resenipokut.cz ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel2
Re: resenipokut.cz ?

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
z jeřábníka právníkem
kariera dost 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Migu ještě si tam neuvedl rodné číslo
, mysli 

- LiberaleMiguel2
Však právě, že tam není
datum narození a bydliště mám v paži

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
s tim kolik lidi te nenavidi bych byl i s tou adresou mozna opatrny, ale to je ciste tvoje vec
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- LiberaleMiguel2
Svojí adresu jsem tu psal už aji sám, když mi jeden zdejší člen chtěl přijet rozbít hubu... Navíc trvalé bydliště nemusí být místo pobytu, že jo
a to, že jsem z Havířova tady vědí snad všichni 
Chtěl jsem prostě jenom ukázat, že to funguje, a i když to trvalo rok a nebylo to úplně jednoduché, tak to Resenipokut obhájilo
resp. v tomhle případě s nimi vyjebali na procesní chybě

Chtěl jsem prostě jenom ukázat, že to funguje, a i když to trvalo rok a nebylo to úplně jednoduché, tak to Resenipokut obhájilo

hmm zajimave
ze bych si taky zalozil reseni pokut?
uz jsem byl asi v 10 spravnich rizenich a predvolani ani nepocitam...

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
o co se tam jednalo migu? Nechce se mi to googlit podle těch paragrafů...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel2
Tuningy - kola, bodykit, interiér. Teda aspoň myslím, že to bylo tohle
bo oni z toho udělali dva přestupky, známku a tuningy, a už jsem se v tom dávno přestal orientovat 

Má tu ještě někdo kladnou, nebo i špatnou zkušenot s řešením pokut ? Chystám se příležitostně používat okruhový auto (samozřejmě na SPZ s platnou STK - ale nejsou tam sedačky, je tam rám atak) na ježdění pro rohlíky
Tak nad tou službou přemýšlím 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sam to mam zaplacene, jeste jsem to nevyuzil (rok a pul se mi policajti vyhybaj
) , znam minimalne dva lidi, kterym uz X pokut bez problemu vyresili...

už nemám hnujdaj...
Nevíte někdo jakým způsobem zaniká jejich pojištění? Stačí dále neplatit nebo je třeba dát nějakou výpověď? Paní mě ujišťovala že nemusím, ale nerad bych měl časem na krku exekuci za nezaplacené pojištění 

- SomČarovný
Mělo by to být nezaplacením. A pokud Ti to paní tvrdila a máš to písemně (mail) tak v případně exekuci, by tohle obstálo jako důkazní materiál toho, co ti ona řekla/slíbila.
7GTD
- SomČarovný
Pojďte rozjet flame
http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/230 ... e-vs-ridic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/230 ... e-vs-ridic" onclick="window.open(this.href);return false;
7GTD
Arogantní hovado ... podle mě,ta značka platí i pro něj. Ale můžu se mýlit.
konečně někdo, kdo se fízlů nebojí a vysvětlil jim to po lopatě 

VW - Very Wonderful
policajty mám maximálně nerad , tenhle chlápek je mi maximálně nesympatický ale udělal dobře...
No, nejdřív jsem si říkal, že je to nevychované pako, ale když měšťák zvedl mobil, a dal mu pokutu za to, že vyplivnul žvýkačku, tak mi jich nabylo ani trochu líto, oni takhle buzerujou pořád, tak ať si to taky zažijou. Udělal jen to na co má právo, stejně jako oni.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
platit pokutu za žvýkačku je po úrověn. Ale otázka, myslíš,že by ji zaplatil,kdyby jim neřekl,že jim přijdou ožralí a zhulení? mi nepřišli ani ožralí a ani zhulení. Chovali se k němu korektně a slušně. Řekli mu co porušil. Což porušil. Kdyby přišli nějaké sebevědomé hovada, které by ho chtěli dusit a topit, tak by on postupoval dobře..ale v tomhle případě? Proč? A proč se po té divil ,že stejně zaplatil. Musel to čekat.
probudím mrtvý thread
http://agresori-blog.com/pojisteni-na-p ... si-podvod/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://agresori-blog.com/pojisteni-na-p ... si-podvod/" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Legrace je, že to tady někteří obhajují stále na život a na smrt, a přitom v reálném životě akorát tito zákazníci platí dvojnásobek, jelikož kromě pokut ještě platí právníky daných najatých institucí

