Jaký nový mobil?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Jarbi

Re: Jaký nový mobil?

Příspěvek od Jarbi »

Kamoš má to odolný evolveo, spadl mu na zem a rozbil se displej, reklamaci mu neuznali ta se vztahuje do 50cm jemu spadl tak ze 70. Osobně bych koupil normální telefon a na to pořádnej kryt :wink:

Bite

Příspěvek od Bite »

Iphone 5S v gumovým krytu během půl roku rozsekaný veškerý sklo co na tom je :lol:
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Tak já se nakonec rozhodl pro Lenovo P70 . Má 2 sim a podobný výkon jako evolve. Koupím nějaký kryt a uvidíme jak dlouho mi při práci vydrží :mrgreen: .
Hujdaj a sempl klever

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

5s v obycejnym krytu a rok naprosto v pohode a to sem truhlar, telefon porad u sebe, hrajou si s nim deti a snad 100x spadl na zem...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

dubi

Příspěvek od dubi »

Tak to tu obnovím. :D Co by jste vybrali do 5,5k? Absolutně netuším co vybrat, všelijaký ty "no name" se mi moc nezamlouvají. Koukal jsem na Huawei P8 lite a SE M4 Aqua. V datartu mi doporučil tu P8. Bude to služebák, takže mail, hovory, sem tam net a nějaký fotky, případně videa někdy i v trochu horších světelný podmínkách. Žádný zasírání apkama, jen pár potřebných. Mám jabko 4s, takže čim menší telefon, tim líp, 5" už je fakt strop. WP NE!!! Díky. 8)
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM

Sova

Příspěvek od Sova »

Také jsem chtěl menší telefon 4,3"
Pořídil jsem Samsung Galaxy S4 Mini VE (GT-i9195i) za nějakých 4500,-
Jsem s ním spokojený.
Cléon & Fonte

AlesPolnik

Příspěvek od AlesPolnik »

Doporučuju teď huawei P9.. foti fakt skvěle.

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

Přítelkyně má Xperia M4 Aqua a pokud jsi zvyklej na iPhone, tak to pro tebe bude velký. Sám mám iPhone 5c, ten je do ruky tak akorát a v porovnání s M4 se mi ta M4 prostě blbě drží. Otec si pořizoval S4 mini co zmínil Sova a za ty peníze se mi líbí. Malá tak akorát, svižná poměrně dost. A za 5,5 se dá pořídit S5 mini, ta je výkonově o trochu dál :)
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

dubi

Příspěvek od dubi »

Už jsem objednal tu p8 lite, 2x jsem si jí zkoušel a vypadá dost slušně. :wink: Na tu velikost si snad nějak zvyknu. Na samsungy jsem koukal a nějak mě to nezaujalo a spousta lidí mě od toho i odrazovala... Ta p8 vyhrála i díky dual sim, když mě budou štvát dva telefony, tak to nahážu do jednoho a bude :D
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer

MITA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MITA »

P8 lite je dobrá volba. Akorát ta baterka nic moc.
Před týdnem jsem náhrál android 6.0 marshmallow a je to pecka.
Za ty prachy luxus

Pozor na ten DUAL. Když tam vložíš 2 simky tak už tam nedáš Sd kartu.
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw

dubi

Příspěvek od dubi »

Jj o tom dualu vím. Dneska jsem ho zkoušel a zatím spokojenost, jen ta velikost no, ale to je o zvyku. :D Iphone taky nemá baterku nic extra, na to jsem si zvykl. U alzy asi ví, proč k tomu dávat i powerbanku :lol:

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

Jen tak náhodou nějaký uživatel LG G4 , zkušenosti ??

dneska jsem jí objednal , tak snad to bude OK :D
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .

xciba

Příspěvek od xciba »

G4 je celkem v pohodě , hezky odladěná , docela dobrý foťák a andorid 6, jedine co tak braha ji měl od začátku co vyšla a tak měsíc zpět mu odešla deska tak mu vratily prachy , že nejsou náhradní desky :D 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Bobek

