a ty keci ...typickej bazarnik tyvolehele....

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

z dvoulitrem vpohodě za7 litru.....kony5 píše:koukal sem na chvili na inzerát na kůgra

Btw. ten interiér je tak moc zrenovovanej, že by se z toho jeden poblil.
 Btw. ten interiér je tak moc zrenovovanej, že by se z toho jeden poblil. 

Neberte to nějak zle, ale je to tak...
 Neberte to nějak zle, ale je to tak...  
Jako neber mě špatně, ale obecně u nás v čr je dovoz aut ze zámoří doslova tragickej pokuď si to neuděláš sám.m.artty píše:Tak já nevim, při prodejích se pláče, že to nikdo nechce zaplatit a při nákupech se pláče, že je to moc drahé. Možná lepší nic nedělat a nemusí se plakatNeberte to nějak zle, ale je to tak...
 - bejvávalo :/
 - bejvávalo :/Podivej, a tenhle kram z predchozi stranky se ti na to nelibi? Co si pamatuju tak jsi psal neco o Jag V8 http://auto.bazos.cz/inzerat/41170761/J ... INECNY.phpkony5 píše:http://www.bazaramerik.cz/nahradni-dily ... -2000/188/ raritní 14let staré pneu

jj začiná mně to srát , zháním ten V8 pro muj hotrod..protože bez toho se dál nepohnu - nemužu vyvařovat kastli pokud nevim jak moc ji budu řezat kvuli šíři motoru, a motor nemužu sehnat.... samí kretení a zadřený motor 30tisic a víc.... ti překupnici mi tam vyjmenujou věci co po nich chci za 150 000.... a ty blbci co maj nějaký takový vrak doma za něj chtějí taky 70..... no prostě v čr jak má někdo něco z eméériky tak je bůh a musíš mu to zaplatit nejlíp zlatem a je jedno jestli je to camaro nebo nějaký starý smradlavý sedan s motorem sice chevy ale "naladěn " na 112 koní....
 je spoustu usa cars který na netu visí roky nikdo to nechce a oni stejně neslevní... kdybych chtěl to auto opravovat tak koukám po zachovalém v lepším stavu za víc peněz....ale jestli že ho chci krájet tak chci něco za 20-30 ...
  je spoustu usa cars který na netu visí roky nikdo to nechce a oni stejně neslevní... kdybych chtěl to auto opravovat tak koukám po zachovalém v lepším stavu za víc peněz....ale jestli že ho chci krájet tak chci něco za 20-30 ...Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
 - bejvávalo :/
 - bejvávalo :/MartyCZe píše:Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...
 -.... konečně pelech za cenu pelechu ...a nikdo se z toho pelechu nesnaží popisem a cenou dělat Supersporta
  -.... konečně pelech za cenu pelechu ...a nikdo se z toho pelechu nesnaží popisem a cenou dělat Supersporta 
hoši zajímalo by mě, co děláte za práci, když tu házíte statisícema vzduchem, jak je všechno lehký...to musíte mít milionovej jobMartyCZe píše:Vzhledem k tomu že sem se v tom jednu dobu orientoval tak tam opravdu skoro žádný investice nejsou. Všechno se řeší přes domluvenýho dealera z USA, ktery auto naloží do kontejneru s klíčema a techničákem a po zaplacení to posílá do EU, kde se jen vyřeší clo. Cena takovyho auta je potom max 500 tisíc se vším všudy, jen u nás si magoři myslej, že protože je to usa, tak je to rarita a + nástřel 100%m.artty píše:A kdo vám brání v tom, si to všechno zajistit sám? Respektive když je tu díra na trhu "levný dovoz z USA", proč to už někdo nedělá? Buď je tu spousta lidí, kteří jsou ochotni platit "zbytečně" moc a nevadí jim to... a nebo bude problém někde jinde. Nehledě na to, že je to zboží, které se neprodává jak na běžícím páse a hold někdo do toho nechce vrazit půl míče, aby potom vydělal 25 tisíc. Můj názor nekomu nenutím a nechci se o tom zbytečně dohadovat, protože je mi to vcelku jedno...

kousek po renovaci najel 10k km a stejně půjde pod kudlu
 kousek po renovaci najel 10k km a stejně půjde pod kudlu 

a když člověk vidí Kladno a ten pravopis, tak je jasné kdo to koupil
 a když člověk vidí Kladno a ten pravopis, tak je jasné kdo to koupil