srázek tento víken 1-3.4.2005

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Zamčeno
ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

No cece to vypada ze to bude hodne tip... Tak drzim palce aby se to tam vlezlo

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

a posledni foto.....sem smazal nebot bylo naprd videt ...
Naposledy upravil(a) bigworm dne 14 dub 2005 16:30, celkem upraveno 1 x.

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

ARV6 píše:No cece to vypada ze to bude hodne tip... Tak drzim palce aby se to tam vlezlo
clovece nez ja poslal fotku tak ty odepises :D ...dik za drzeni palcu budu to mozna potrebovat...no do lemy to vleze to je vyzkouseny ale mam strach o naraznik ten je napric kolem...

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

bigworm píše:
ARV6 píše:No cece to vypada ze to bude hodne tip... Tak drzim palce aby se to tam vlezlo
clovece nez ja poslal fotku tak ty odepises :D ...dik za drzeni palcu budu to mozna potrebovat...no do lemy to vleze to je vyzkouseny ale mam strach o naraznik ten je napric kolem...
No jasny, tak to by se snad melo vejit. Snad se pak nebudes muset :sibenice: :D Ja budu muset padit za chvili do prace, mam druhou nocni tak zatim cus

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

ARV6 píše:
bigworm píše:
No jasny, tak to by se snad melo vejit. Snad se pak nebudes muset :sibenice: :D Ja budu muset padit za chvili do prace, mam druhou nocni tak zatim cus
to se povesim u toho klempirstvi pak :D...nee bude to ok :) ....tak praci zdar :D ....

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

bigwoem: máš to pěkně udělaný :-)

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

Gajda píše:bigwoem: máš to pěkně udělaný :-)
dikes...jeste lak toho se bojim nejvic....dostal sem typ na jednoho lakyrnika tak to bude snad ok....kam vubec jezdis ty do lakovny?

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

Ve Varech nejlip strika Kubat :banan:

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

bigworm píše:
Gajda píše:bigwoem: máš to pěkně udělaný :-)
dikes...jeste lak toho se bojim nejvic....dostal sem typ na jednoho lakyrnika tak to bude snad ok....kam vubec jezdis ty do lakovny?
no dřív mi věci lakoval kámoš s Kynšperka ale to bylo vždycky na dlouho, pak jeden čas sem vozil do Car Pointu ve Varech. A ted jsem trefil na jednoho šikulu z Habartova :)

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

Habartov doporučuji,každopádně malé části si já stříkám sám...
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

Eskláda píše:Habartov doporučuji,každopádně malé části si já stříkám sám...
tak to jseš šikula :) to já to skoušel a pořád mi to nějak nejde si to dobře namíchat :(

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

neeeeeeeee míchat nechat já dělat na rozcestí barvičky,ale kamoš uš má veškeré vybavení, pistole a hlavně cit v ruce a voku
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

amogh

Příspěvek od amogh »

kdybych mel prostory tak strikaci pistole by byla prvni co bych si koupil, fakt by me to bavilo

ted sem si o vikendu zksumo lakoval cerny sloupky a vypada to good, az bdue casik dodelam zbytek

jinak loni sem si sam lakoval predni prekryt a docela to slo :-)
Touran BMM

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

no a hlavně nejvíc na pikaču je že když jsem něco kosil tak se mi to tak hezky ten lak neslejvá!! Když jsem koukal ve Varech v Car Pointu tak jsem stoho byl vyřízenej lítal tam kolem těch dílů a výsledek mňam mňam 8)

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

Ja jsem na strikani tele,radsi si to nechavam delat od odborniku... :D

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

Mno tak mam uz domluveneho lakyrnika diky pepkremu,ktery mi dal tip..v pondeli se mi na to vrhne :) ...rovnou si necham striknout obrysy zadnich svetel do barvy auta...aby tam zbyli jen dve oci :D

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

Tak to bude slusna karka vid?Tak doufam,ze se brzy uvidime na nejakem tom sraziku.

