Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
z dvoulitrem vpohodě za7 litru.....kony5 píše:koukal sem na chvili na inzerát na kůgra![]()
![]()
a ty keci ...typickej bazarnik tyvolehele....
Jako neber mě špatně, ale obecně u nás v čr je dovoz aut ze zámoří doslova tragickej pokuď si to neuděláš sám.m.artty píše:Tak já nevim, při prodejích se pláče, že to nikdo nechce zaplatit a při nákupech se pláče, že je to moc drahé. Možná lepší nic nedělat a nemusí se plakatNeberte to nějak zle, ale je to tak...
Podivej, a tenhle kram z predchozi stranky se ti na to nelibi? Co si pamatuju tak jsi psal neco o Jag V8 http://auto.bazos.cz/inzerat/41170761/J ... INECNY.phpkony5 píše:http://www.bazaramerik.cz/nahradni-dily ... -2000/188/ raritní 14let staré pneu![]()
![]()
jj začiná mně to srát , zháním ten V8 pro muj hotrod..protože bez toho se dál nepohnu - nemužu vyvařovat kastli pokud nevim jak moc ji budu řezat kvuli šíři motoru, a motor nemužu sehnat.... samí kretení a zadřený motor 30tisic a víc.... ti překupnici mi tam vyjmenujou věci co po nich chci za 150 000.... a ty blbci co maj nějaký takový vrak doma za něj chtějí taky 70..... no prostě v čr jak má někdo něco z eméériky tak je bůh a musíš mu to zaplatit nejlíp zlatem a je jedno jestli je to camaro nebo nějaký starý smradlavý sedan s motorem sice chevy ale "naladěn " na 112 koní....
Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
MartyCZe píše:Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
hoši zajímalo by mě, co děláte za práci, když tu házíte statisícema vzduchem, jak je všechno lehký...to musíte mít milionovej jobMartyCZe píše:Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...