člověče, co mu to chceš udělat?EU_CZE_KILLER píše:krasa, ale musim ti rict, ze ten superman, spiderman, batman, catman nebo co to je te stejne neposlechne, i kdyby mu to rikalo cely forum, dyt to znas ne? Je to frajerina "a pro to abych byl drsnej udelam vse", takze proto je zbytecny plejtvat tady rozumem, ja vim, ze takovyhle pripady lakaj k zpruzeni, ale zeptej se ho jestli od ted nesedne na motorku, dokud s nim na ni nesedne aspon ucitel, jinak wildo doufam, zes tamto nemyslel ve zlym na me, ja totiz proti nikomu nic nemam, ale tebe si podamkde ze to bydlis?
qwer píše:NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědkuF.N.T (Jergi) píše:Sedm lidí an Simsonua jeli jste padesát....Ty mi dávášqwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
A nebo že na kole (free-styl s pegama) nás jelo 8 ????
Jo tak to je taky dost dobra hlaskakrysarr píše:To by clovek neveril, v jakym veku uz je mozny mit trauma z malyho pera![]()
Nevim no,myslim ze v Milovicich by si to snad nikdo nedovolil,ovsem jestli tam neprijede qwer na simsonovy v 7 lidech,jak psal Jergikrysarr píše:Jojo, a sem tam se takovej najdeEiffel píše:tak tak...milosh píše: Nedej boze, aby na nas sraz v Milovicich prijdel podobny debil, ktery se na foru treba ani jednou neprojevil, ale bude mit auto
Tak to je výstižná ale bohužel pravdivá hláškaF.N.T (Jergi) píše:Já bych k tomu qwerovu hrdinství dodal jenom jedno...."hrdinů jsou plný hřbitovy"
Ty woe škoda že jsem u toho nebylLaconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot
to mohla bejt dobra zadekAnonymous píše:Ty woe škoda že jsem u toho nebylLaconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot
Laconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot
Jo a qwer tu babetu řídilLaconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot
nic nenormalnihoEU_CZE_KILLER píše:ty kravo kdyby jeli aspon na ninje (jako ja hec) 250 a zdrhali jedny oktavce (jako ja hec
) ale na babe no tak ty mondea nemeli sanci, proc to vubec zkouseli dyt je to nemozny dohonit babu a jeste kdyz je na ni nakomprimovanejch 12 typku ty vole hustya ty mondea meli znacky? jestli treba nebyli z vrakoviste a nemeli motor na slunecni energii.....