ARV6 píše:No cece to vypada ze to bude hodne tip... Tak drzim palce aby se to tam vlezlo
clovece nez ja poslal fotku tak ty odepises ...dik za drzeni palcu budu to mozna potrebovat...no do lemy to vleze to je vyzkouseny ale mam strach o naraznik ten je napric kolem...
ARV6 píše:No cece to vypada ze to bude hodne tip... Tak drzim palce aby se to tam vlezlo
clovece nez ja poslal fotku tak ty odepises ...dik za drzeni palcu budu to mozna potrebovat...no do lemy to vleze to je vyzkouseny ale mam strach o naraznik ten je napric kolem...
No jasny, tak to by se snad melo vejit. Snad se pak nebudes muset Ja budu muset padit za chvili do prace, mam druhou nocni tak zatim cus
No jasny, tak to by se snad melo vejit. Snad se pak nebudes muset Ja budu muset padit za chvili do prace, mam druhou nocni tak zatim cus
to se povesim u toho klempirstvi pak ...nee bude to ok ....tak praci zdar ....
dikes...jeste lak toho se bojim nejvic....dostal sem typ na jednoho lakyrnika tak to bude snad ok....kam vubec jezdis ty do lakovny?
no dřív mi věci lakoval kámoš s Kynšperka ale to bylo vždycky na dlouho, pak jeden čas sem vozil do Car Pointu ve Varech. A ted jsem trefil na jednoho šikulu z Habartova
no a hlavně nejvíc na pikaču je že když jsem něco kosil tak se mi to tak hezky ten lak neslejvá!! Když jsem koukal ve Varech v Car Pointu tak jsem stoho byl vyřízenej lítal tam kolem těch dílů a výsledek mňam mňam
Mno tak mam uz domluveneho lakyrnika diky pepkremu,ktery mi dal tip..v pondeli se mi na to vrhne ...rovnou si necham striknout obrysy zadnich svetel do barvy auta...aby tam zbyli jen dve oci
radecek píše:Tak to bude slusna karka vid?Tak doufam,ze se brzy uvidime na nejakem tom sraziku.
Ja taky doufam ze se uvidime....me serou ty vikendy protoze sem porad na brigade uz od listopadu kazdej vikend ...koncim ted kolem seste vecer tak toho moc nestihnu....no karka snad bude vypadat fajn...ale bohuzel delam jen vrsek..na upravu motoru atd nejsou sisky.a navic ybch asi neuzivil kdyby to vic papalo ..udelal sem si jen prime sani atd..je to proste liny s tema kolama
radecek píše:Ja jsem ve Varech nekolikrat za den,takze je mozny,ze jsi me videl.Tak priste musis poradne zablikat...
To se neboj ...nooo dneska se blikalo vsude hodne...policajtu bylo dost a dost...me nestavili..zase by se jim nelibil ten pruh na prednim okne jako vzdy..ale u vas v Sokolve byli celkem dobry..staveli me jednou v noci nahore u aralu...zastavil sem a mel sem pustenou muziku nee moc nahlas...jeden mladej policajt rika no jooo kdo posloucha Rammstein musi mit doklady v poradku a smal se...pak samozrejmne ten pruh an prednim skle..ten starsi rekl jestli mam 50kc tak sem mu je dal on mi dokonce na to dal blocek a ani me nekontrolovali dal....
No nekdy se da natrefit na dobry policajty.Musis byt vzdycky slusnej a delat ze sebe debila,ze nic nevis a ze jsi to uz takhle koupil atd...Me se vetsinou hned ptaji jak to jede,jak to sedi v zatackach,kolik to leti a tak...
radecek píše:No nekdy se da natrefit na dobry policajty.Musis byt vzdycky slusnej a delat ze sebe debila,ze nic nevis a ze jsi to uz takhle koupil atd...Me se vetsinou hned ptaji jak to jede,jak to sedi v zatackach,kolik to leti a tak...
Mno me se nikdo na nic nikdy neptal...u me to nevypada tak brutalne..to tvoje uz od barvy bije do oci ....jo ja sem vzdycky slusnej je to lepsi..muziku hned tlumim a vzdy pak rikam ze sem si toho vedomej atd...fakt se to vyplati nez machrovat
Byt slusnej je zaklad, ja taky tlumim muziku,stahuju okynko a v noci uvnitr rozsvecuju(kvuli foliim) jeste driv nez zastavim....Mno a kdyz mi chce dat pokutu opravnene, tak se ani nehadam....
juju...treba kdyz mu nesvitila jedna parkovacka.....tak to bylo schvalne, pac ma v aute supr muziku a altik by mu to nestacil dobijet atd. se divim, ze ho tenkrat ti policajti nesmahli
No jeden kamos prijel a rika hosi nejezdete do mesta stavi tam policajtka a dava flastry jako prase a ze jen za pasku na okne dostal(ted nevim kolik rikal) kc....ja ho znal jakej je to plasan tak se ho trosku vyptavam a pak z nej vylezlo ze se hadal a jeste nebyl ani pripoutanej