Švestky,benga,chlupatý,zelený atd..

Odpovědět
EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

trubka :D je to proste drsnej typek :D , dyt dokazal uniknout policajtum na simsonu ne? :D to ja si aspon muzu rict ujel sem policajtum na ninje, taky sem drsnej, ze sem jel 250 po meste ne? :?: Ale jo qwere, rikam ti, vyser se na to, protoze vzdycky tu motorku zvladnout nemusis, neco se stane a jestli prezijes tak budes hodne v prdeli (doufam, ze ti bude brzo 15)
323ci

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

EU_CZE_KILLER píše:krasa, ale musim ti rict, ze ten superman, spiderman, batman, catman nebo co to je te stejne neposlechne, i kdyby mu to rikalo cely forum, dyt to znas ne? Je to frajerina "a pro to abych byl drsnej udelam vse", takze proto je zbytecny plejtvat tady rozumem, ja vim, ze takovyhle pripady lakaj k zpruzeni, ale zeptej se ho jestli od ted nesedne na motorku, dokud s nim na ni nesedne aspon ucitel, jinak wildo doufam, zes tamto nemyslel ve zlym na me, ja totiz proti nikomu nic nemam, ale tebe si podam :D kde ze to bydlis? :kiss:
člověče, co mu to chceš udělat? :shock:

Já si myslím že na tu motorku sedne. Stejně jako já jsem sedl do rodinného trabanta a jel ho provětrat za ves na polní cestu. Ale nikdy bych s ním nejel třeba na letenskou pláň, protože tam je spousta lidí.

Já pracuju v poj. Každou chvilku tady máme nějakýho namachrovanýho blbečka se stáhnutým ocasem, protože třeba bez papírů - má řidičák na auto, ale ne na mašinu - sejme nějakou babku, která mu tam vlítla. Policajti to pak hoděj na hrb jemu, i když za to nemohl, protože kdyby měl řidičák na tuhle motorku a měl podle toho i zkušenosti, mohl nehodě nějakým způsobem aspoň polusit zabránit. No a protože na to neměl papíry, tak z povinýho ručení to není krytý, a taková zlomená ruka/noha to už je pěknej balík peněz. Výjezd sanitky, ošetření, bolestný a léčení. Ona ti to zdravotní pojišťovna hezky všechno spočítá. Takže tady jde i o zájem samotného "hustodrsňáka". Každá sranda něco stojí. Mě třeba benzín a jeho záznam v rejstříku...

Doufám, že jsem to napsal srozumitelně, mám trochu fofr...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

chtělo by to i vyjádření - ať už jakýkoli - z druhý strany
zatím ještě žiju...

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Ja Wildovi nechci nic udelat sranda ne. :D

Jo mas to dobry a chapavy, presne na to o cem mluvis obcas myslim no, hele ale nastval si me, odeslal si zpravu ve stejnej cas jako ja a ted si ji nikdo neprecte, protoze ji prehlidne :(

Proc te to stoji benzin?

QWERE DELEJ REKNI K TOMU NECO TAKY OBCAS ZAPNI BUNKY V MoZKU
323ci

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Benzín mě to stojí při sprintu na letišti, při slalomu mezi kuželkama a tak. Tebe blbnutí nestojí benzín? Asi si pořídím to, čím (na čem) jezdíš ty 8)

jak jsi tam psal že si ho podáš a pak ta pusinka, no... abych pravdsu řekl, začal jsem se bát o své pozadí ;-)
zatím ještě žiju...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Eiffel píše:Benzín mě to stojí při sprintu na letišti, při slalomu mezi kuželkama a tak. Tebe blbnutí nestojí benzín? Asi si pořídím to, čím (na čem) jezdíš ty 8)

jak jsi tam psal že si ho podáš a pak ta pusinka, no... abych pravdsu řekl, začal jsem se bát o své pozadí ;-)
:hlazeni :kiss: :smich: :smich2: :smich: :smich:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

qwer píše:
F.N.T (Jergi) píše:
qwer píše:Věříte mi že se nas narvalo na simson 7 ??A krásně sme jeli asi 50km/h.
A nebo že na kole (free-styl s pegama) nás jelo 8 ????
Sedm lidí an Simsonua jeli jste padesát....Ty mi dáváš :smich:
NO já si myslim že mi nikdo neuvěří ale já mam 7 svědku

Jakmile jsem docetl tohle, tak jsem skoro lezel smichy na zemi.

SPEEDY, ku*va, tobe nestaci ze bavis vsechny v octavia clubu, ty musis psat jeste sem? :smich:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

krysarr píše:To by clovek neveril, v jakym veku uz je mozny mit trauma z malyho pera :lol: :lol:
Jo tak to je taky dost dobra hlaska :lol:
Ale jakmile se nad tim clovek zamysli, co ten maly klucina vyvadi, pokud to neni jen vyplod choreho mozku, tak uz je to na povazenou.

