Jaký nový mobil?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaký nový mobil?
Kamoš má to odolný evolveo, spadl mu na zem a rozbil se displej, reklamaci mu neuznali ta se vztahuje do 50cm jemu spadl tak ze 70. Osobně bych koupil normální telefon a na to pořádnej kryt 

Iphone 5S v gumovým krytu během půl roku rozsekaný veškerý sklo co na tom je 

The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Tak já se nakonec rozhodl pro Lenovo P70 . Má 2 sim a podobný výkon jako evolve. Koupím nějaký kryt a uvidíme jak dlouho mi při práci vydrží
.

Hujdaj a sempl klever
5s v obycejnym krytu a rok naprosto v pohode a to sem truhlar, telefon porad u sebe, hrajou si s nim deti a snad 100x spadl na zem...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Tak to tu obnovím.
Co by jste vybrali do 5,5k? Absolutně netuším co vybrat, všelijaký ty "no name" se mi moc nezamlouvají. Koukal jsem na Huawei P8 lite a SE M4 Aqua. V datartu mi doporučil tu P8. Bude to služebák, takže mail, hovory, sem tam net a nějaký fotky, případně videa někdy i v trochu horších světelný podmínkách. Žádný zasírání apkama, jen pár potřebných. Mám jabko 4s, takže čim menší telefon, tim líp, 5" už je fakt strop. WP NE!!! Díky. 

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
- Sova
Také jsem chtěl menší telefon 4,3"
Pořídil jsem Samsung Galaxy S4 Mini VE (GT-i9195i) za nějakých 4500,-
Jsem s ním spokojený.
Pořídil jsem Samsung Galaxy S4 Mini VE (GT-i9195i) za nějakých 4500,-
Jsem s ním spokojený.
Cléon & Fonte
-
Doporučuju teď huawei P9.. foti fakt skvěle.
- phaeton_esc
Přítelkyně má Xperia M4 Aqua a pokud jsi zvyklej na iPhone, tak to pro tebe bude velký. Sám mám iPhone 5c, ten je do ruky tak akorát a v porovnání s M4 se mi ta M4 prostě blbě drží. Otec si pořizoval S4 mini co zmínil Sova a za ty peníze se mi líbí. Malá tak akorát, svižná poměrně dost. A za 5,5 se dá pořídit S5 mini, ta je výkonově o trochu dál 

Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Už jsem objednal tu p8 lite, 2x jsem si jí zkoušel a vypadá dost slušně.
Na tu velikost si snad nějak zvyknu. Na samsungy jsem koukal a nějak mě to nezaujalo a spousta lidí mě od toho i odrazovala... Ta p8 vyhrála i díky dual sim, když mě budou štvát dva telefony, tak to nahážu do jednoho a bude 

Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
P8 lite je dobrá volba. Akorát ta baterka nic moc.
Před týdnem jsem náhrál android 6.0 marshmallow a je to pecka.
Za ty prachy luxus
Pozor na ten DUAL. Když tam vložíš 2 simky tak už tam nedáš Sd kartu.
Před týdnem jsem náhrál android 6.0 marshmallow a je to pecka.
Za ty prachy luxus
Pozor na ten DUAL. Když tam vložíš 2 simky tak už tam nedáš Sd kartu.
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw
Jj o tom dualu vím. Dneska jsem ho zkoušel a zatím spokojenost, jen ta velikost no, ale to je o zvyku.
Iphone taky nemá baterku nic extra, na to jsem si zvykl. U alzy asi ví, proč k tomu dávat i powerbanku 

Jen tak náhodou nějaký uživatel LG G4 , zkušenosti ??
dneska jsem jí objednal , tak snad to bude OK
dneska jsem jí objednal , tak snad to bude OK

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
G4 je celkem v pohodě , hezky odladěná , docela dobrý foťák a andorid 6, jedine co tak braha ji měl od začátku co vyšla a tak měsíc zpět mu odešla deska tak mu vratily prachy , že nejsou náhradní desky

