a propo neres to, stejne to zase bude jedna lez za druhou... uz na to ani nebudu reagovat... i tato minuta kterou sem vlozil do tohoto prispevku byla velke plytvani mym casem

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

dík za dobrou náladu hned po ránu. Já to tušil, že to s ním tak nějak bude, aspoň to mám potvrzené od někoho, kdo se s ním zná
 dík za dobrou náladu hned po ránu. Já to tušil, že to s ním tak nějak bude, aspoň to mám potvrzené od někoho, kdo se s ním zná 

ať mi něco neuteče
  ať mi něco neuteče  
 Tak jako kazdej pribeh ma dve pravdy... Nicmene vetsinou co neni na papire to neexistuje. Ja prachy zasadne nepujcuju... Zkurvilo to nejedno "kamaradstvi"...
 Tak jako kazdej pribeh ma dve pravdy... Nicmene vetsinou co neni na papire to neexistuje. Ja prachy zasadne nepujcuju... Zkurvilo to nejedno "kamaradstvi"...   Tahat z nekoho svoje vlastni penize...
 Tahat z nekoho svoje vlastni penize... 
 O nich bez nich....
 O nich bez nich....
Ta největší socka jakou můžeš znát jsemZemi píše:Tady to vylejza... Ja vedel ze ten Trhyy je social a podvodnik.Tak jako kazdej pribeh ma dve pravdy... Nicmene vetsinou co neni na papire to neexistuje. Ja prachy zasadne nepujcuju... Zkurvilo to nejedno "kamaradstvi"...
Tahat z nekoho svoje vlastni penize...

Ale kdyby tady padla zmíňka o "nějakým" modovi, tak je to zamčený za 5 minut
 Ale kdyby tady padla zmíňka o "nějakým" modovi, tak je to zamčený za 5 minut 

To jsi z těch pár příspěvků hned poznal na čí straně je pravda?LiberaleMiguel2 píše:Trhyy: