Hlavně prdel ja moralizujou většinou ty co jezdej max.30hp autem ideálně v kombinaci s laminátem, případně jinejma extrém tuning doplňkama

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Zrovna ty bio bys měl držet hubu a šoupat nohama o nějakým dodržování předpisů...nebudem tu přece veřejně rozmazávat jak ses vybodoval a ještě jel po jednom flámu řádně vožralejbiohazard píše:všude kde jsem čet Trhačovo vyjádření k týhle události,tak primární fakt byl ten,že to ten tramvaják byl ten zlej.To,že Trhy trošku překročil rychlost bylo vždycky až druhotný.Nejvíc ale pobavilo vyjádření,že šlo o pouliční závod kde Trhy bohužel dojížděl jako druhej a potkal tramvaj ... asi tak nějak si to vždycky vybavuju
img]http://i1.ytimg.com/vi/nfV87TgYH78/maxresdefault.jpg[/img]
 nemusej to přece vědět všichni
 nemusej to přece vědět všichni 
Přesně tak, proto ve chvílích nudy otravuješ ostatní na FB tím, že do nich rýpeš, jak se mohlo jejich auto objevit v AS&T, že? Jak si sám zdůvodnil, choval si se jako retard proto, že "byla nuda"LiberaleMiguel2 píše:Nuda je svině a retardi jsou zábavní pane biohazard
Aleši ser na toho defekta, on má v hlavě nasráno ještě víc než je zdejší průměr

jo a než se zase pustíš do mě,tak ano,tohle mám z doslechu právě od lidí jako je Rudi a spol takže případný dotazy směřuj k nim
 jo a než se zase pustíš do mě,tak ano,tohle mám z doslechu právě od lidí jako je Rudi a spol takže případný dotazy směřuj k nim  

Vidíš já od jednoho člověka ( nebudu jmenovat ) slyšel že se mu přesně s timdle ( to že sem mu neplatil zdravotní když byl u mě načerno ) Markus svěřovalbiohazard píše:kde jsem psal o Markusovi?
ten když za náma přijel na nějakej sraz,třeba motokáry,tak to nebyl on kdo si tě tam bral do huby.Na to jsou tu jiný machři
 Klidně můžu hodit začerněnej screen z tý konverzace
 Klidně můžu hodit začerněnej screen z tý konverzace 

Ano, jako nepražskej jsem musel mít o trhačovi zaručený info a jeho "osud" mě tak určitě trápí, to že na něj přišla řeč určitě nepopírám, stejně tak jako na ostatní legendy tohodle fóra, kde jim je konec...biohazard píše:ty seš Rudi taky poslední dobou komickej.Zrovna Trhy bylo kolikrát hrozně žhavý téma o kterym tys měl hubu plnou keců když jsme se někde hromadně sešli a teď tu budeš otáčet?Že jsem se vybodoval je moje blbost a nikdy jsem nikde aspoň nebrečel,že by to byla vina někoho jinýho ... třeba tramvajáka.Ty sám zrovna víš,že jsem se vybodoval na radarech a ne tim,že bych za svojí řidičskou kariéru rozmrdal několik aut jako jiný a o jakym flámu to mluvíš?O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?Tak ty se taky prober Rudolfe

biohazard píše:já se bavim o tom kde jsem o něm psal teď a ne před 2 rokama nebo kdy to bylo?Ty v tom máš asi slušnej bordel
Rozumíš slovům Pokuď a asi ?Trhyy píše:Pokuď s tim přišel markus, jako že asi jo

Lepsi jak program v TV
 Lepsi jak program v TV  
Pamatuju si na to, okno jsme lepili v garáži u tebe v Kauflandu, auto jelo moc brzo po nalepení, okno sjelo a trošku tam foukalo, byla to samozřejmě moje kravina a vzhledem k tomu že jsme měli moc práce jsme to řešili dýl než je potřeba, no jsou to cca 2 ( 3 ? ) roky zpátky, dneska bych tu reklamaci taky řešil hned abych nepřišel o zákazníka, hold se člověk pořád učí.Rudi píše:Ano, to okno bylo blbě nalepený a s trhačem sem tu reklamačku celkem "dlouho" řešil a nakonec vyřešil tak, že i s fazolem dojeli tehdá ještě jeho GTI Golfem do VDF, kde ho přelepovali u kámoše v garáži...na to si jistě bude i trhač pamatovat.
Nějakej další tvůj příběh, kterej sem tvrdil a je vymyšlenej?
 Vono totiž každýho v Praze zajímá mikro drobnej živnostník jako jsem já
 Vono totiž každýho v Praze zajímá mikro drobnej živnostník jako jsem já 
 ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi
 ... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi 
biohazard píše:a čemu nerozumíš ty,že kupodivu právě Markus,kterej má o tobě jak ty řikáš nejvíc infa je zrovna ten kdo se o tobě vůbec nebaví (aspoň ne v mý přítomnosti) a víckrát to psát nebudu... až na jeden večer na Strahově před X rokama když přišla řeč na to proč už u tebe nedělá.Takže zrovna Markusovi v tomhle docela křivdíš a píšu to hlavně proto aby z toho zase nevznikla nějaká storka když to tu tak vidim ikdyž je mi jasný,že se oba máte u prdele a mě by to tak mohlo bejt ukradený co ty z toho vytvoříš za scifi

to přijdeBIGPAPA píše:a všiml si někdo, že tu dlouho nenapsala muguel druhý a bosý aleš?

problém byl, táhnul se, ale nakonec se vyřešil.
 problém byl, táhnul se, ale nakonec se vyřešil.  

Já čtu velice dobře nebojbiohazard píše:Tomáši ty seš vážně primitiv,sorry,ale buď seš vážně tak jednoduchej nebo jenom taháš za slova vhodný k dalšim debatám protože nechápu když napíšu,že o tobě někdo něco tvrdí (dokonce zmíňim i jednoho konkrétního člověka),tak ty tu furt jedeš hovna ve stylu,že já tyhle drby vytvářim a když ne já,tak Markus o kterym si tu začal psát ty.Bavíš mě,ale už kvůli sobě radši pořádně čti
 Píšeš to tady ty, takže to tady aktuálně vytváříš ty ( opět jsme u toho slovíčkaření ), nevim co je na tom k nepochopení. Ano sem strašně jednoduchej, ostatně se to o mě povídá si sám o trochu vejš napsal, hold mě rodiče nedomrdli uplně, tak sem se zmoh jenom na výměnu skel a i to prej dělám nahovno
 Píšeš to tady ty, takže to tady aktuálně vytváříš ty ( opět jsme u toho slovíčkaření ), nevim co je na tom k nepochopení. Ano sem strašně jednoduchej, ostatně se to o mě povídá si sám o trochu vejš napsal, hold mě rodiče nedomrdli uplně, tak sem se zmoh jenom na výměnu skel a i to prej dělám nahovno 

fakt sem mám hodit ten screen s přiznáním BIA? já myslim, že je to už zbytečný, když máme po pohádcebiohazard píše:O těch Karlovkách kde jsem několik hodin chrápal v autě za právnickou fakultou a domu jel skoro až odpoledne?

biohazard píše:a tu "protireakci" vyvolalo tvoje tvrzení,že jsem někdy někde po akci sednul do auta a jel domu.Jestli seš sklerotickej nebo to byl zase jeden z tvejch humornejch pokusů nevim,ale rozhodně se tohle nikdy nestalo.Ještě něco vymyšlenýho?