost, ze telefon sice drzet nemuzes, ale ze s nekym kecas s HF a ohrozujes stejnou merou, pac ohrozuje hlavne ten hovor, nikoliv to drzeni telefonu, to uz nikomu nevadi... Navic treba cigara jsou legalni, pritom mnohem mnohem MNOHEM vic nebezpecny (a dnes a denne nekdo prede mnou haze cigaro z okna)... Aneb to ukazuje na naprostou nedokonalost zakonu, taky ot, ze ridit se jima dokonale je idiocie a je treba neco zmenit... Postihovat lidi co nikoho neohrozujou a zaroven zcela legalne prehlizet lidi co ostatni primo ohrozujou na zivote... no ale co, vy vsichni tu jste pro... ocividne
už nemám hnujdaj...

LiberaleMiguel2

Za házení cigár z okna bych střílel :kladivo: vůbec se člověk nelekne, když něco před ním na cestě zajískří
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Kecání přes HF policista nevidí. Asi by ti za to nikdy nešlo dát pokutu..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

LiberaleMiguel2 píše:Za házení cigár z okna bych střílel :kladivo: vůbec se člověk nelekne, když něco před ním na cestě zajískří
to je ještě půl bídy, mě se často stává, že to odletí přímo na auto :(
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

flanel : musis dodrzovat bezpecnou vzdalenost ..... :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

LiberaleMiguel2

JOE_Cik píše:flanel : musis dodrzovat bezpecnou vzdalenost ..... :-D :-D :-D
:nono: když jedu v levém a on v pravém......

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

vajgl je ještě fajn možnost, ale co pak když někdo z auta vyhodí ještě větší věc.... :nono:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

...třeba ledničku, co :roll: mě přijde, že jezdim po jiných silnicích jak ostatní asi. Vajgla po mě snad ještě nikdo nehodil, lednici taky ne, nevim no...

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Chamelion píše:...třeba ledničku, co :roll: mě přijde, že jezdim po jiných silnicích jak ostatní asi. Vajgla po mě snad ještě nikdo nehodil, lednici taky ne, nevim no...
stejne to vubec neni o tom ze nekdo hodil nekomu vajgla, me to koureni vadi hlavne proto, ze kdyz kurakovi ta cigareta spadne tak je z toho hned prejeti do protismeru a jiny veci... protoze co prvni udelas kdyz ti spadne horici cigareta pod nohy/mezi nohy, samozrejm zacnes panikarit a hledat ji, aniz bys zastavil ... A to je v poradku a legalni...

mimochodem jak jezdim pomerne malo, tak se mi teda stava docela casto ze mam pred autem jiskry jak cigaro od auta vepredu spadne na silnici :)
už nemám hnujdaj...

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

já nevim, mě zas tak často vajgly nepadají a když jo tak ho nechám tam :lol:
a s těma ''jiskrama'' se mi stalo asi 2x, navíc mi řekni kolik má takový rozjeblý vajgl o zem tepelné energie, to není ocelová hoblina aby to vydrželo dlouho horké a nato aby se to zapeklo do laku.
řešítě sračky 8)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

:)) me se libi jak tu porad vsichni prekrucujete, kdo rikal neco o zapekani do laku? navic sem jasne rekl ze vubec neresim vyhazovani z okna, tim jsem jen dokazal, ze za volantem kouri dost lidi a ze s emi to nelibi, protoze je to minimalne stejne ohrozujici jako telefonovani s rukou u ucha - hlavne kvuli tomu, ze cigaro proste cas od casu spadne a zdaleka ne kazdej am takovej pud sebezachovy aby ho nechal byt a v klidu si zastavil, kazdej druhej debil ho zacne za jizdy lovit pod sedackou a je z toho pruser...

Takze chteji-li zakonodarci postihovat lidi co se nevenuji rizeni telefonovanim, meli by zacit postihovat i jine aktvity co lidi za volantem delaj... nic vic sem tim rict nechtel... sracky to nejsou, je to klasicka ukazka jak sou zakony nedokonaly a stupidni... Tady obzvlast by melo platit, ze bud lidem nechame volnou ruku a budem doufat ze jsou rozumni a nebo kdyz uzname ze rozumni nejsou, tak bychom to meli vzit trochu komplexneji a ne zacit postihovat jednu vec a jine, stejen nebezpecne tolerovat...
už nemám hnujdaj...

