Perličky inzerentů aut a bazarníků

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
kony5

Re: Perličky inzerentů aut a bazarníků

Příspěvek od kony5 »

koukal sem na chvili na inzerát na kůgra :lol: :lol: :D a ty keci ...typickej bazarnik tyvolehele.... :D

kony5

Příspěvek od kony5 »

kony5 píše:koukal sem na chvili na inzerát na kůgra :lol: :lol: :D a ty keci ...typickej bazarnik tyvolehele.... :D
z dvoulitrem vpohodě za7 litru..... 8)

Hans231
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans231 »

Kangoo topstaf

https://www.youtube.com/watch?v=J_DLNdk ... viFXsmhVrg" onclick="window.open(this.href);return false;
hlavní deviza:
-funkční vzpěry kufru, zdarma včelí úl (vosí hnízdo) což je taky dobrá věc, pokud sladíte
-rádio nějakej noname..no JVCčko takže takovej shit ale jinak je to naprosto v poho...
-nemá to nikde prasklý sklo...je tam trošičku pavouček..to vás ale asi nikdo pokutovat a asi se to nebude rozlézat

Astra s kosmetikou

https://www.youtube.com/watch?v=v6Rj_Pz ... viFXsmhVrg" onclick="window.open(this.href);return false;

Něco pro uhrovité bombarďáky

https://www.youtube.com/watch?v=tL0u5X8 ... viFXsmhVrg" onclick="window.open(this.href);return false;

Co video, to perla... :D
BMW 535i

kony5

Příspěvek od kony5 »

https://www.youtube.com/watch?v=CxcNz0U ... &index=116" onclick="window.open(this.href);return false; novej motor :lol:

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

já musel kouknout na tu A6 dva tečka nula í....nemoh jsme dlouho prodat svoji naftovou a teď vím, co dělám špatně.Interier nevypadá zle, jen má rozthanou řidičovu sedačku, co se sežene na vrakáču za pětikilo a spolujezdcovu poblitou.Podvozek super, jen tlumiče v hajzlu.Kastle OK, jen drobný kosmetický vady jako lak totálně v prdeli a půlka auta oběhlá sprejem.Super výbava-nefunkční ABS a nenplaněná klimoška.Spotřeba devět a půl, dá se těžce pod devět :lol: :lol:
svět dospělých je pro mne záhadou......

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

zapomněl si na lehce sjetý gumy :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Něco pro homosexuál začátečníka, který chce do kufru dát 2 velké mrtvolu a jednu malou.
https://www.youtube.com/watch?v=wic9o4r ... viFXsmhVrg" onclick="window.open(this.href);return false;

tunerA3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tunerA3 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/41269290/B ... K-2016.php" onclick="window.open(this.href);return false;
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/41680085/P ... utomat.php" onclick="window.open(this.href);return false; mnoho tuningových dílu na motoru :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

To těm 130 koním nebo kolik to má rozhodně pomůže. :lol: Btw. ten interiér je tak moc zrenovovanej, že by se z toho jeden poblil. :D
✠Luftwaffle✠

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://www.bazaramerik.cz/nahradni-dily ... -2000/188/" onclick="window.open(this.href);return false; raritní 14let staré pneu 8) 8)
jj začiná mně to srát , zháním ten V8 pro muj hotrod..protože bez toho se dál nepohnu - nemužu vyvařovat kastli pokud nevim jak moc ji budu řezat kvuli šíři motoru, a motor nemužu sehnat.... samí kretení a zadřený motor 30tisic a víc.... ti překupnici mi tam vyjmenujou věci co po nich chci za 150 000.... a ty blbci co maj nějaký takový vrak doma za něj chtějí taky 70..... no prostě v čr jak má někdo něco z eméériky tak je bůh a musíš mu to zaplatit nejlíp zlatem a je jedno jestli je to camaro nebo nějaký starý smradlavý sedan s motorem sice chevy ale "naladěn " na 112 koní....

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Tak já nevim, při prodejích se pláče, že to nikdo nechce zaplatit a při nákupech se pláče, že je to moc drahé. Možná lepší nic nedělat a nemusí se plakat :D Neberte to nějak zle, ale je to tak... :D
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

m.artty píše:Tak já nevim, při prodejích se pláče, že to nikdo nechce zaplatit a při nákupech se pláče, že je to moc drahé. Možná lepší nic nedělat a nemusí se plakat :D Neberte to nějak zle, ale je to tak... :D
Jako neber mě špatně, ale obecně u nás v čr je dovoz aut ze zámoří doslova tragickej pokuď si to neuděláš sám.
Nějaký clo apod daně bych pochopil, ale chtít za dovoz + další pablbinky nástřel jak hovado a za mustanga v základní výbavě s V6 v závěru chtít 870 tisic kč, to je trošku dojeb, když do provozu v usa stojí kolem 400...
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

