Tak jsme si byli zaradit na Mosteckym okruhu...

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

martin píše:
Mike Mad píše:masakr...tak ja bych auto na okruh netahal, za pul hodky 20litru v perdeli
Das ist motorsport...
Tak tohle slyšim od Petra když sem u něj každých deset mintu :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Břéťa píše:
KFJ píše:
Břéťa píše: Hehe to se neda fakt rict, ja jsem chodil daleko pozdeji na brzdy a on mel zase rychlejsi vyjezdy ze zatacek jelikoz me se to neskutecne hrnulo k vuli moc vysoke pneu (byly obrousene skoro az k rafku)... Na rovince mi to jelo jen o chloupek lip... Priste dam lepsi pneu a Martin brzdy a uvidime...:)
takze ty nevis kdo mel navrch jo? :D a co to cerne EVO, ktere vam tam vsem nadelilo jedno kolo??? :lol: nebo dve? Ted uz nevim... :D
PS: gumy se hrnou v zatacce vzdy kdyz jsi moc rychlej pred zatackou... :D
Hehehe ses vedle tak dobrej zase nejsi, od zacatku cilovky a az skoro k matadoru (tam co zacina to videjko) jsme jeli s Martinem asi 60Km/h a cekali na Honzu nebo nekoho kdo bude jezdit snama... :lol:

Cos to zase vymyslel za pikacovinu? :shock: :D
:smich2: :smich2: :smich2: tak to je masakr :smich2: ještě my řekni že jsi byl rychlejší a umřu smíchy :smich2: :smich2: :smich2:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

KFJ píše: :smich2: :smich2: :smich2: tak to je masakr :smich2: ještě my řekni že jsi byl rychlejší a umřu smíchy :smich2: :smich2: :smich2:
A prozradis nam to sladke tajemstvi cemu se tlemis... :lol: Je to fakt a na tom nic nezmeni ani tvuj vytlem... :lol: :lol: Ne opravdu tam nebyl nikdo rychlejsi nez ty, snad jen par oktavek a jedno clio... :lol: :lol: :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Břéťa píše:
KFJ píše: :smich2: :smich2: :smich2: tak to je masakr :smich2: ještě my řekni že jsi byl rychlejší a umřu smíchy :smich2: :smich2: :smich2:
A prozradis nam to sladke tajemstvi cemu se tlemis... :lol: Je to fakt a na tom nic nezmeni ani tvuj vytlem... :lol: :lol: Ne opravdu tam nebyl nikdo rychlejsi nez ty, snad jen par oktavek a jedno clio... :lol: :lol: :lol:
Jasně, Clio, které se hrne v zatáčkách a vymlouvá se na gumy i když majitel nejede stopu protože jí nezná... Clio, které předjelo jediné auto, které jelo na naftu a to pouze na rovině? Kdyby to Clio jelo aspoň kládu, ale nevím jak může být nějaké Clio rychlejší než jiné auto které jelo všude o 10-15% rychleji :lol: :lol: :lol: Už se těším na video :D :D :D
PS: jinak tohle ti nemohl sežrat ani ten největší loser tady :lol: :lol: :lol:

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

jinak pokud jsi myslel to závodní Clio co tam jezdilo tak toho ty koktávky předjíždeli jedna po druhý, a jelikož jsem měl cca o 2 vteřiny horší čas než ty koktávky tak pochybuju že byl rychlejší... :lol:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

KFJ píše: Jasně, Clio, které se hrne v zatáčkách a vymlouvá se na gumy i když majitel nejede stopu protože jí nezná... Clio, které předjelo jediné auto, které jelo na naftu a to pouze na rovině? Kdyby to Clio jelo aspoň kládu, ale nevím jak může být nějaké Clio rychlejší než jiné auto které jelo všude o 10-15% rychleji :lol: :lol: :lol: Už se těším na video :D :D :D
PS: jinak tohle ti nemohl sežrat ani ten největší loser tady :lol: :lol: :lol:
Podle me to clio sedelo v zatackach jako pribity a davalo si krasne i ty oktavky a ze by majitel neznal stopu? Podle me to tam mel najety celkem dobre... Je videt ze jsi opet mimo a ani nevis o kterem cliu je rec... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

KFJ píše:jinak pokud jsi myslel to závodní Clio co tam jezdilo tak toho ty koktávky předjíždeli jedna po druhý, a jelikož jsem měl cca o 2 vteřiny horší čas než ty koktávky tak pochybuju že byl rychlejší... :lol:
No bingo uz jsi to pochopil... :lol: Ale asi jsme videli vsichni ostatni neco jineho... :?:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Jeeeeeee......................

:lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

martin

Příspěvek od martin »

No co se týče toho závodního clia tak já viděl že se oktávek statečně držel, někdy i někoho předjel, ale koktávky jsou uplně nový auta tak se testují a myslim že v nich bude velkej potenciál. Jezdili kolem 1.48 ale myslim že pod 1.45 ty nejlepší jako Lacko atd budou jezdit pravidelně.

Ladislav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladislav »

Martine tak znovu: Martine, co tam máš za úpravy pokud nějaké máš ? Kolik jsi z toho dostal odhadem koní ? Laďa. Viděli jsme se v Brně, jezdil jsem se zelenou VTS jízdu za tebou.

martin

Příspěvek od martin »

Ladislav píše:Martine tak znovu: Martine, co tam máš za úpravy pokud nějaké máš ? Kolik jsi z toho dostal odhadem koní ? Laďa. Viděli jsme se v Brně, jezdil jsem se zelenou VTS jízdu za tebou.
Poslal jsem ti soukromou zprávu.

Odpovědět

Zpět na „Video“