Ale to už se tady řešilo několikrát...
gizmi: přečti si Lordíkův podpis

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Takze jsem ho necetl a cist nehodlam
 Takze jsem ho necetl a cist nehodlam   Koplex nemam jediny, to te mohu uklidnit (mam skvelou praci, skvelou zenu, svuj byt, konicka, zadne dluhy a decko na ceste. Muzes mi rict, co bych si mel vynahrazovat na chudakovi, jako jsi ty?) Normalne jsi se o me zase otrel, tak jsem reagoval. Opet jsi si zacal a ted ukazujes, ze je ti krivdeno? Oooooo ty chudacku malinkej, gizmíček ti ublizuje, Tholísek ti ublizuje, PCR ti ubližuje a ani na jedno ti resenipokut nepomaha
 Koplex nemam jediny, to te mohu uklidnit (mam skvelou praci, skvelou zenu, svuj byt, konicka, zadne dluhy a decko na ceste. Muzes mi rict, co bych si mel vynahrazovat na chudakovi, jako jsi ty?) Normalne jsi se o me zase otrel, tak jsem reagoval. Opet jsi si zacal a ted ukazujes, ze je ti krivdeno? Oooooo ty chudacku malinkej, gizmíček ti ublizuje, Tholísek ti ublizuje, PCR ti ubližuje a ani na jedno ti resenipokut nepomaha   

Pripad na leceni..
 Pripad na leceni..
 a je dost rozdíl se otřít a nebo začít rozjíždět ty tvoje šílené teorie o mě
 a je dost rozdíl se otřít a nebo začít rozjíždět ty tvoje šílené teorie o mě  zvlášť, když podle toho co jsi napsal, jsme na tom, až na prcka na cestě, stejně
 zvlášť, když podle toho co jsi napsal, jsme na tom, až na prcka na cestě, stejně 

normalne se rezu smichy ... ovladaci panel ... co vic dodat
 normalne se rezu smichy ... ovladaci panel ... co vic dodat   

Vždycky když si o Gizmim pomyslím, že už hloupější být nemůže tak mě vždycky něčím překvapí. Asi nemá smysl ti vysvětlovat, že nemáš vůbec posuzovat lidi podle vzhledu a i s tou největší smažkou se musíš, jako policajt, bavit se vší slušnosti, tak jak káže zákon...že by zrovna v tomto bys zákon dodržovat nechtěl? Ale jak je to možné? Co tak najednou?gizmi píše:LiberaleMiguel2: tak jednej s dredatym veprikem, co ma cerstve zpet papiry a navic je to tluchuba.
 Prosim, je mozne nam rict, co jsi profesi? Je to pro nas s Tholisem dulezite
 Prosim, je mozne nam rict, co jsi profesi? Je to pro nas s Tholisem dulezite  

Vidíš, a to je přesně ono. Vy policajti jste strašně povrchní. Buďto vidíte někoho takhle a řeknete si "Ha, tomu to dám smlsnout," nebo naopak vidíte někoho mladého v novém autě a řeknete si "Ku*va jedna, tomu to dám sežrat, má peněz dost nebo bohatou rodinu, tomu to vadit nebude." A myslím, že s tímhle se mnou bude souhlasit každýgizmi píše:LiberaleMiguel2: tak jednej s dredatym veprikem, co ma cerstve zpet papiry a navic je to tluchuba.

Co se tyce davne minulosti, nikdy v zivote jsem nikomu nekrivdil a jednal s kazdym fair (navic jsem nebyl nikdy dopravak - dalsi nesvar mistnich chytraku, kde kazdy polda je automaticky bran jako dopravak a tudiz hajzl). Ono je rozdil internet a realita. Co se tyce te citace, opet jsi porusil to co sam popisujes - vyrizl jsi kus z textu a sebral tomu smysl. Jen jsem rekl, ze to mohlo byt cele jinak a ze tomu ten jantar odpovida
 Co se tyce davne minulosti, nikdy v zivote jsem nikomu nekrivdil a jednal s kazdym fair (navic jsem nebyl nikdy dopravak - dalsi nesvar mistnich chytraku, kde kazdy polda je automaticky bran jako dopravak a tudiz hajzl). Ono je rozdil internet a realita. Co se tyce te citace, opet jsi porusil to co sam popisujes - vyrizl jsi kus z textu a sebral tomu smysl. Jen jsem rekl, ze to mohlo byt cele jinak a ze tomu ten jantar odpovida    Ale proc to psat, kdyz tu je vetsina masirovana medii ve stylu viz obrazek..
 Ale proc to psat, kdyz tu je vetsina masirovana medii ve stylu viz obrazek..

Och!Ano!Ackoliv "hloupost" neni to spravne slovo...Kein píše:Vždycky když si o Gizmim a Tholisovi pomyslím, že už hloupější být nemůže tak mě vždycky něčím překvapí

škoda je s tím otravovat...
 škoda je s tím otravovat...debata šla jiným směremwesly.TDI píše:Kdybys měl zbroják, věděl bys to

a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...
 a az se jednou potkame tak dame radsi panaka...