Já jen napsal svoje plsny na konkrétní dotaz

Neprezentuju tu nic, bo nechcu, jednoduché

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
DOVOLIM SI NESUHLASIT .. !mira58 píše:Jedna věc se musí nechat... objem nenahradíš. Nicméně jaká je spotřeba, hospodárnost a využití u takovýho objemu? Pak lidi akorát vymýšlí blbosti jak ušetřit, nemluvě o (ne)využití potenciálu motoru. A nezkoušej tu psát blbosti, jak pojedeš s 4.0 za míň nebo stejně jako s 2.0. Perpetuum mobile neexistuje.
Ty už jsi snad nějaké viděl nebo postavil?JRD McLAREN píše: DOVOLIM SI NESUHLASIT .. !
Ne, protože by neměl čim jezditgsi22 píše: A není proto lepší se konečně zavřít do garáže neztrácet tu čas a začít šetřit a makat na tom snu ?
ale ano umii..Ale jo, zázračné 2,0TSi umí co svět ještě neviděl
po vyhození z letadla za letuLiberaleMiguel2 píše:...2 tunový Lexus s 4,0 V8 umí jezdit pod 10l/100...
Tak jedna fotka z archívu. Počítá se to ?Gooder píše:Když se tu řeší, kdo je a kdo není nula (respektive, co kdo dokázal), tak z lidí, co se tu s Michalem dohadují, kdo nula není (včetně něj)? Ono vyměnit kola, podvozky, brzdy atp umí kde kdo a jako nějaké umění bych to nevyzdvihoval. Podle mě opravdových lidí, co něco dokázali, je tu pár.
Zbytek nemá smysl řešit, hovna stokrát jinak (za nějaké tu ani Michal nemůže). A vzájemné urážení...
Já se ale neptal tebe, nýbrž Goodera. Tvůj názor tady nikoho nezajímáLiberaleMiguel2 píše:Bobr: Nepočítá
HezkeLinkisek píše:https://www.youtube.com/watch?v=JwabyPcvACc
Ono to je stejne uctihodne, jako vycvicit dementni chihuahuau se zakrnelym mozkem, aby srala jen na jedno misto, kde to nikomu nevadi...habitat3 píše:Ani jsem nečekal, že se mi něco takového podaří. Stvořil jsem boží dílo...crocjirka píše:btw tohle tema ma jednu super vyhodu 90% sracek co migel vyplodi se koncentruje sem a nespamuje jina temata...![]()
![]()
![]()
Máš problém mi odpovědět ?LiberaleMiguel2 píše:Tolik výkonu tam mít nebudu, abych mepl tyhle problémy....
Proč to sem nedáš ? Bo by mi ten graf dal za pravdu ?v kolika otáčkách ty tisícokoňové dva tisíce otáčky začínají ?
To mohu (na zaklade SZ, ktere si s nekolika lidmi [ktere nehci jmenovat] vymenuji) dosvedcitm.artty píše:Existují mnohé velice zajímavé projekty, které se skládají X let a ví o nich jen pár lidí.
Ne, ja nemam problem odpovedet nikomuLiberaleMiguel2 píše:Máš problém mi odpovědět ?LiberaleMiguel2 píše:Tolik výkonu tam mít nebudu, abych mepl tyhle problémy....
Proč to sem nedáš ? Bo by mi ten graf dal za pravdu ?v kolika otáčkách ty tisícokoňové dva tisíce otáčky začínají ?
Za jakou "pravdu", ty dementni priblblikuLiberaleMiguel2 píše:Jo, protože svou odpovědí bys mi dal za pravdu, že ten výkon je použitelný v rozmezí horních 3000 otáčekšašku
Nekde ti upadl zbytek motoru...Beaver píše:Tak jedna fotka z archívu. Počítá se to ?