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Tak ono v dobe kdy jsem to obhajoval (coz je uz v letech zpet) to opravdu fungovalo
to ze sli do kopru je uz hold jinej pribeh... Ted uz bych jim to neplatil, i cenovky uz nejsou zajimavy

už nemám hnujdaj...
Mě spíš teďka baví ten jejich arménec majk, kterej házel borce a najednou jsou na něj taky exekuce(aspoň byla na jeho transparentní účet), asi to ta firma moc dobře neumí 

VW - Very Wonderful
- F.l.a.n.e.l.
možná tak dokázali protáhnout řešení nějaké botičky. chlast a podobné rychosti vždy skončili u krajského úřadu, který ztížnost na rozhodnutí magistrátu zamítnul. To tady nemluvím o tom, že lidé ani nevěděli, že mají zákazy, protože jim to ti superprávníci zapomněli sdělit atd. Nicméně jsem nenarážel na tebeAlesiBoss píše:Tak ono v dobe kdy jsem to obhajoval (coz je uz v letech zpet) to opravdu fungovaloto ze sli do kopru je uz hold jinej pribeh... Ted uz bych jim to neplatil, i cenovky uz nejsou zajimavy

Momentálně je největší trend (pro SM kraj) používat praktikanty Olomoucké právnické fakulty pro tyto účely, kterým nakecali, že to mají jako praxi

Málem jsem se pochcal smíchy, když jsem to slyšel. Je to jako z filmu. Jeden přestupek rychlosti přijde řešit pět mladých skoroprávníků, kteří naráží na úhel slunce vůči vozidlu, kdy odraz laseru z radaru je neprůkazný, kvůli svodidlům, které byly v blízkosti vozidla při měření a odrazili dráhu a rychlost laseru rychleji

AMEN.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Fantomaspol
Narazil jsem na podobné pojištění od nějakého frajírka na youtube. Chvilku mě to zaujalo tak jsem pátral a utvrdil jsem se v tom že všechno není tak růžové jak se říká. Těch pojišťoven je asi 8 a připada mi že za všema stojí ta sama společnost xD 

ono to tak doopravdy je.. ze vse je spojene s "majk je cur*k"
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
- Fantomaspol
Nechápu že ještě nesedí. On si ještě natočí na video jak páchá přestupek a pak to nějak vyhrajou na chybu úředníka? wtf 

ja to delam uz minimalne 5 let.. ale nenapadlo by se me tim verejne chlubit.. protoze nam co se umime branit dost zhorsuje situaci... co driv bylo uplne easy na vyhrani, tak ted je mnohem tezsi...
nastesti zijeme ve state, kde ti vinu MUSÍ prokazat... A kdyz policiste a urad neni schopen vinu prokazat, tak to neni vina nekoho kdo se branil, ale vina toho, kdo prestupek radne nezadokumentoval a nasledne neobhajil... Branit se i kdyz jsem treba tricetkrat neco provedl je moje pravo a odsuzovat me za to, ze ho vyuziju je prinejmensim padle na hlavu... Nadavat bys nemel na majka, ale na totalni neschopnost mestke policie a potazmo pak i spravniho organu.Fantomaspol píše:Nechápu že ještě nesedí. On si ještě natočí na video jak páchá přestupek a pak to nějak vyhrajou na chybu úředníka? wtf
Majk krasne ukazuje, jak strasne neschopne urady a policii vlastne mame. Kdyz se da vyhrat temer cokoliv (a ono se fakt da), tak tu proste neco neni v proadku a zakony to nejsou a nepovazuju rozhodne ani za spatne ze se nekdo brani, i kdyz to treba opravdu udelal - tohle pravo amme v ustave, proc ho porad lide tak moc chteji potlacovat? Vetsina tech pripadu se uhrava na chyby, ktere nekdo udelal, reste proc je nekdo udelal a ne proc se nekdo branil proti pokute...
už nemám hnujdaj...