Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
umí to i 25psi a to už je zajímavějšíMarab píše:mi nepříjde, že je tam málo
posero píše:něco z víkendu
Taboo píše:![]()
Pekna ukazka toho, o cem skutecny tuning a drag racing opravdu je. Zadne priblble objemove kategorie, nesmyslne koeficienty anebo bezcene poharky za nalestene kriply. Jeden z nekolika mala vozu a jeho vlastniku na tomto foru, kteri by meli ostatnim slouzit za vzor a inspiraci.
a co potom teprve DAEWOO ...posero píše:díky moc na autě je ještě spousta práce a musí se doladit. kategorie saozřejmě byly, schválně sem se přihlásil do nejvyšší aby byl klid a i tak přišel protest, že jsem měl jet v nižší a nechtěj mě tam. některé auta dokonce odmítli jet proti hondě protože neunesli, že jim ujel takovej pekáč![]()
tupci koukám všude..tak ať si koupí silnější, ne?posero píše:díky moc na autě je ještě spousta práce a musí se doladit. kategorie saozřejmě byly, schválně sem se přihlásil do nejvyšší aby byl klid a i tak přišel protest, že jsem měl jet v nižší a nechtěj mě tam. některé auta dokonce odmítli jet proti hondě protože neunesli, že jim ujel takovej pekáč
tohle se málo vidí, ale i tací jsou..je dobře že chápou, že jste se přijeli vyblbnout na dráhu a neděláte bordel ve městě..posero píše:Policie se účastnila srazu také jako dozor a bylo to fajn, naprosto super lidipřišli pokecat o autech a pak říkali, že si píšou značku a honit mě nebudou
v mezičase si tam dali sprint státní vs městská a pak dohlíželi na odjezd ze srazu
jo tak to jsi byl tyJRD McLAREN píše:a co potom teprve DAEWOO ...posero píše:díky moc na autě je ještě spousta práce a musí se doladit. kategorie saozřejmě byly, schválně sem se přihlásil do nejvyšší aby byl klid a i tak přišel protest, že jsem měl jet v nižší a nechtěj mě tam. některé auta dokonce odmítli jet proti hondě protože neunesli, že jim ujel takovej pekáč![]()
![]()
sorry za OT...
A ja se domnival, ze nejakym poradatelum konecne doslo, co to ten "drag racing" vlastne jeposero píše:kategorie saozřejmě byly, schválně sem se přihlásil do nejvyšší aby byl klid a i tak přišel protest, že jsem měl jet v nižší a nechtěj mě tam. některé auta dokonce odmítli jet proti hondě protože neunesli, že jim ujel takovej pekáč
já už tam jednou musim zavítat na sprintování s eliškou, to co tu popisuješ mě na lidech dostává, že neunesou prohru a jedou čistě pro pohárposero píše:Bohužel majitelé a jejich ega to hodně těžce nesli, vysloužil sem si spoustu posměchu když sem nastoupil do této třídy, poté spoustu nadávek kdy sem drtivé většině aut ujel
Taboo: mám prosbu, studoval jsem články o brzdach z nedávné diskuze a nevím si rady co pro mně bude lepší řešení. jelikož na mém autě už neni nic jak by mělo být je třeba celé brzdy předělat z toho co jsem zde vyčetl mám dvě možnosti
1. zapojit brzdy na origo hlavní válec z VTI nebo ITR a kola křížem jak to bylo a použít dvouokruhový regulátor tlaku na zadní kola (mechancká ruční brzda nebude)
2. udělat okruhy jako mají zdejší závodní auta a to dva hlavní válce s vahadlem a zapojení předek / zadek
jde mi čistě o radu jaký systém zvolit, další podrobnosti si nastuduji a vypočítám