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
G4 naprostá špica, já sám jsem od začátku roku koupil 3 mobily a až na čtvrtý pokus (někdy koncem ledna) jsem se trefil do toho, co od mobilu očekávám (což G4 splňovala). Ano, jsem na mobily trošku magor 
Jinak určitě budeš nadšený. 32gb je naprosto dostačujících, displej je na jedničku, fotoaparát mě hrozně nadchnul, fixace GPS je takřka okamžitá a 4g je pouhá třešnička na dortu. K dokonalosti mi chybí dual-sim, ale jde bez toho žít.
Teď uvažuji o prodeji a pořízení Huawei P9

Jinak určitě budeš nadšený. 32gb je naprosto dostačujících, displej je na jedničku, fotoaparát mě hrozně nadchnul, fixace GPS je takřka okamžitá a 4g je pouhá třešnička na dortu. K dokonalosti mi chybí dual-sim, ale jde bez toho žít.

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Teď jsem nahradil P8, P9... naprostá paráda... P8 je výborný telefon a P9 to jen dál zdokonaluje...
Oproti P8 se navíc výborně drží v ruce...
Oproti P8 se navíc výborně drží v ruce...
G4 mám taky asi měsíc, a můžu jen doporučit
ty problémy se základníma deskama měli jen první řady. A ještě jestli budeš kupovat krycí sklo tak si zjisti jestli má správně "díry" na senzory, já musel kupovat dvakrát.

díky, díky , každopádně po druhém dnu používání absolutní pecka, odezvy, rychlost, foták, stabilita , vše totální jednička .
Četl jsem na různých fórech, že měli problémy displaye a dotykové vrstvy, ale to bylo opravdu asi u prvních várek v roce 2015 když to vyšlo ...
Tak snad mě bude dělat radost i dál , pokud by někdo uvažoval o koupi tak doporučuji na 100%
Hlavně mě dostal infraport
což už nových mobilů je raritka a integrovaná appka na ovládání televizí, hifi, etc.

Četl jsem na různých fórech, že měli problémy displaye a dotykové vrstvy, ale to bylo opravdu asi u prvních várek v roce 2015 když to vyšlo ...
Tak snad mě bude dělat radost i dál , pokud by někdo uvažoval o koupi tak doporučuji na 100%

Hlavně mě dostal infraport

no nad dual sim jsem přemýšlel protože ten model dostupný je, problém je v tom, že jsem od toho ustoupil z důvodu chybějícího pásma 800mhz pro LTE , což je v ČR zásadní pásmo, teda všeobecně v EU .Bobek píše:G4 naprostá špica, já sám jsem od začátku roku koupil 3 mobily a až na čtvrtý pokus (někdy koncem ledna) jsem se trefil do toho, co od mobilu očekávám (což G4 splňovala). Ano, jsem na mobily trošku magor
Jdu na vas s prosbickou , ted mam hruzu jmenem Cat B 30 , dual sim a o to mi hlavne jde . Budu kupovat neco novejsiho a hlavne normalne funkcniho . Tohle ma vydrz na baterku max 1,5 dne a ovladani stoji za pytel . Ale jsem tak tochu zavyslak na tlacitkacich . Poradite co dal?
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Myslím, že zvládnu něco doporučit, jen bych potřeboval vědět cenové rozpětí, v kterém se má nový mobil pohybovat 

Cena max kolem 4 000kc . Se mnou zadnej telefon nevydrzi dele jak delku zaruky , tak nechci vyhazovat zbytecne hodne .
Mam na vas prosbicku , nemate nekdo zkusenost s timto http://doogee-shop.cz/chytre-telefony/5 ... m-ht7.html" onclick="window.open(this.href);return false; telefonem? Nemam zadne velke ocekavani , nepotrebuju ani chytry telefon ale koukam po jinem mam Cat tlacitkovej a zavadil sem o tento...