Příspěvek od Bobek »

G4 naprostá špica, já sám jsem od začátku roku koupil 3 mobily a až na čtvrtý pokus (někdy koncem ledna) jsem se trefil do toho, co od mobilu očekávám (což G4 splňovala). Ano, jsem na mobily trošku magor :D

Jinak určitě budeš nadšený. 32gb je naprosto dostačujících, displej je na jedničku, fotoaparát mě hrozně nadchnul, fixace GPS je takřka okamžitá a 4g je pouhá třešnička na dortu. K dokonalosti mi chybí dual-sim, ale jde bez toho žít.

Teď uvažuji o prodeji a pořízení Huawei P9 :)
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

buceek07

Příspěvek od buceek07 »

Teď jsem nahradil P8, P9... naprostá paráda... P8 je výborný telefon a P9 to jen dál zdokonaluje...

Oproti P8 se navíc výborně drží v ruce...

Jarbi

Příspěvek od Jarbi »

G4 mám taky asi měsíc, a můžu jen doporučit 8) ty problémy se základníma deskama měli jen první řady. A ještě jestli budeš kupovat krycí sklo tak si zjisti jestli má správně "díry" na senzory, já musel kupovat dvakrát.

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

díky, díky , každopádně po druhém dnu používání absolutní pecka, odezvy, rychlost, foták, stabilita , vše totální jednička .

Četl jsem na různých fórech, že měli problémy displaye a dotykové vrstvy, ale to bylo opravdu asi u prvních várek v roce 2015 když to vyšlo ...

Tak snad mě bude dělat radost i dál , pokud by někdo uvažoval o koupi tak doporučuji na 100% 8)

Hlavně mě dostal infraport :lol: což už nových mobilů je raritka a integrovaná appka na ovládání televizí, hifi, etc.

:D

pokorneo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pokorneo »

Bobek píše:G4 naprostá špica, já sám jsem od začátku roku koupil 3 mobily a až na čtvrtý pokus (někdy koncem ledna) jsem se trefil do toho, co od mobilu očekávám (což G4 splňovala). Ano, jsem na mobily trošku magor :D

Jinak určitě budeš nadšený. 32gb je naprosto dostačujících, displej je na jedničku, fotoaparát mě hrozně nadchnul, fixace GPS je takřka okamžitá a 4g je pouhá třešnička na dortu. K dokonalosti mi chybí dual-sim, ale jde bez toho žít.

Teď uvažuji o prodeji a pořízení Huawei P9 :)
no nad dual sim jsem přemýšlel protože ten model dostupný je, problém je v tom, že jsem od toho ustoupil z důvodu chybějícího pásma 800mhz pro LTE , což je v ČR zásadní pásmo, teda všeobecně v EU .

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

Jdu na vas s prosbickou , ted mam hruzu jmenem Cat B 30 , dual sim a o to mi hlavne jde . Budu kupovat neco novejsiho a hlavne normalne funkcniho . Tohle ma vydrz na baterku max 1,5 dne a ovladani stoji za pytel . Ale jsem tak tochu zavyslak na tlacitkacich . Poradite co dal?
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

Mileš

Příspěvek od Mileš »

Myslím, že zvládnu něco doporučit, jen bych potřeboval vědět cenové rozpětí, v kterém se má nový mobil pohybovat :wink:

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

Cena max kolem 4 000kc . Se mnou zadnej telefon nevydrzi dele jak delku zaruky , tak nechci vyhazovat zbytecne hodne .

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

Mam na vas prosbicku , nemate nekdo zkusenost s timto http://doogee-shop.cz/chytre-telefony/5 ... m-ht7.html" onclick="window.open(this.href);return false; telefonem? Nemam zadne velke ocekavani , nepotrebuju ani chytry telefon ale koukam po jinem mam Cat tlacitkovej a zavadil sem o tento...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“