Nedej boze, aby na nas sraz v Milovicich prijdel podobny debil, ktery se na foru treba ani jednou neprojevil, ale bude mit auto :x

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

milosh píše:
krysarr píše:To by clovek neveril, v jakym veku uz je mozny mit trauma z malyho pera :lol: :lol:
Nedej boze, aby na nas sraz v Milovicich prijdel podobny debil, ktery se na foru treba ani jednou neprojevil, ale bude mit auto :x
tak tak...
zatím ještě žiju...

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Eiffel píše:
milosh píše:
tak tak...
Jojo, a sem tam se takovej najde :(

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Já bych k tomu qwerovu hrdinství dodal jenom jedno...."hrdinů jsou plný hřbitovy" :roll:
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Wilda

Příspěvek od Wilda »

krysarr píše:
Eiffel píše:
milosh píše: Nedej boze, aby na nas sraz v Milovicich prijdel podobny debil, ktery se na foru treba ani jednou neprojevil, ale bude mit auto :x
tak tak...
Jojo, a sem tam se takovej najde :(
Nevim no,myslim ze v Milovicich by si to snad nikdo nedovolil,ovsem jestli tam neprijede qwer na simsonovy v 7 lidech,jak psal Jergi :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

F.N.T (Jergi) píše:Já bych k tomu qwerovu hrdinství dodal jenom jedno...."hrdinů jsou plný hřbitovy" :roll:
Tak to je výstižná ale bohužel pravdivá hláška 8) 8) 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot :lol:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Laconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot :lol:
Ty woe škoda že jsem u toho nebyl :smich2:

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Ty woe, škoda že jsem u toho nebyl :smich2:
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Anonymous píše:
Laconi píše:Kucí nebudete mi to věřit, ale včera sem viděl na magistrále asi 12 frajerů, všichni na jedný babetě a valili si to asi kilo pade možná víc, za nima tři policejní Mondea, ale ti frajeři tak bravůrně kličkovali všichni na tý jedný společný babetě že ty cajti neměli šanci a postupně to vopírali o svodidla a vybuchovali, fakt hukot :lol:
Ty woe škoda že jsem u toho nebyl :smich2:
to mohla bejt dobra zadek :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

8)

Taky se tesim na GTA San Andreas :lol: Az si skocim s motorkou, pripadne tankem budu prejizdet nevinna devcatka
Naposledy upravil(a) krysarr dne 11 led 2005 22:07, celkem upraveno 1 x.

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

ty kravo kdyby jeli aspon na ninje (jako ja hec :D ) 250 a zdrhali jedny oktavce (jako ja hec :D ) ale na babe no tak ty mondea nemeli sanci, proc to vubec zkouseli dyt je to nemozny dohonit babu a jeste kdyz je na ni nakomprimovanejch 12 typku ty vole hustya ty mondea meli znacky? jestli treba nebyli z vrakoviste a nemeli motor na slunecni energii.....
323ci

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Jo a qwer tu babetu řídil :lol: :lol: :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

EU_CZE_KILLER píše:ty kravo kdyby jeli aspon na ninje (jako ja hec :D ) 250 a zdrhali jedny oktavce (jako ja hec :D ) ale na babe no tak ty mondea nemeli sanci, proc to vubec zkouseli dyt je to nemozny dohonit babu a jeste kdyz je na ni nakomprimovanejch 12 typku ty vole hustya ty mondea meli znacky? jestli treba nebyli z vrakoviste a nemeli motor na slunecni energii.....
nic nenormalniho :?: :wink:

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Nebudu to ani čist!Protože mě to nezajímá.
zase 8str. o ničem
Passat B5.5 TDI 96kw

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Nahodou, docela sranda :lol:

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

krysarr píše:Nahodou, docela sranda :lol:
No nevim.Možná to přečtu.Ale nechce se mi číst jak by ste mě zabili a jak mi nevěříte :cry: :cry: :cry:
Passat B5.5 TDI 96kw

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

qwer píše:Nebudu to ani čist!Protože mě to nezajímá.
zase 8str. o ničem
Naopak 8 stran poučnýho čtení :smich:
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Frajer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frajer »

Ale jo docela jsem se tady zasmál :smich: :smich2: potlesk
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 8)
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Tak já vás tady rozesmívam ,to je dobry
Passat B5.5 TDI 96kw

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

:mrgreen:
323ci

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

qwer píše:Tak já vás tady rozesmívam ,to je dobry
Bavič jseš dobrej, jenom co je pravda 8)
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Já nevim proč ale se to tomu směju.I když je to pravda.Ale já se směju pořád.I při těch akcích :lol: :lol: .
Passat B5.5 TDI 96kw

Odpovědět

Zpět na „Motorkáři“