DJ-Tom píše:MarauderZ28: A teď mě tak napadlo jestli by to nebylo možné objednat přes Tebe a Tvého známého. Přeci jenom už s tím máte zkušenosti. Samozřejmě, že bych Vám zaplatil přiměřenou provizi... Pokud by to šlo tak bysme se potom domluvili trošku konkrétněji...
POKUD MAS ZNAMEHO Z LOS ANGELES, MOHU SE TI POKUSIT ZARIDIT PREPRAVU ZA 1/3 CENU, ZAVOLEJ MI NA 603 838884 A UVIDIME , CO SE DA DELAT
jen pro zajimavost vetsinou ta polska firma je uplne ta stejna, maji asi 500 pobocek ve statech, kdyz jsem tam jeste byl, cena baliku byla 1 lb= 1,25 usd + kazdy balik 8 usd , pripojisteni 2 usd jen do urcite castky, zbozi vetsinou vzdy odchazi posledni sobotu v mesici, tak ze kdyz neco koupite zacatkem mesice, tak opravdu to muze byt i 3 mesice nez to dorazi, jinak v minulych letech nebyl absolutne zadny problem se clem i DPH, akorat v poslednim roce se jiz hodnekrat stavalo, ze se vse pozdeji v CR stejne proclilo, a kdyz nekdo treba posilal rodine nejake darky na vanoce , obcas se to prave znechutilo touhletou procedurou, to jsou jen osobni zkusenosti, na druhe strane se nikdy nestalo, ze by neco chybelo
jsou to asi necelé dva roky, co jsme si nechali letecky poslat velké hliníkové křídlo. Babička letěla z US sem, tak to vzala jako zavazadlo. Těm ko*otům to na letišti spadlo z vozejku a válelo se to po runwayi......
táta jel pro bábi a balík nikde....no jo no, co se dělat......za tři týdny před barákem zastavil Peugeot Partner....donesl takovou potrhanou a polepenou krabici.....naše křídlo....s hrůzou jsem to rozbalil. Mělo to asi 4 vrstvy balení.....všechny porušené, až na tu poslední-igelit.....ufff.....
spíš off topic-jen takové zkušenosti.....
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
dynomax taky bych potreboval po vanocich pichnout s dovozem kol,nasi sice zijou na floride ale nez neco zaridej trva to rok,muzu se na tebe kdyz tak potom obratit???
Tommy-cupra píše:dynomax taky bych potreboval po vanocich pichnout s dovozem kol,nasi sice zijou na floride ale nez neco zaridej trva to rok,muzu se na tebe kdyz tak potom obratit???
Chtěl bych trochu oživit staré téma - Jaký je aktuálně nejlevnější způsob jak dostat větší věci jako třeba kola z usa do čr? Vím, že celkem funguje firma AMHK Shipping - vozí kontíkem lodí, ale trvá to cca měsíc a jsou prý v poslední době znatelně dražší než konkurence.