Ne ne, zadni N2O nemam. Jen mam par zdravych vyslechtenych koni navic a hlavne lehci auto nez ty. Nerikam, ze Te porazim, ale zajima me jak na tom budu.vodilla píše:Co mas pod kapotou??
Legalne - sprinty v Brně
[quote="I.C."][quote="vodilla"]Co mas pod kapotou?
Ok kamo, kadetty me jsou sympaticke myslim že ani jeden me jeste neujel
Ale jednou me sežral Opel vectra Turbo 4*4. Řidil jako zavodni jezdec určite mel vyskoleni,nebo proste profi.Aneb mel vice koni ja jsem ho proste nemohl dohnat a to jsme mely svobodny prostor.
Ok kamo, kadetty me jsou sympaticke myslim že ani jeden me jeste neujel

Ale jednou me sežral Opel vectra Turbo 4*4. Řidil jako zavodni jezdec určite mel vyskoleni,nebo proste profi.Aneb mel vice koni ja jsem ho proste nemohl dohnat a to jsme mely svobodny prostor.
Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to
jinak kdybyste domluvili sraz jen ciste ohledne toho klubu ,tak pokud to je trochu pujde tak prijedu
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to

jinak kdybyste domluvili sraz jen ciste ohledne toho klubu ,tak pokud to je trochu pujde tak prijedu

Jo jo, ja jsem pro. Mym snem je sprint s Fabii RS. Samotnyho me strasne zajima, jestli ty fabie jedou tak dobreZ_P píše:Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to![]()

Nejakej srazek extra kvuli klubu by to chtelo. Pockame az Bradman vsechno zpracuje a nachysta a zajdem nekam sednout do tepla a pokecame o tom.
A kdy se planujou zase nejaky sprintiky?

No to fise se nam tam libilo..akorat pak bylo uz pozde a ja druhej den sel do prace....Jinak si to priste dame.....ale neco me klepe na prednim kole tak to musim napred vyresit....Z_P píše:Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Fcera jsem to zkusil s naftovyma soukmenovcama tak priste bysme mohli teda dat ropak vs.benzin ,co vy na to![]()

CusI.C. píše:Jo jo, ja jsem pro. Mym snem je sprint s Fabii RS. Samotnyho me strasne zajima, jestli ty fabie jedou tak dobreZ_P píše:Zdar kluci,jak tak koukam tak se vam to tam libilo,skoda ze jste se pak nevratili zpatky na benzinku mohli jsme tam konecne teda pokyndat....
Nejakej srazek extra kvuli klubu by to chtelo. Pockame az Bradman vsechno zpracuje a nachysta a zajdem nekam sednout do tepla a pokecame o tom.
A kdy se planujou zase nejaky sprintiky?

Takze v zachovani aspon nake sebeduvery jezdim s autama co jsou kolem tak +- 10k.....Asi se zhodnem ze v tvem pripade by to nemelo smysl,ne?Ale rad te prenecham Pavkovi s renckem to je tva vykonostni kategorie

Co se tyka sprintiku tak neni problem se domluvit na jakejkoliv den,nebot lidicek se zacina shazet cimdal tim vic,jedinej problem bude najit ti soupere,pokud nepocitam R19 a 325...
Jinak fcera jsme se zase sesli ja,pavka(R19) a venca(325) zase na avii,cestou jsme nabrali jeste 4 auta a zase se jezdilo,skoncili jsme v1,zase par novych znamejch a hlavne pohoda,100xlepsi nes sedet doma a cumet na bednu

A srazy se uz asi na pevno ustalily kazdej ctvrtek na AVII na Slatine,a tuto nedeli je opet olympia....

To vi zatim je buh....Ale ve stredu se to snad dozvimeTOm píše:Kolik ma tvoje kara koniku??pavka_R19 píše:ja myslim ze se ti kamo hodne kadet zapoti s R19 jestli nemas cas ve ctvrtek tak dame jinej termin kdykoliv do patku))
Jezdis fakt suprove.....

Ja si myslim ze k 200 konikum to nema daleko,ne-li vic

Ta 325 myslim hovori za fse a jak tak koukam ta si brousi zuby na GSIcka,tak se myslim mame nac tesit

tak to rozjedemMuchylin píše:se tady fšici bavíte vo výkonech jak na závodní trati a já si pomalu začínám s tou svou těžkou Vectrou se 136ti koníkama připadat jako nějaký trabuko... fňuk fňuk... bych si to klidně s někým rozdal, ale nebudu si začínat v něčem, v čem mám už teď jistotu

no, testnou to můžem, třeba ještě dneska, mám v nádrži 40 litrů šťávičky, tak to mám ještě horšíTOm píše:tak to rozjedemMuchylin píše:se tady fšici bavíte vo výkonech jak na závodní trati a já si pomalu začínám s tou svou těžkou Vectrou se 136ti koníkama připadat jako nějaký trabuko... fňuk fňuk... bych si to klidně s někým rozdal, ale nebudu si začínat v něčem, v čem mám už teď jistotu
Ty to mas tezky..136PS ja lehoucky a 100PS tak uvidime kdo vyhraje...ale myslim ze je to jasny ze ty

Kazdej ctvrtek na avii...tak pristi tyden mam ve ctrvtek volno,...tak bysme to mohli spachat...Muchylin píše:sakva sakva, problém, jindy nemít častak se snad nějakej najde

Naposledy upravil(a) TOm dne 26 dub 2004 23:15, celkem upraveno 1 x.