Legalne - sprinty v Brně

Tuningová scéna ve Brně a okolí
I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

vodilla píše:Co mas pod kapotou? :nx: ?
Ne ne, zadni N2O nemam. Jen mam par zdravych vyslechtenych koni navic a hlavne lehci auto nez ty. Nerikam, ze Te porazim, ale zajima me jak na tom budu.

vodilla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vodilla »

[quote="I.C."][quote="vodilla"]Co mas pod kapotou?

Ok kamo, kadetty me jsou sympaticke myslim že ani jeden me jeste neujel :lol:
Ale jednou me sežral Opel vectra Turbo 4*4. Řidil jako zavodni jezdec určite mel vyskoleni,nebo proste profi.Aneb mel vice koni ja jsem ho proste nemohl dohnat a to jsme mely svobodny prostor.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Cca 100 kobyl, TOMe. Co Ty?

vodilla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vodilla »

Ivan píše:Cca 100 kobyl, TOMe. Co Ty?
Ja jsem ty nepochopil Ivane.. :?

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To jsem TOMovi psal, kolik koní má moje auto, víš...

vodilla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vodilla »

[quote="Ivan"]

Ok

TOm

Příspěvek od TOm »

Ivan píše:Cca 100 kobyl, TOMe. Co Ty?
NO ja mam 100 koniku :lol: ...... :rocker: :driver:

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to 8)

jinak kdybyste domluvili sraz jen ciste ohledne toho klubu ,tak pokud to je trochu pujde tak prijedu :wink:

I.C.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od I.C. »

Z_P píše:Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to 8)

jinak kdybyste domluvili sraz jen ciste ohledne toho klubu ,tak pokud to je trochu pujde tak prijedu :wink:
Jo jo, ja jsem pro. Mym snem je sprint s Fabii RS. Samotnyho me strasne zajima, jestli ty fabie jedou tak dobre ;-)
Nejakej srazek extra kvuli klubu by to chtelo. Pockame az Bradman vsechno zpracuje a nachysta a zajdem nekam sednout do tepla a pokecame o tom.
A kdy se planujou zase nejaky sprintiky? :?:

TOm

Příspěvek od TOm »

Z_P píše:Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....

No to fise se nam tam libilo..akorat pak bylo uz pozde a ja druhej den sel do prace....Jinak si to priste dame.....ale neco me klepe na prednim kole tak to musim napred vyresit.... :roll: :cry:

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

I.C. píše:

Jo jo, ja jsem pro. Mym snem je sprint s Fabii RS. Samotnyho me strasne zajima, jestli ty fabie jedou tak dobre ;-)
Nejakej srazek extra kvuli klubu by to chtelo. Pockame az Bradman vsechno zpracuje a nachysta a zajdem nekam sednout do tepla a pokecame o tom.
A kdy se planujou zase nejaky sprintiky? :?:
Cus
:wink: Asi te zklamu ale RS nemam(enom 100k TDIcko)
Takze v zachovani aspon nake sebeduvery jezdim s autama co jsou kolem tak +- 10k.....Asi se zhodnem ze v tvem pripade by to nemelo smysl,ne?Ale rad te prenecham Pavkovi s renckem to je tva vykonostni kategorie :?:

Co se tyka sprintiku tak neni problem se domluvit na jakejkoliv den,nebot lidicek se zacina shazet cimdal tim vic,jedinej problem bude najit ti soupere,pokud nepocitam R19 a 325...

Jinak fcera jsme se zase sesli ja,pavka(R19) a venca(325) zase na avii,cestou jsme nabrali jeste 4 auta a zase se jezdilo,skoncili jsme v1,zase par novych znamejch a hlavne pohoda,100xlepsi nes sedet doma a cumet na bednu 8) P.S.Podelal jsem 118k Toyotu :wink:

A srazy se uz asi na pevno ustalily kazdej ctvrtek na AVII na Slatine,a tuto nedeli je opet olympia.... :)

TOm

Příspěvek od TOm »

V nedeli je Olympia!!!!! A jsem v praci!!! :shock: No ale myslim ze se nachvili zdejchnu a prijdu se podivat..... :alien:

pavka_R19

Příspěvek od pavka_R19 »

ja myslim ze se ti kamo hodne kadet zapoti s R19 jestli nemas cas ve ctvrtek tak dame jinej termin kdykoliv do patku :)))

TOm

Příspěvek od TOm »

pavka_R19 píše:ja myslim ze se ti kamo hodne kadet zapoti s R19 jestli nemas cas ve ctvrtek tak dame jinej termin kdykoliv do patku :)))
Kolik ma tvoje kara koniku?? :shock: Jezdis fakt suprove.....

