Nechlubím se cizí prací ani na zakázku vyrobenými věci. Vše si dělám sám a o tom to právě je

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
já stíhám jak gamesky tak autoRydel píše:Nesedím doma na prdeli a nehraju gamesy jak většina dnesni mládeže! Kurva makám a kurva něco dělám! Takhle já to beru!Díky za názory beru to
Designově to jsou ty AZEV E, co si se s nima trápil ty a potom jáChamelion píše:...Kola jsou totální nudy,...
Přesně, naprosto s tebou souhlasímm.artty píše:Rydel: "pufka" musíš brát trošku s rezervou, podle jeho příspěvků se mi zdá, že až moc počítá. Každopádně, že je tuning ekonomický nesmysl, tady asi většina rozumných členů ví... Hold je to zábava, ta vždycky něco stojí a myslím si, že odreagování se manuální prací s nějakým výsledkem (sebeuspokojujícím) je ideální. Že to pocháválí i někdo jiný, to už je takový bonus.
Designově to jsou ty AZEV E, co si se s nima trápil ty a potom jáChamelion píše:...Kola jsou totální nudy,...Reálně nevim jestli to jsou AZEVy, protože to nemají nápis, což by mít měly.
Ja nie som proti tuningu sám som si tým prešiel a dnes vidím kolko blbostí som porobil a viem že dnes by som to riešil úplne inak. Hlavne nemá zmysel sypať prachy do auta, ktoré nemá potencial. Mne ťahá na 35 tak mám na to trochu iný pohlad ako niekto kto má 20 či 25 rokov, tuningom u mna prešla LADA 1500, Vectra A 1.6, Civic 6G 1.4i, Fiat Uno Logo 1.4i, Renault R19 1.8i a potom už boli viac menej všetko autá bez úprav a dnes viem že miesto vrážania penazí do mizerného základu si radšej kúpim rovno patrične nadimenzované auto, ktoré sa dá povedzme ešte dodatočne upraviť.m.artty píše:Rydel: "pufka" musíš brát trošku s rezervou, podle jeho příspěvků se mi zdá, že až moc počítá. Každopádně, že je tuning ekonomický nesmysl, tady asi většina rozumných členů ví...