Bral jsem to jako konkrétní případ autora topicu, kterej psal, že by chtěl 1.9TDI a cca 150kW a dostat se na tuhle hodnotu je jednodušší, bezpěčnější a hlavně finančně levnější s PDčkem.. Tak jako tak, já taky preferuju starou rotačku s rozumně naladěným výkonem a když se k tomu člověk umí chovat, může to pak najezdit i stovky tisíc km a když už se něco vysere, díly na rotačku se dají sehnat za velice rozumný peníze..gizmi píše:Rotah: Ale zase stara rotacka - rozumne naladena mi nalita hodne pres 500t a proto jsem se aktualne rozhodl si ji nechat jako hlavni auto. Chtel jsem si koupit poradny BMW, ale kdyz vidim jak se novejsi auta vsem kolem me serou a co stoji to udrzovat, tak zustanu u perfektne vybaveneho golfa.
Máme doma jak starou rotačku, tak 330D 150kW a ani jedno auto se nesere, nikde nás ani jedno auto nenechalo a servisují se ty běžný věci a motorově fungují na 100%.. Tak jestli to taky nezáleží i na výběru auta, který si člověk koupí.. Samozřejmě, když už je potřeba něco udělat, tak BMW je jiná cenová kategorie, ale to snad každej člověk, kterej si kupuje BMW ví a počítá s tím..
Pufko: Podle mně to, že hledá starou rotačku nebo PD opravdu nemusí znamenat vůbec nic ohledně jeho rozpočtu.. Ale Ty to asi víš líp, když o tom mluvíš s naprostou jistotou.. Jak říkám, autor topicu položil jasnou otázku - Tvoje první rada byla 1.8T, pak 2.8V6 a nakonec teda aby se neřeklo, tak 330D 135kW.. Ani jednou auto nemá s jeho požadavkem vůbec nic společnýho.. A ani jsem nedostal odpověď, proč jsi mu neporadil rovnou 150kW 330D, místo té 135kW verze, když teda chce těch cca 150kW ?