kua já se z tý kolony a toho vašeho suchýho bramboráku málem posral ještě že černuc je skoro při cestě tak sem hodil malou neplánovanou zastávku cestou domu pežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok jinak příjezdový tankodrom radši nemluvim a vkus těch mamrdů u vjezdu už vůbec ne
capo píše:Přesně tak, taky jsem nějak nepobral Barbuchůch pozdní příjezd??? Čekal jsem ho na sprintech mezi elitou....
Barbucha díky dost agresivní geometrii a vyjetým kolejím zaznamenal defekt pneu. Pak se vracel do práglu pro jiné obutí a takonec stál hodinu ve frontě. Toť vše.
A to mi ještě po první jízdě praskla nějaká hadice od turba, takže jsem přišel o půl výkonu a se sprintama byl konec. Fakt jsem měl dnes povedenej den, když uvážím že jsem dal skoro 3tisíce za benzín Takže snad až Hradec....
Naposledy upravil(a) barbucha dne 07 kvě 2005 22:11, celkem upraveno 1 x.
ale nic necejtim se ani ukřivděně auro nemám ještě hotový ale byl sem mezi třema astrama g co tam aspon nák vypadali samo že křížek jako libovku mi nedal to mi neva stejně sme byli všichni spolu bokem ale ráno když sem vlez do libovek a vyděl tam pár fakt pěknech kousků tak sem trošku nasranej byl no co já se do příští polepšim
YANEK píše: kua já se z tý kolony a toho vašeho suchýho bramboráku málem posral ještě že černuc je skoro při cestě tak sem hodil malou neplánovanou zastávku cestou domu pežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok jinak příjezdový tankodrom radši nemluvim a vkus těch mamrdů u vjezdu už vůbec ne
YANEK píše: kua já se z tý kolony a toho vašeho suchýho bramboráku málem posral ještě že černuc je skoro při cestě tak sem hodil malou neplánovanou zastávku cestou domu pežot 405 bílej před mělníkem na boudě ale stáli kolem a vypadali ok jinak příjezdový tankodrom radši nemluvim a vkus těch mamrdů u vjezdu už vůbec ne
To máš za tu závist na moje papu
na to megamastítko mě to sere z principu že tam, fakt stály strašný káry vorezlý a seriový