8laz3r

Příspěvek od 8laz3r »

kony5 píše:http://www.bazaramerik.cz/nahradni-dily ... -2000/188/ raritní 14let staré pneu 8) 8)
jj začiná mně to srát , zháním ten V8 pro muj hotrod..protože bez toho se dál nepohnu - nemužu vyvařovat kastli pokud nevim jak moc ji budu řezat kvuli šíři motoru, a motor nemužu sehnat.... samí kretení a zadřený motor 30tisic a víc.... ti překupnici mi tam vyjmenujou věci co po nich chci za 150 000.... a ty blbci co maj nějaký takový vrak doma za něj chtějí taky 70..... no prostě v čr jak má někdo něco z eméériky tak je bůh a musíš mu to zaplatit nejlíp zlatem a je jedno jestli je to camaro nebo nějaký starý smradlavý sedan s motorem sice chevy ale "naladěn " na 112 koní....
Podivej, a tenhle kram z predchozi stranky se ti na to nelibi? Co si pamatuju tak jsi psal neco o Jag V8 http://auto.bazos.cz/inzerat/41170761/J ... INECNY.php

kony5

Příspěvek od kony5 »

jag v8 seženu i levněji a lepší 4,0..tohle je fakt hruuza. a bude to nejjednoduší možnost ale chci tam prostě dobový motor...
60 je pořád moc.... počítejte stím že vše projde kompletní GO takže mi stačí uplnej vrak.... ale zas nedam za uplnej vrak 60 a do toho dalších 200+... da se sehnat i ls400 za 25... nejsem blazen abych někomu daval zbytečně xy když celý auto rozkrájím.... jediné na čem ušetřím je pořizovačka toho pohonu na te repasi už neušetřím takže nebudu zbytečně vyhazovat prachy oknem 8) je spoustu usa cars který na netu visí roky nikdo to nechce a oni stejně neslevní... kdybych chtěl to auto opravovat tak koukám po zachovalém v lepším stavu za víc peněz....ale jestli že ho chci krájet tak chci něco za 20-30 ...
Naposledy upravil(a) kony5 dne 27 lis 2014 17:28, celkem upraveno 1 x.

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

kony5

Příspěvek od kony5 »

MartyCZe píše:
m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%

jenže zkus to dostat na papíry jako soukromá osoba ... přihlašoval sem motorku ze švajcu (mimo eu) a 2 tydny denno denně na uřadu a tam a zpátky pendluješ protože pořád jim něco chybí a to a to a ještě to..... a sedím tam na zadku starej páprda co po tobě chce nesmysly a jen si vymýšlí

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://automuzeum-pelechov.cz/Automuzeu ... _1978.html" onclick="window.open(this.href);return false; a mám to :D -.... konečně pelech za cenu pelechu ...a nikdo se z toho pelechu nesnaží popisem a cenou dělat Supersporta 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

MartyCZe píše:
hoši zajímalo by mě, co děláte za práci, když tu házíte statisícema vzduchem, jak je všechno lehký...to musíte mít milionovej job :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SomČarovný

Příspěvek od SomČarovný »

Marty: Kolik aut jsis takhle nechal dovézt? Ono Ti většinou pošlou fotky jak to posílají, jak je auto v top stavu a podobně, ale před samotným zapečetěním kontejneru jsou schopni z auta vyndat sedačky, volant, kola a td, nehledě na poškození.
7GTD

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jeden LS400 teď šel za 22 :-) kousek po renovaci najel 10k km a stejně půjde pod kudlu :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/41560044/h ... arady-.php" onclick="window.open(this.href);return false;
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/ ... ssion#tabs" onclick="window.open(this.href);return false;
ty zkušenosti s vozem rs6 od přispěvatelů jsou na úrovní přispěvatelů tuningfora :lol: :D

starter

Příspěvek od starter »

bez koroze :D
http://auto.bazos.cz/inzerat/41868920/T ... ong-96.php" onclick="window.open(this.href);return false;
odtah od 7kč/km 731810210

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

:roll:
nevíte, proč dělat na inzertním serveru "jako že to neni inzerát"?
http://auto.bazos.cz/inzerat/41686755/B ... ly-bmw.php" onclick="window.open(this.href);return false;
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

http://auto.bazos.cz/inzerat/41851259/C ... DVOZEK.php" onclick="window.open(this.href);return false;

auto prodával kámoš na Clubu za 30k jako vrak na kterém je třeba vyměnit snad všechno asi týden zpátky :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

starter

Příspěvek od starter »

čecháček
odtah od 7kč/km 731810210

rejchy

Příspěvek od rejchy »

Podle pravopisu bych ani neřekl :lol:

paca

Příspěvek od paca »

to někdo koupil i za těch třicet? :D a když člověk vidí Kladno a ten pravopis, tak je jasné kdo to koupil :D

Odpovědět

Zpět na „Pokec“