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

radecek píše:Tak to bude slusna karka vid?Tak doufam,ze se brzy uvidime na nejakem tom sraziku.
Ja taky doufam ze se uvidime....me serou ty vikendy protoze sem porad na brigade uz od listopadu kazdej vikend :? ...koncim ted kolem seste vecer tak toho moc nestihnu....no karka snad bude vypadat fajn...ale bohuzel delam jen vrsek..na upravu motoru atd nejsou sisky.a navic ybch asi neuzivil kdyby to vic papalo :( ..udelal sem si jen prime sani atd..je to proste liny s tema kolama

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

radecek píše:Tak to bude slusna karka vid?Tak doufam,ze se brzy uvidime na nejakem tom sraziku.
ja mam pocit ze sem te obcas videl v KV...kdyz jsi si to hasil smerem na Tesco takze asi domu na Sokolov

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

Ja jsem ve Varech nekolikrat za den,takze je mozny,ze jsi me videl.Tak priste musis poradne zablikat... :D

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

radecek píše:Ja jsem ve Varech nekolikrat za den,takze je mozny,ze jsi me videl.Tak priste musis poradne zablikat... :D
To se neboj :D ...nooo dneska se blikalo vsude hodne...policajtu bylo dost a dost...me nestavili..zase by se jim nelibil ten pruh na prednim okne jako vzdy..ale u vas v Sokolve byli celkem dobry..staveli me jednou v noci nahore u aralu...zastavil sem a mel sem pustenou muziku nee moc nahlas...jeden mladej policajt rika no jooo kdo posloucha Rammstein musi mit doklady v poradku a smal se...pak samozrejmne ten pruh an prednim skle..ten starsi rekl jestli mam 50kc tak sem mu je dal on mi dokonce na to dal blocek a ani me nekontrolovali dal....

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

No nekdy se da natrefit na dobry policajty.Musis byt vzdycky slusnej a delat ze sebe debila,ze nic nevis a ze jsi to uz takhle koupil atd...Me se vetsinou hned ptaji jak to jede,jak to sedi v zatackach,kolik to leti a tak...

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

radecek píše:No nekdy se da natrefit na dobry policajty.Musis byt vzdycky slusnej a delat ze sebe debila,ze nic nevis a ze jsi to uz takhle koupil atd...Me se vetsinou hned ptaji jak to jede,jak to sedi v zatackach,kolik to leti a tak...
Mno me se nikdo na nic nikdy neptal...u me to nevypada tak brutalne..to tvoje uz od barvy bije do oci :D ....jo ja sem vzdycky slusnej je to lepsi..muziku hned tlumim a vzdy pak rikam ze sem si toho vedomej atd...fakt se to vyplati nez machrovat

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

Byt slusnej je zaklad, ja taky tlumim muziku,stahuju okynko a v noci uvnitr rozsvecuju(kvuli foliim) jeste driv nez zastavim....Mno a kdyz mi chce dat pokutu opravnene, tak se ani nehadam....
R6 twin turbo + V10 + V12

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

Je to tak,kdyz ma clovek trosku natuneny auto,tak mu ani nic jinyho nezbyva,nez byt slusnej.Jinak by te policajti sesmahly za vsechno co mas na aute.

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

No jeden nas nejmenovany ex-kamarad delal na cajty hustyho a hadal se a porad se hrozne divil ze mu davaj poradny palky... :plaz:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

juju...treba kdyz mu nesvitila jedna parkovacka.....tak to bylo schvalne, pac ma v aute supr muziku a altik by mu to nestacil dobijet atd. se divim, ze ho tenkrat ti policajti nesmahli :)
R6 twin turbo + V10 + V12

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

No jeden kamos prijel a rika hosi nejezdete do mesta stavi tam policajtka a dava flastry jako prase a ze jen za pasku na okne dostal(ted nevim kolik rikal) kc....ja ho znal jakej je to plasan tak se ho trosku vyptavam a pak z nej vylezlo ze se hadal a jeste nebyl ani pripoutanej :D

radecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radecek »

No ten asi nebyl moc chytrej co.. :(

bigworm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigworm »

No moc ne ale jinak je v pohode....ted ale nejezdi roztrelil spodek auta na kruhaci jak se jede k Tescu o ostruvek kterej tam je....

Zamčeno

Zpět na „Karlovy Vary“