Náš pracovní vztah nikdy nebyl ve stavu že bych za tebe musel platit zdravotní a sociální....... ( nemam problém kdykoli dokázat že naše firma od začátku působení zaměstnávala pouze jednoho člověka a ty si to nebyl )
Vždyť si byl celou dobu na pracáku
A i kdyby jsem tě zaměstnal na stálo a neplatil za tebe sociálku a zdrávku, tak jde sociálka a zdrávka po mě a chce peníze po mě a ne po tobě....
Předtim než si začneš vymejšlet, tak si zjisti jak se věci mají ať nejseš opět za hlupáka. Já ti nikdy přece nemohl tvrdit že za tebe platim zdravotní když si u nás makal "papírově" tak jak si u nás makal. To by asi zdravotní pojištovna koukala že za tebe platí zdravotní pojištění pracák a navíc ještě já
Po tom co tě vyhodili s jistejch autoskel jelikož si neuměl příjímat kritiku a byl jsi bez práce, tak jsem ti dal práci, kde si celkem cca rok a čtvrt dostával v průměru víc peněz než je průměr v ČR za v průměru pár hodin denně, po tom co si nedokázal příjímat kritiku a řešit své pracovní problémy ani u nás, tak jsi se na tu práci vysral a jediný na co si se zmohl bylo že si se snažil přetahávat naše zákazníky pod sebe a začít o nás šířit špínu a vyhrožoval si že budeš firmě dělat zlo. Jediný na co se zmůžeš je bejt hrdina za klávesnicí, osobně si se nikdy na nic nezmohl, vždy plná huba keců a skutek utek. Chápu že jseš asi psychicky labilní a lžeš takovym způsobem až si sám věříš, ale doporučuju místo kopání kolem sebe spíš vyhledat odbornou pomoc než bude pozdě.
To z čeho mě osočuješ je na trestní oznámení jestli ti to nedochází, sice z toho nikdo nic neudělá, ale aspon tě to bude otravovat to řešit a věř tomu že jsem byl co se týče tebe dost dlouho v klidu a řikal jsem si že jsi jenom nemocnej člověk co si furt vymejšlí ( známe tvoje úsměvný storky kdy si zmlátil exekutora baseballkou když si přišel pro Lupo apod. ) ale todle už si přehnal, na hlavu si od blázna jako ty srát nenechám.....I když oni boží mlýny melou velice dobře, možná proto od tebe každá buchta utekla, možná zkus nějakou transku, třeba ti porozuměj víc...
NIKDY JSEM TI NIC NEDLUŽIL A TY TO MOC DOBŘE VÍŠ, TAK SI UŽ PŘESTAŇ VYMEJŠLET BLBOSTI, JSI AKORÁT PRO SMÍCH