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Koukam tady si nekteri jedinci neuvedomuji ze "dokonalej" zakon (resici uplne vse) je stejne realnej, asi tak jako chtit po cloveku at se na jedno nadechnuti ponori do Marianskeho prikopu.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Tak když by měl zákon teda trestat kouření a jedení za volantem, tak to bych pak rovnou zakázal se za jízdy drbat na za uchem a nebo na kulích, protože v tu chvíli řídíš jednou rukou a když si u toho nedejbože přisedneš lofase, tak můžeš zazmatkovat a zabít se :roll:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

dokonalej zakon ani nevyzaduju :) spis se dnes a denne podivuju nad tim, jestli nekdo nad temi zakony vlastne premyslel nebo ho proste nekde na zachode napadlo neco podobnyho vyplodit a sepsat to (mluvim ted dost obecne, nebudem rozebirat nic konkretniho) :) zkratka se vzdycky strasne do mrte resi jedna vec a zapomina se na to koukat trochu s nadhledem a komplexneji...

a ac sem dodnes na pokutach nezaplatil skoro nic, protoze jezdim relativne slusne a s policisty jednam slusne, takze se s nimi da vcelku domluvit, tak proste resenipokut.cz mam... at proti nejakym castem zakona, co se mi nelibi a prijdou mi absurdni (nebudu rozvadet - nejak nemam chut se hadat), tak proti pripadne hrozbe toho, ze policajt je taky jen clovek a pokud nebude mit den, tak mi ani slusny chovani nepomuze... k cemu to vyuzivaji ostatni je vec druha, nekdo to fakt pouziva k praseni kde se da, ale ja tu sluzbu vic nez vitam a svymu okoli bych ji taky doporucil. Jak rikam, na zapade to pres pravniky zene skoro kazdej, tady je hold kultura drzet krok a hubu, ale toho ja se ucastnit nehodlam
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 18 lis 2013 11:53, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Chamelion píše:Tak když by měl zákon teda trestat kouření a jedení za volantem, tak to bych pak rovnou zakázal se za jízdy drbat na za uchem a nebo na kulích, protože v tu chvíli řídíš jednou rukou a když si u toho nedejbože přisedneš lofase, tak můžeš zazmatkovat a zabít se :roll:
na podobny stupidni argumenty ad absurdum zasadne nehodlam reagovat, jestli lepsi nedokazes, pak se k tobe vyjadrovat nebudu
už nemám hnujdaj...

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Tak mi ale vysvětli, jakej je rozdíl v nevěnování se řízení při jezení rohlíku a při drbání na kulích...mě to přijde stejný :wink: nevim, co je na tom hned stupidního. Napsal jsem to slušně, tak bych prosil slušnou odpověď...

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Chamelion píše:Tak mi ale vysvětli, jakej je rozdíl v nevěnování se řízení při jezení rohlíku a při drbání na kulích...mě to přijde stejný :wink: nevim, co je na tom hned stupidního. Napsal jsem to slušně, tak bych prosil slušnou odpověď...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta" onclick="window.open(this.href);return false;ční_klam viz ad absurdum

az prestanes zasirat diskuse blbostma, muzem se dal bavit... na podobny debility fakt reagovat nebudu :)
už nemám hnujdaj...

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Ok, frč si svoji písničku "Ad absurdum" dál dokolečka, tohle je fakt zbytečný...možná byste měli s Miguelem založit nějakou politickou stranu, protože mi přijde, že byste všechno udělali líp, pčr byste dali do latě (mohli by střílet kohokoliv na počkání), zákony byste prosadili konečně tak jak mají být (zákaz jakýchkoliv pohybů za volantem)...

FOG

Příspěvek od FOG »

AlesiBoss ty řešíš ale neskutečný hovna

Obrázek

Chamelion má pravdu, co třeba ten týpek co jsem ho dneska viděl na D1 jak se za cesty holil elektrickym strojkem?
Podle mě, by se měly držet ruce na volantu, jako se učí v autoškole, prostě zařadíš a ruce zpátky na volant, obě dvě, žádný drbání na gulích! :spac:
štyrykrátštyry tédéí

LiberaleMiguel2

Ono se stačí před jízdou okoupat a vyklepat filcky, víme pánové ? 8)

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Ty aby jsi se ho nezastal :lol: :lol: :roll:

K vajglum: za jizdy to lak neposkodi, ale soused treba huli z balkonu a zasadne haze nedopalky dolu, aniz by je tipnul. Nekolikrat jsem se s nim chytil, protoze prijit k autu a mit ho od cigara je fakt na ranu. Nakonec jsem tam prestal parkovat, ale sousedce vypalil na strese audiny slusnej flek, jak ji to na ni dohorelo. Jinak ono na lak staci malo. Zena nechala tyden auto u zdi, kde nad ni vedl okap a ten mel malou dirku a kapalo to na strechu auta. Ten flek uz se nepovedlo vylestit ani strojne :( (dej Buh tigre srotove nebe). Takze ono staci leckdy fakt malo 8)

LiberaleMiguel2

Ale já tu ten letící vajgl vůbec nezmínil kvůli poškození laku. Vlastně jsem vůbec nepsal o kontaktu vajglu s lakem. Zase máte někteří prolbémy se čtením ? :?

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

FOG píše:Chamelion má pravdu, co třeba ten týpek co jsem ho dneska viděl na D1 jak se za cesty holil elektrickym strojkem?
Podle mě, by se měly držet ruce na volantu, jako se učí v autoškole, prostě zařadíš a ruce zpátky na volant, obě dvě, žádný drbání na gulích! :spac:
ja nemam problem s tim aby nekdo ridil i jendou rukou, to je prece jedno, malokdy potrebujes skutecne obe, problem je, ze kdyz delas neoc jinyho tak te to automaticky odpoutava od rizeni a je vlatsne uplne jedno co to je, takovy hovna jako tu pise chamelion s drbanim kouli k tomu se fakt nebudu vyjadrovat, poskrabat se kdyz me nekde neco svedi na obliceji je fakt minimalni rozptyleni ktery bych vubec neresil, trva to par sekund maximalne a je to pro dobro ridice, ale to ze nekdoi za volantem svaci, ridi kolenem, huli cigaro ktery mu spadne a on ho pak lovi (a jelikoz jsem byval kurak a za volantem kouril, tak vim, ze se to stava, cest tem, kterym se to nestava, ale nejsou vsichni takovy) nebo se nedej boze lici, holi, cumi na notebooku na serial (viz. mnozi kamionaci) a jiny veci, to je fakt moc...

Vetsina nehod se stava z nepozornosti, nedani prednosti v jizde (coz souvisi s tou nepozornosti), nebezpecny predjizdeni, obzvlast pred zatackou kam neni, videt, horizont apod., mensi podil ma urcite vysoka rychlost V ZATÁČCE a tudiz nezvladnuti rizeni (na naprosto prehlednym rovnym useku nevidim duvod pro velky omezovani - rikejte si ted co chcete) a proti tomu by tak meli byt zamereny nase zakony a to, co hlida policie... a prominte mi, ale to se tady nedeje...
už nemám hnujdaj...

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ono je to totiž jenom o lidech.... V autě je tolik věcí, co může odpoustat pozornost a je jen na rozumu řidiče jestli se jím bude věnovat za jízdy nebo ne (třeba taková výměna CDček v měniči)...

Se zlepším společnosti je potřeba začít u zlepšení každého jedince... zákon to nevyřeší.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

vyresi nebo ne, v tomhle tematu jde predevsim o to, ze se tu pod zastitkou bezpecnosti pokutuji ridici v mnoha pripadech nesmyslne (ac podle zakona treba - to neni podstatny ani) a skutecny hrozby se neresi, mereni ryhclosti je uplne typicka ukazka toho jak se to tady dela, kdy se meri tam kde to sype (vetsinou bezpecny, prehledny useky s minimem nehod) a ne tam kde je skutecne potreba prosadit nizsi ryhclost kvuli bezpecnosti, protoze je tam prokazatelne vysoky vyskyt nehod zpusobenych vysokou rychlosti...

Nerikam ze vzdy, ale ze v mnoha pripadech to tak je... Takovych prikladu nesmyslneho pokutovani a popotahovani vicemene aby si PČR začárkovala je urcite dost a proto pak vznikaji sluzby jako resenipokut.cz a mnoha jejich konkurence :) A proto je pak i lidi co vlatsne nikdy na pokutach nezaplatili vic nez plati za to pojisteni nakonec vyuzivaji...