Z_P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Z_P »

TOm píše:
pavka_R19 píše:ja myslim ze se ti kamo hodne kadet zapoti s R19 jestli nemas cas ve ctvrtek tak dame jinej termin kdykoliv do patku :)))
Kolik ma tvoje kara koniku?? :shock: Jezdis fakt suprove.....
To vi zatim je buh....Ale ve stredu se to snad dozvime :)

Ja si myslim ze k 200 konikum to nema daleko,ne-li vic :driver:
Ta 325 myslim hovori za fse a jak tak koukam ta si brousi zuby na GSIcka,tak se myslim mame nac tesit 8)

TOm

Příspěvek od TOm »

:shock: hmmm...tak to jsem zvedav...

Muchylin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muchylin »

:( se tady fšici bavíte vo výkonech jak na závodní trati a já si pomalu začínám s tou svou těžkou Vectrou se 136ti koníkama připadat jako nějaký trabuko... fňuk fňuk... bych si to klidně s někým rozdal, ale nebudu si začínat v něčem, v čem mám už teď jistotu :lol:
Obrázek

TOm

Příspěvek od TOm »

Muchylin píše::( se tady fšici bavíte vo výkonech jak na závodní trati a já si pomalu začínám s tou svou těžkou Vectrou se 136ti koníkama připadat jako nějaký trabuko... fňuk fňuk... bych si to klidně s někým rozdal, ale nebudu si začínat v něčem, v čem mám už teď jistotu :lol:
tak to rozjedem :lol: Ty to mas tezky..136PS ja lehoucky a 100PS tak uvidime kdo vyhraje...ale myslim ze je to jasny ze ty :twisted:

Muchylin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muchylin »

TOm píše:
Muchylin píše::( se tady fšici bavíte vo výkonech jak na závodní trati a já si pomalu začínám s tou svou těžkou Vectrou se 136ti koníkama připadat jako nějaký trabuko... fňuk fňuk... bych si to klidně s někým rozdal, ale nebudu si začínat v něčem, v čem mám už teď jistotu :lol:
tak to rozjedem :lol: Ty to mas tezky..136PS ja lehoucky a 100PS tak uvidime kdo vyhraje...ale myslim ze je to jasny ze ty :twisted:
no, testnou to můžem, třeba ještě dneska, mám v nádrži 40 litrů šťávičky, tak to mám ještě horší 8) co ty na to? jo a vedle sebe bych posadil svou drahou :P
Obrázek

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Jeste dneska? Vemte me taky :D rad bych to videl.

Muchylin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muchylin »

Hovi píše:Jeste dneska? Vemte me taky :D rad bych to videl.
počkej, dohouknu se s ním na ICQ :)
Obrázek

TOm

Příspěvek od TOm »

:( Chlapci dneska urcite nee...v nadrzi neni benzin a v penezence nejsou penize!!!!! :evil: Tak az nejdriv pristi tyden! :roll:

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

Ja jsem na ICQ taky online, nechapu, proc se mi to ve foru nezobrazuje. Pouzivam trilliana.

TOm

Příspěvek od TOm »

Hovi píše:Ja jsem na ICQ taky online, nechapu, proc se mi to ve foru nezobrazuje. Pouzivam trilliana.
Z toho si nic nedelej, jsem taky online a kdyz si me chces najit na icq.com tak to pise ze neexistuju....

TOm

Příspěvek od TOm »

Hovi píše:Jeste dneska? Vemte me taky :D rad bych to videl.
A jak bys to chtel videt kdyz jsi z HB????To bys jako prijel?? :D

Muchylin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muchylin »

sakva sakva, problém, jindy nemít čas :( tak se snad nějakej najde :)
Obrázek

TOm

Příspěvek od TOm »

Muchylin píše:sakva sakva, problém, jindy nemít čas :( tak se snad nějakej najde :)
Kazdej ctvrtek na avii...tak pristi tyden mam ve ctrvtek volno,...tak bysme to mohli spachat... :D :driver:
Naposledy upravil(a) TOm dne 26 dub 2004 23:15, celkem upraveno 1 x.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kazdej ctvrtek na avii...tak pristi tyden mam ve ctrvtek volno,...tak bysme to mohly spachat... :D :driver:
Mohly my dívky... ale žes mi připadal jako kluk, TOMe :lol:

TOm

Příspěvek od TOm »

Ale Ivane!!!! Nedelej mi to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Nejsem na cestinu mooc dobrej...nooo :oops:

Hovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hovi »

:cry: ve ctvrtek uz vetsinou jezdim domu

Odpovědět

Zpět na „Brno“