Ja souhlasim s tim, aby policajti byli venku a sazeli pokuty jednu za druhou, ale za veci za ktere to ma smysl, za poruseni zakona treba predjizdenim na useku kde viditelne mohl nekoho ohrozit nebo dokonce ohrozil (dnes a denne vidim lidi predjizdet s fabiema 1.2 v usecich, kde bych si to netroufnul se seberychlejsim - hned jsem pryc - autem) nebo proste cokoliv dalsiho co primo ohrozuje nebo omezuje ostatni ucastniky provozu... Coz muze byt treba prave i jedeni za volantem nebo vymena CD v menici, co si budem povidat, na tohle si sakra muzete prizastavit a ne tim ohrozovat vsechny kolem vas, zas tak desne vas to nezdrzi... Za lidskej zivot to proste nestoji...

Jenze ono se tohle ze strany PČR neděje, dle meho usudku je naprosta vetsina pokut ulozena aniz by tim ridic nekoho ohrozil nebo aniz by na tom za co dostal clovek pokutu realne zalezelo... To je to co se mi nelibi a co se zcela jiste nelibi dalsim co tady ty sluzby obhajujou...
už nemám hnujdaj...

matt

Příspěvek od matt »

Omlouvám se jestli můj post bude brán jako OT ale potřeboval bych poradit s jednou věcí :D
Dnes mi chtěl policajt udělit pokutu za vyhození nedopalku a za jízdu bez pásů chtěl po mě tisícovku tak jsem to poslal do správního řízení a teď se jen chci zeptat co mě čeká a nemine :D .. případně nějaké rady by se hodili :wink:
Osobně si myslím že z toho nic nebude ale i tak se raději optám :wink:

Dopředu říkám že nejsem žádnej hulvát a až na dva případy (ten dnes a asi rok zpět) jsem s policajty vždy vyšel a to bez uplácení a to i v případě kdy šlo o papíry :wink: .. Jen opravdu nemám rád arogantní lidi což ten jeden z nich byl hned od počátku a mojí omluvu hned po pozdravení jakoby přeslechl :wink:

Abych to nějak dokončil s těma pásy jsem souhlasil tak nějak i s tím nedopalkem i když myslím že je to taková ta jedna z "vymyšlenýh" pokut ale ta výše pokuty se mi opravdu nezamlouvala :wink:

Samozřejmě nejsem ňouma co by chtěl vše zadarmo ale opravdu mi ta tisícovka vyrazila dech ještě k těm okolnostím co byli okolo (stání na semaforu a následný popojíždění v zácpě) :roll:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

LiberaleMiguel2

matt píše:Dnes mi chtěl policajt udělit pokutu za vyhození nedopalku:
medaili bych mu dal :potlesk:

A máš resenipokut ? Asi ne, co ?

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

matt píše:Omlouvám se jestli můj post bude brán jako OT ale potřeboval bych poradit s jednou věcí :D
Dnes mi chtěl policajt udělit pokutu za vyhození nedopalku a za jízdu bez pásů chtěl po mě tisícovku tak jsem to poslal do správního řízení a teď se jen chci zeptat co mě čeká a nemine :D .. případně nějaké rady by se hodili :wink:
Osobně si myslím že z toho nic nebude ale i tak se raději optám :wink:

Dopředu říkám že nejsem žádnej hulvát a až na dva případy (ten dnes a asi rok zpět) jsem s policajty vždy vyšel a to bez uplácení a to i v případě kdy šlo o papíry :wink: .. Jen opravdu nemám rád arogantní lidi což ten jeden z nich byl hned od počátku a mojí omluvu hned po pozdravení jakoby přeslechl :wink:

Abych to nějak dokončil s těma pásy jsem souhlasil tak nějak i s tím nedopalkem i když myslím že je to taková ta jedna z "vymyšlenýh" pokut ale ta výše pokuty se mi opravdu nezamlouvala :wink:

Samozřejmě nejsem ňouma co by chtěl vše zadarmo ale opravdu mi ta tisícovka vyrazila dech ještě k těm okolnostím co byli okolo (stání na semaforu a následný popojíždění v zácpě) :roll:

u spravniho te ceka jen rozmluva s urednikem kde se muzes obhajovat a on na tom zaklade treba vyzada nejaky doplneni od cajta co zasahoval (vypoved, fotky, svedectvi nekoho dalsiho - pokud byl jen jeden, dost tezko to bude prokazovat kdyz budes tvrdit, ze nic z toho jsi nedelal a ze policajt si to vyymslel - slovo proti slovu) a pak proste urednik rozhodne, pokud s tim budes slouhlasit tak to podepises, zaplatis a neresis dal...
už nemám hnujdaj...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“